yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, May 3, 2011

alhamdulillah, qies dah dapat adik!






HAHAHA.
statement bikin kontroversi nie :P
mabok takde, apa takde tau-tau dah beranak.hihihihi.


iya qies dah dapat adik tau..!
it's a girl!!
so syomelicious 3.2 kg, lahir kat KBMC semalam :)


hehee.

adik ayiel laah.
anak pak uteh qies yang ke 2.alamak adik ai anak 2 suda :D
kakak dia nie bila nak menambah? huhuhu.doa-doakanlaah ye kawan-kawan..
lengkap suda sepasang anak pak uteh qies..mukenya very syomels.nenek qies kata iras-iras macam ninina masa newborn.sepupu katakan :)
pasni nielah geng main masak-masak..main kejar -kejar kat laman umah atok & ofkos berebot nak nek motor ngan atok!


nenek & atok johor harus tak sabar nak tgk gomol syiom si tecik ni, tapi jauhhhhhh kat berpantang nun kelate sana.huks.
tunggu baby girl balek jb lah ek, kami terjah!
nanti mak uda poskan adiah syomel baju bajan spesel dari blogshop qies yeh shayang..


dan mari kita lihat si cucu sorga ke 7 kesayangan atok & nenek kluang!
geng powerpuff gal atok suda ada 5 orang wooo! bertambah meriah raya tahun nie..and bertambah lah duhet raya kena sediakan :P




fresh from oven!


adik ayiel yang syomel :)
puteh melepak...
pasni jadi bahan experimen menembak papa dia ngan mak uda dia ni laah.hehee




,
day 2, alaalalala mmg ada iras ninina..

eeeeeeeeeeeeeeee windu muke qies tima newborn aritu, bau dia syedapp!
dapat gomol besh ni..napalah putrajaya jauh ngan kelate.huks :P



dan mari kita tengok aksi si abang ayiel dapat tgk adik dia..
alalaalala baru umo setahun ++ dah dapat adik, baya qies dah jadik abang..
papa dia kata cranky -cranky jugak.malam tadi nanes tdo polok mama dia kat ward..shian.takpe slowly dia kan faham dia dah ade adik..like his papa & mak uda dia dulu, setahun sorang :D





abang ayiel taleh cranky manja-manja tau, dah dapat adik!

be good along ye sayang :)



btw, senang sangat mama ayiel deliverkan si baby girl ni semalam.sakit sejam dah lahir..alahaai.memang rezeki dia mudah, dengan takde alahan langsung tima mengandong..syukur alhamdulillah..


welcome to the family baby girl!
* nama papa dia kata blom decide, tapi harus berjela mcm abg dia, hehe*


5 comments:

bonda dadif aka akish said...

baru nk bilang congrets...

apepon mmg bb shomel!!!

rindu gile bau newborn neh...

=)

Suliana said...

ala comelnya, tahniah.. sepasang sudah :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

besh kan dapat sepasang...huk...huk biler la time kiter lak...ahahaha

NURUL JAMIAN said...

baca tajuk entri ingatkan betul2 tau wis tgh pregnant hehe

bella mike said...

comel nyee baby....suke2..

btw cantek bangat header kak yatt..like sepoloh ratus..^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails