yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 14, 2011

syukur alhamdulillah, 29 years old.






Alhamdulillah syukur nikmat pada ALLAH s.w.t.
today is the day..

my day, hari tua ku..diam tak diam dah masuk 29 tahun, dah nak masuk 3 series next year.auww macam tak pecaya dah semakin tua, sbb hati muda dan gila-gila remaja.maklumla hot momma kan :P

well, age is just a number kann.so jangan kusut musut risau bangat dengan angka itu, yang penting mari memperbaiki diri untuk menjadi insan yang lebih baik!
dan matang dalam menghadapi tiap cubaan, ujian dan apa pun jua.insya allah..

btw, saya sangat super duper terharu, semalam lagi dah beribu ribu lemon wish & doa for my very special day.yang texted, yang message kat fb, posted kat wall fesbuk seme.mak aih beribu-ribu, maklumlaa friends list pon beribu ribu.ehee.fenat ai 'like' tapi memang tersangat i liokee, terharu & happy for all wishes & doa.saya aminkan doa kalian semua..

Ameen..Ameen..Ameen.
if sayang saya, doakan saya berjaya dalam apa juga yang saya ceburi yeh!
* hehe bajet ramai sayang laa tu, :P*



dan ini ada seprais dari seorang sahabat/kakak yang sayangkan saya :)
delivery at home lagi tau..cake handmade by herself.dia mmglaah sangat pakar buat cake yang syomel syomel nie seme.masa bufday papa qies, birthday qies, bufday farra seme ai order from her.


taraaaaaaaaaaah!




velvet cake! blom rasa lagi dah tau setaap.
tengoklaa krim dia tu, masa sampai tadi terus qies menjerit kesukaan..hihi biasalah, dia ingat bufday dia.

tq so much kak izma sayang!
u really made my day sis..



happy bufday momma!
biar qies rasmikan kek nie boleeh?

no no no,momma kata nak potong time bufday dinner with family tonite :)






sesapa nak order silaalah call kak izma, siyes berbaloi baloi.bole deliver to u home teros in area klang valley nie..


sesapa nak order bole klik kat blogshop cake di sini




laa mana gambar besday girl?


.



.


.


bufday gal busy menembak bufday gal sorang lagi punye big day laah :P
hahaha.







we shared sama birthday tau..
selamat peranten baru mas, happy bufday jugakk.ehhe.finally jupe my twins.
* abaikan ke chubbyan ku itu, hazab!*

eh btw mas, kita sama bufday ngan nasha aziz yang cuns itu tau!
ewaah..



hurm, being 29th with full of blessed with such a lovely hubster, syomelicious eryssa qiestina, lovely familia and nice friends are the greatest gift from ALLAH.
rezeki juga tak penah putus sejak berbisnes ini..and am truly happy becoz kali ke 4 berturut papa qies ada time my special day..
Syukur and I cant ask for more rite?


Thanks everyone for the wish and doa'..
ai lebiu beri-beri strong..!~


** papa qies hadiahkan hugs & kiss tepat jam 12 malam, kira hadiah terbaik lah tu kan :)*

17 comments:

gie-ah said...

salam k.yat....kita share bday jugk....btw, selamat hari lahir...semoga pnjg umoq,murah rezeki, dikurniakn kesihtan yang baik n sentiasa dikelilingi orang tersayang...=)

Anne.Zain.Adelia said...

happy birthday k yat... smoga sntiasa berbahgia bersama keluarga tcinta sampai syurga...

HaninFarshid said...

happy birthday yat...semoga semua cita2 yat tercapai,panjang umur,murah rezeki....dan sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang...

MrS KeNey said...

Happy birthday Yat! semoga pjg umo, semoga murah rezeki, semoga bahagia selalu dan semoga yang baik2lah semuanya utk yat & family! ;)

dakcik said...

hepy besday kak yat ! semoga hidup sentiasa diberkati Allah dan dirahmati-Nya..amennn..

p/s : semoga ade syomelicious sorg lg eh..kwn baby qies syomel..hehehehe

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

~: nisa :~ said...

Yat.. Happy Birthday...
Moga segala hajat, doa dan impian dikabul Tuhan... Aminn

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hepiiii bufdayyy...kak yat...

LiTtLe^m3 said...

happy birthday yat :)

Dokter faRyn said...

yatt hepi bday! aku ter-miss lah. huhu.

anyway, hope it was a blast. semoga berbahagia selalu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails