yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 11, 2011

si penyejuk hati mama dulu kini selamanya.

nenek qies baru balek umrah, makanya dia belikan selai tudung yg beri the syomel utk cucu kesayangan-nya cik puan ninina :)

+_+

oh ini budak, sket punye payah momma nak pakaikan tudung okes.asik lari-larik aje.memang bersilat nak pakaikan, dia rimas..
okay takpe, blom akil baligh, nanti dah big girl momma babap dia if namo pakai tudung tau :P
ehhee.garang kan momma!

kuikuikuikui.


tengoklaa aksi little ustazah seorang ini * doa ibu yang terpaling makbul, maka mari berkata yang baik-baik utk anak-anak*




taraaaah!



muke pasrah jee tu!
hehe.




aalalalala muke tulus mulus suci murni..
rasa nak syiom laju laju jeee :D





buat muke cheeky gitu, mama kunyah kang! :P



eh eh...


.



.




tudung suda ilang laaa bile nak main car..
adoyai anak!



orang kata melentur buluh biar dari rebung kan :)
currently qies suke dengar & ikot azan kat tv, lepastu ikot selawat & asma-ul husna tuu..alhamdulillah..budak-budak memang terang hati kan, cepat tangkap apa yang derang dengar.


semoga anak-anak kita menjadi anak yg soleh-solehah, penyejuk hati.
selalu mendoakan kedua ibu bapa sebagai bekalan di akhirat sana..


INSHA - ALLAH.





6 comments:

MShap said...

cumils telekung qies..
budak2 mmg terang hati kak,adam ni pon same sgt suka dgr zikir,azan n bacaan ayat Quran.nanti terkumat kamit la mulot dia ngikut apa yg dia dgr.dah boleh dah zikir yg simple2..agak kagum jugak la,dh boleh zikir wpon maseh blom bleh bertutur nga baik..
semoga anak2 kita jd zuriat yg soleh solehah..amin

Suliana said...

amiin.... moga qies jadi anak solehah ye..

p/s: dah lama nk ckp, lupa je. tiap kali aku tgk, muka azri budak af tu mcm muka laki ko, ada iras. hehehe

Mama Qiestina said...

sue,

aminnnnn~

haaaaaaaaa azri AF? yg amnaaa? aku ni tak ikot af sgt, haruss google skrg! hehe.

eh dah brp raamai kata dia ada moke artiss la.kembang montot mamat tu :P

Ainul Hayat said...

Amiinn...Moga Qies menjadi anak yang solehah dan mendengar kata. Sejuk perot momma ngandungkan Qies .

:: noremy bte rahmat :: said...

amin.........

nnti qies doakan untie gak yer..untie nak baby comel & clever mcm qies..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

doktor qies...amen...amen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails