yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, November 12, 2009

Apela Qies tgh buat tu hujan camni?




Owh kat luar hujan lebat gileee,teros tingat my darling bam bam :(
Apela die buat ngan Papa tu?
Tido agaknye..balek tghari tadi die cranky je,mama alek dodoi2 die teros tido.
Syian Qies..mama bukan tanak dodoi Qies lama lama sayang..
Mama kena rush g work balek kul 2 tuu..
Hope Qies faham k cayang..

Windunyeeee rase tak sabo nak alek polok die,tgk keletah die tapi gile gaban punye byk keja.
Ni pon restkan pale otak jap,dok kire PDA dari tadi.
Tgk moke anak bagi release tensi :)



Ngantoknye anak mama..



Muke sleepy Qies...



Ala cian die tggu mama alek ye?


sabo k cayang,nanti mama alek mama polok2...


kan chumel nampak cam girl pakai gaun..kalo tak ramai igt Qiesboy..
yela dah potostat papanye..


Hmm hujan camni,hope papa selimutkan la die kat babycot die.
Petir kilat kuat pulak ni.
Hope papa dodoi polok Qies,sbb takot die terkejot2.
Sabo k cayang mama,jap agi mama alek :)


Napa ha rase cam sayu semacam bile tingat anak?
u all ade tak rase camtu bile tgh kat opis? hmmm...ke haku je yg taching lebey?
kawan2 kata mmg biasa coz dlm proses penyesuaian...hopefully la.
:)


Yay,sok dah jumaat..sabtu ahad mama spend time ngan manje momma yea!~`
:)




22 comments:

~ SueHarriz ~ said...

ermm i xnmpk dia cm boy pn, dia nmpk cm princess je!! hehhe..pkai pink lg la cm gegerl..comel nehhh...dia nmpk sopan n baik2 je..geramm.. =V

cik mas said...

uih.. sedapnya dak tecik ni menguap..

Ajonz said...

kire bebtul pda aku yerk heheh

Mama Qiestina said...

sue,

ahahhahaha tula asek org tye je Qies gurl ke boy padahal dah pakai baju pink tuuu..last2 i pakaikan gaun ropol2 baru org kata woooo gegerl :)

Hmm budak baek & sopan yea..bole buat calon menantu x antie sue?
hiks..

Mama Qiestina said...

kak mas,

dapppppp titon,bkn sennag tu nak captured gambo sangap tuuu..my fav pic :)

Mama Qiestina said...

pejol,

ahhhh team ko submit pda pon idak nak kire cemananyeeeeeeeee? hangen aku,nak kena polo up baru nak anto..
nak bunus ke tamau haa?

mamaelly said...

haip qies...tutup molot tu...yat..ko masa peknen kan si qies kan...gembeng tak? aku ni laki aku cakap baby aku gegirl...cakap sikit nangis...tegur sikit nangis...pastu sikit2 majuk...nape ntah..hehehe

Suliana said...

uii yat..
mmg mcm tu pun..asyik igt anak je kat umah..
wa..masuk2 keje je dah menimbun keje ek..ko pun buat PDA mcm qs wat juga ke?? best nye nak dpt bonus..aku je la..*sob sob nangis*

Iryani Noor said...

uiii besar nyer mulut qies menguap.. tp ttp chomell =p...
erm kalu tnyer member2 yg baru naik keje lepas berpantang, mmg derang ckp rinduu sgt2 nk jmper baby derang.. perasaan rindu tu mmg normal.. so bnyk2 sabar ekk yat..

nieda said...

anaklah pengubat rindu kan wapau tgh sibuk macamane pun...

ღ yam ღ said...

k.yat, sabar ek kak, esok coti akak ulit qies puas2 ღ

Kaseh NazLieza said...

ms lieza mula2 start working after pantang pon cmtu gak...leh katakn every hour msti call mak long tnye baby...mmg sayu gilez...=(

HaninFarshid said...

i know she misses u as much as u miss her ;)sabar eh,yat! nanti peluk qies puas2...

dzanie said...

geramnyer tgk Qies tomei sgt...jumaat lepas i nampak u all kat pasar tani,qies dalam dakapan papanyer segan lak nak tegur..lgpun i ni silent reader..hihihi...

Mama Qiestina said...

sue,

ni PDA utk bonus & increment daaa..banyak ank mati tuuu.sampai bawak ke umah la koje opis dek kerna tak kose aku nak stayback bagai dah ade Qies ni...bior ilang keja jgn ilang anak..hahahhaha..

Mama Qiestina said...

za,

ye aku mmgla sgt gembeng pasai papanye jaoh gile kan time aku mabok tak henagtttt..tu harapnye Qies jgnla gembeng bile papanye nek kapal ni..

ko nak baby girl la tu kan??
teruja ngan baju pinkkk kan?
hahaa

Mama Qiestina said...

yani,

itula lama2 nanti okla kan...
yela darah daging kan..mana tak rindu..dulu dok dalam pewot ni hah...

Mama Qiestina said...

nieda,

betul2 beteulllllll...

Mama Qiestina said...

yam & hanin,

tulaaaaaaa ginila kan pengorbanan ibu2 bekerja..takpa carik duhettt utk die juga..hope die paham :)

Mama Qiestina said...

kaseh,

ha'ah bile free je koll..seb baik papa yg jaga tip top :)

Mama Qiestina said...

dzanie,

alamakkkkkk ade pulak org kenal Qies & mama yeee :)
cam artis la pulak..hahahaha.

napa tak tego jekkk..we olss oke jea.bole eratkan silaturahim..
salam kenal... :)

dzanie said...

segan la nk tegur...wakakaka...masa tu pun u nak blk dah..lain kali kalu jumpe i tegur yer...salam perkenalan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails