yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 7, 2011

dapatkan lunch box syomel dengan Mamil Gold :)




Seingat saya, masa saya kecil-kecil dulu suka sangat pergi sekolah bawak bekalan makanan dari rumah.sebab mak & abah saya masak memang sedap! Tak terlawan dgn masakan segala chef terhandal kat dunia ni rasanya =P * semua orang pon suka masakan ibu kan*.


Dan bila time kecik kecik dulu, mestilaa bawak bekal dengan tupperware.time tu mana ada koleksi cute miut barney ke Barbie yg comel-comel macam sekarang ni.tapi mesti nak bawak botol air ala-ala paten handphone tu.hihi.I really miss my childhood memories..

Sekarang nie pulak, budak-budak pun suke dengan bekas makanan cute mute nie seme.yesterday saya bawak qies ke umah pengasuh lama qies, kat situ adalah kawan-kawan qies dapat lunchbox yang syomel..macam biasalah mama-mama derang bekalkan makanan dari rumah.saya pon haruslaah tertarik!


Well, hari tu jalan-jalan kat Mall ternampak susu mamil Gold langkah 3 & 4. Bila beli susu tu, Mamil Gold kasi free lunch box yang sangat lah very cute. Qies mesti sukee. Mama dia nie lagilaah suke :D Sebab lunch box tu kedap udara, so bila simpan biskut ke keropok favourite qies mesti tahan lama & tak lemau.

Btw, momma seme pon bole dapatkan lunch box tu utk anak korang bile beli susu Mamil Gold langkah 3 & 4 tau.tak silap saya promotion tu from 1st May 2011 until 31st of May 2011.

so marilaa kita grab utk si syomel kesayangan. ehhee.* ai mmg sokee lah free gift ni, kasi penuh koleksi qies*




susu mamil GOLD nie terbukti banyak khasiat dari segi saintifik.bila saya teliti kandungan kat tin tu, siap ada immonurfotis yang melindungi system imun si anak..








Rasanya semua mama pon nak berikan yang terbaik utk permata hati kan :)

macam tu jugak dengan saya,kalau bole nak berikan yang the best utk si syomel saya ni..apa saja yang bole buat dia sihat, cerdas & pintar saya akan berikan untuknya..

Insya - Allah selagi termampu.

Eh okaylaaah momma nak g mall lagi, nak dapatkaaaaaaaaaan mamil GOLD ngan lunch box yang very cute utk qies.nanti takot dah takde stok!



2 comments:

Mama Farra dan Faris said...

waw...........somel...leh bwk gi skull..

Mama Qiestina said...

yeee sgt syomel..

rasa nak kunyah2 jez :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails