yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 19, 2011

mari join giveaway butik mak lang qies!






* entry melekat, silaaa skroll ke bawah kalau nak tengok aksi macam-macam ninina*





eh eh cop coppp!
apa ke haaalnyaaa muke maklang qies enterprame kat belog pemes amos ninina ni? hover shadow ninina nampak maklang?
hehehe.


korang nampak tak tajuk kat gambau vogi da vass tuu?
Sakinah boutique 1st give away laaah!

so marilah kengkawan yang vogi da vass seme meriahkan give away ini bagi menyokong bisnes baju bajan/ tudung/aksesori femfuan milik maklang qies.kami kan tgh gigih berbisnes online nie.
official belogshop dia : http://sakinah-boutique.blogspot.com/

so ai kopipes dari belogshop dia segala info ini, sila baca baik-baikk yee if mau join :)

Penyertaan terbuka kepada semua blogger...


okay syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk “Sakinah boutique 1st Giveaway”
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan CEO, mama qiestina.


So simpleee kan??
Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.



Apa hadiah specialnyaaa?

1st grand prize : baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50


2nd winner : baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilai
RM 30


*kalau penyertaan sangat menggalakkan, kami akan tambah lagi hadiah vogi da vass *




haaaaaaaaaaaaa tulaa dia, memang menarek tertarek da bomb sbb butik maklang qies jual banyak baju bajan pompuan yang memang stylo habes , macam baju bajan n tudung yang dia pakai tulaa.maklang qies ni mmg suke melaram, gaya mak andam abes =P kalau u all nak mintak maklang qies mekapkan utk pape occasion pon bole, tangan dia mmg berseni bab-bab make over ni, siyes tak tifu.kakak dia nikah dolu, dialah yang make overkan.huhu.



mana sah blog pemes amos momma takde si gula-gula hati,hiks :P




haaaa...
tunggu apa lagi?
mari ramai-ramaaaaaaaaaaaaai meriahkan give away sakinah boutique! :)


maklang dah tak sabar nak buat undian ngan bantuan jejari syomel qiestina nie.kekee.
best of luck anties semeee!


okay, jangan tinggal komen nak join GA kat sini but sila terjah entri INI.


tata!




2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

iqa dh join!! n iqa la peserta pertama hehehe

kak yat tak caye ekh? jom tgk ni

http://diaryatiqah.blogspot.com/2011/05/sakinah-boutique-1st-giveaway.html

Mama Farra dan Faris said...

wowww..


mak ngah valid ker nak join

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails