yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 25, 2011

semoga tuhan mendengar doaku untuk cinta ini..






this is my current peberet song! :)

seme gara-gara OST Nora elena laah ni..nak donlod tapi tak jupe, api terjupe kat you tube jez.
anyone know link nak donload lagu ini lemme know eh..

sambil masak kat dapo, sambil tengok-tengokkan si tecik wat apa, sambil berbusines online suke jugak layan lagu yang feeling-feeling nie.hehe.harus jadik caller ringtones ai pasni :P




sesuatu yang berbeza SOFAZ
OST nora elena
ku berharap tulus cinta ini
akan jadi kenyataan dalam hidupku
bukan hanya mimpi dalam tidurku..
semoga tuhan mendengar doaku..
untuk cinta ini..


* sweeet & puitis kan lirik dia, terbuai-buai je jiwa bila layan tetengah malam, hehe*
sambil polok polok papa & qies.ecececeeh :P


and ofkosss this sweetest lyrics dedicated special to both my sayang :)












love the three of us, i'm lovin it..


diam tak diam dah 2 bulan lebih papa ada dengan mama & qies..
since mama dah jadik CEO ni lagi besh sbb 24/7 kami bole kepit ngan papa, hehe.

bila papa ada our time are really fully occupied. schedule bebetul pack..JJCM, alik kampung & lagi 2 weeks kami sefamily nak p holiday! yeah can't wait!!

zhillion thanks papa, for making us the happiest person on earth :) even kadang-kadang ade je tergeliat lidah kan, sbb mama nak mcm ni, papa nak macam ni.beselah kan drama sebabak :P

apapun nak say thanks in advance * tq bee kasi huney Annual leave 2-3 jam dari jaga qies sbb malam nie nak layan nurkasih dgn geng bujang, hehe* yela jadik CEO mana ada coti, hari-hari kerja tak penah habes woo..


we heart u so much lah papa!

^_^




8 comments:

ashra said...

sweet.. =)

Mama Qiestina said...

tq ashraaa :)
hihi angaaau dah ni gara2 nora elena :P

ShidaGhazali said...

assalam..

akak try cari kat 4shared.com
search kat ctu, besenye kat ctu latest lagu mmg ada

littlehumblelynn said...

wah dpt cuti 2-3 jam..mmg heavenlah kan!! kak lin ada gak cuti tiap2 hujung bulan..sbb kak lin suka merayap sogo sorang2...1/2 hari jer cutinya..huhuhu !!

Suliana said...

siap la yat dah berjiwang weii... :-p tu la en ekhram, kasi yat kuar 2-3jam dah dapat lagu, klu kasi kuar 2 3 hari, yat kasi apa la plak kan (baby kot).. hahaha

Mama Qiestina said...

sue,

hahahhaha laaaaaaaaaaaaaaaama dah kan aku tak berjiwang ni :P

yes betul,kasi aku cuti 2-3 hari balek tu zass aku kasi dia baby.hehehe.pandailaa ko :)

Mama Qiestina said...

kak lin,

kaaaaaaaaaaaaaaaaan :D fenat kan jaga anak, jaga rumah niii..mana penahnya abes keja, si kaki buat sepah ni lagilaa.tapi itulaaa, berbaloi :)

Mama Qiestina said...

wsalam shida,

tq so much dear, akak dah cari tadi takde lagi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails