yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, May 7, 2011

i love u momma.thanks for everything..





momma, mama, mommy, ibu, bonda, mak atau apapun juga gelaran..
menjadi seorang ibu dambaan tiap wanita.pelengkap sebuah kehidupan berumahtangga bersama suami tercinta.

syukur alhamdulillah, tahun ini kali ke 2 mama meraikan hari ibu bersama permata hati kesayangan momma ini..
2 tahun yang penuh beerti.


sejak kelahiran qiestina, hari ibu mama ternyata lebih bermakna, biarpun qies tak pandai lagi wish mama..agaknye nanti bile qies dah pandai wish, dah pandai buat card or segala macam seprais for sure mama super duper touching :)

malam takkan lupa saat terindah mama secara rasminya bergelar mama..
5 sept 2009 itu..
tatkala mama menatap syomel, tulus mulus zuriat sendiri..
terasa hilang kesakitan berjam jam bertarung nyawa..
mama macam tak percaya si syomel ini buah hati darah daging mama & papa!
:)




first kiss from mama :)

takkan lupe momen termanis ini, nasib baik papa captured all the precious moments..bila rindu mama suke tgk kenangan nie seme..






mama ingat lagi, masa nie qies umo 3 bulan.qies cranky je nak berubah bulan..so papa bwk qies jalan amik angin tepian pantai..qies sukeee..
masa nie mama masih tgh membiasakan diri jadi mama buat kamu :)
biar kadang2 kamu nanes tanpa sebab, mama blur.



ada kalanyaa, keletah qies sungguh menguji jiwa raga.macam pagi tadi...qies jatuhkan lappy mama smpi dah taleh on.mama bertukar jadik resaksa gorgom terus, mama cubit kamu.kamu menangis macam org kena dera..maafkan mama sayang..mama terlalu mengikut emosi.bila tgk kamu tertido lepas penat nanes,mama rasa bersalah :(

nasib baik papa pujuk, papa kata lappy kita bole hantar repair, qies kalau merajuk camana nak repair hati dia? ehehehe.kata-kata papa buat mama tersenyum :)
'

yea mama tau, mama bukan mama yang penyabar.hope lepasni mama jadik lebih sabar melayan keletah kamu..


tapi sayang pliss laaah jgn notty sgt pliss..
anak mama budak baik kan?






mama sayang kamu..
sayang sesangat..


suka dukamembesarkan kamu buat mama tersedar begini kepayahan nenek dulu membesarkan mama..
terima kasih mak! terima kasih nenek..
kami sayang nenek, terima kasih atas segalanya..

tanpamu siapalah aku..
moga ALLAH janjikan balasan syurga buatmu, atas jasamu..
atas penah lelah membesarkan kami..



dan buat semua momma di luar sana, ku dedikasikan ini untuk kalian..

selamat hari ibu, semoga kita sama-sama jadik ibu terbaik utk anak kita..

dan buat anak-anak semua kenangilah ayah & ibu kita selalu dalam doa.semoga hidup kita diberkati selalu.






10 comments:

dieha said...

happy mother's day yat..:)

Wiyah said...

happy mother's day...suka baca n3 yat,,hepi jer! ;-)

HaninFarshid said...

happy mothers day,yat ;)

~: nisa :~ said...

selamat hari ibu...

BabyIntan said...

Selamat Hari Ibu buat Yat juge ;)

Ucapan dari si comel: Selamat Hari Ibu!

Farah Zamri said...

happy mother's day kak yat!
may Allah bless you for being such a great mom to your lovely daugther!
muah muah sket kat Qies :)

amirosaiful said...

camat hari ibuuuu...We proud to be mama ^__^

ummi nia said...

hepy mother's day kak yat..semoga kita samam-sama membetulkan diri utk menjadi mama yg terbaik utk qies & ummi terbaik utk nia.. amin..

babysugus said...

happy mother's day kak yat! you are a great mom! And everybody can tell ;)
May Qies grow up n up up to b a good daughter to you n abg ekhram. hehehehe..

P.s. Cpt2 tmbah baby. we want more! we want more! *cheer kt kak yat nehh* hahah :P

<3,
Syreen.

bonda dadif aka akish said...

alololo....suwit sgh n3 yatt nih...

epi mothers day utk yatt!!!

bersame2la kite mencube menjadi ibu yg terbaek utk anak2 kite...

=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails