yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, May 17, 2011

hari lahir bersama yang tersayang ;)

tengkiu so much to makngah qies & papa for special besday dinner :)

^_^


malam 14 may tu, kami sefamily bergathering makan-makan sesama kat D arab corner Uniten.mak ngah qies laah yang suggest tempat nie sebab nak makan nasi arab..ai tak berapa reti nak mamam arabian menu ni tapi bedal jelah orang dah velanja kan :P

location?
bebetul dekat sebelah masjid uniten bangi tu, ada foodcourt yang besar tu.biasanya org suke makan nasi arab kat kedai saba' cyberjaya tapi kat situ mmg always full house yee.kami tak gemar bersesak-sesak nie, nanti sure long que.



so acara wajib harus potong cake yang dah disponsor oleh tauke kek, kak izma tu.red velvet kek ye u olss..rasanya very setaap! sapa nak order cake, tryla order kek ni.siyes ai tak tifuu sedap!





nie bufday momma ke ninina ni?
kasi canlaa yayang momma nak potong cake. dia bajet every months bufday dia kan :D





eheheh eksaited anak bufday gal tuuu..





makngah posing ayu kat kedai d arab.kuikuikui.
kami tgh syiok makan kat belakang :P






with pakngah & kak farra.


okay mari kita lihat menu yang marbles kat kedai arab..




nasi ayam yang sangat banyaaaaaaaaak.makan 3 org pon bole!
rasa not bad..
kucen2 kat situ seme kenyang dapat ayam..hihihi.




nie ape ke nama eh makngah?



while papa & mama melantaklicious, tengoklaaa anak dara sorang nie buat apa..


.











.


berlari ukur foodcourt yang luas.dari meja ke meja dia pegi..sonok betul..




aaaaaamboi berani dia dok sorg2 yeee kat situ?
memang tatau takot betul..




lepas acara makan-makan , pak ngah qies kata ada funfair baru bukak kat precint 5 putrajaya.makanya kami teros zass mau melihat apa yang menarek di sana..yela ni pestime kat putrajaya ada funfair..





anak manja papa gade gadeee..



tengah pujuk papa nak kasi naik car laaah tu.
pandai betul yayang yee?





yeay finally dapat nek car, tgk tu seme org pegang stering dia selamba je bersandar..
siap 2 kali round taaau.suke betul qies dapat naik car..



hmm besh betul dapat kuar cenggini, sefamily.
really precious family time on my very special day :)
tak dapat hadiah mahal pon takpe, asalkan both my sayang ada disisi time hari special macam ni..berbaloi baloi!

+_+





apa lagi yang lebih bernilai dari masa bersama yang tersayang kan?
there's something money can't buy..




merah itu cinta :)
ececececeh!


ILYSM my sayang & yayang!!


sekian laporan kenangan terindah hari lahir saya yang ke 29.hihi dah tua-tua gini pon ada orang ingat & raikan tu rasa besh sangaaaaat! lepas nie kita tunggu bulan 9 pulak, bufday sapa lagi kalau bukan cik puan besar eryssa qiestina :DD

*lagi 4 bulan, tapi momma dah bling-bling cari idea for her 2nd bufday bash pawtay*
hover kan, almaklum anak manja seorang,eekkee.


Insya ALLAH if ada rezeki :)
btw thank you so much lalings semua atas doa-doa kalian.
Ameeen..





4 comments:

Fana Flora said...

betul tu mama yat, hidup kita lebih bermakna kalau ada bersama dengan yang tersayangkan ;)

happy belated birthday mama yat!
wpun nak masuk 3 series, ttp anggun. mana tahu ada rezeki boleh pakai 3 series lepas ni. hehehe

take care!

p/s=> life begins at 40. eceh :p

HaninFarshid said...

yes...yat...yang penting ekhram ada nak celebrate your big day :) memang best celebrate dengan keluarga tersayang :)

yat nampak gorgeous on ur big day...tetap muda jelita gitew ;)patutlah ekhram bertambah sayang...hihi!

take care dear....semoga business yat success selalu....

muah to u and cutie qies....

su su said...

merah itu cinta,,,

suka tagline tue,,,,

--Happy belated birthday...sama la kita setahun je lg nak 3 series....

Mama Farra dan Faris said...

hahhahah.....



mmg bestttt...


nasi arab kat situ lagi sedap n murah dari kat saba'tuuuuu....

nnti nak ajak abah mak makan kat situ sampai pening..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails