yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, November 29, 2009

Qies dah pandai ketawa!




Awas: Entry ini sangat suweeeeeeeeeeeet like cekelat.Kamu mungkin berasa gewaaaam tahap gaban & berasa ingin makan drumstic KFC.
Hoho!


Semalam for the pestime our darling pwincess dah pandai ketawa mengekek!
Mama Qies pipi bam bam Qies bertubi tubi then sudenly Qies ketawa :D
Adoyai hepi nye hati mama mase tu,teros panggil Papa.
Anak dara kite dah pandai ketawa la pa!

Seiyes SANGAT INDAH perasaan itu!
Dan semakin berbunge bunge cinta hati seorang ibu & ayah bile melihatnye.
I think seme mama/papa feel d same rite?


Papa pon mule test power,die pulak kiss kiss budak bam bam ni tapi takde respon.
Qies nak ketawa ngan mama je dolu.
Pagi ni barula Qies ketawa bile papa kiss pipi bam bam dia.
Then u know wat?
Papa kata 'haih nila yg buat berat je hati Papa nak naik kapal,tiap2 hari ade je progress anak Papa".
Hmm..baru u tau kan Bee =P
Dah ade anak lain feelingnye.
Dulu tinggal wifey ok lagi,ni nak tinggal anak harus meleleh airmate beb!
Siap papa nak rakam la gelak tawa Qies,nak buat ringtone Papa kata.ehehe :)




alala manisnyeee senyuman anak dara bam bam ni!

[ syape lagi nak puji,kalo bukan mama die kan].



Latest pic Qies,mungkin membuat anda rase mahu makan drumstick KFC!

*


*


*


ya itu memang peha bam bam Eryssa Qiestina.
Memang bam bam macam KFC original recipe.[siyes tak tipu!]
Seme org gewamm rase nak geget termasukla mama yg melahirkan die ni.[ saiko gile].

Ni tatau dah berapa kg berat si bam bam,tggu cek up 3 months nanti.
Mami poko dia pon dah tuka saiz M dek kerana kebambam man drumstick nye itu!



Ni kalo mami poko nampak,sure die amik Qies jadik model ni.hahaha.
Tido lena pagi senyuman!


Rezeki Qies murah lagi...


Pressie from Antie Ani BLT & Ankel Shahrul Takaful.


Tima kaseh semuaaa,penuhkan lagi bilik Qies ngan adiah adiah yaaa :)
Mama rase kan Qies akan tima adiah till sampai besday 1st dia ni..hari hari ade jek org kasi adiah & kasi duhet.
Alhamdulillah :)
Murah rezeki,sebagaimana mama & papa slalu doakan untuk Qies shayang.
Amin..

Di mata mama & papa..Eryssa Qiestina adalah hadiah & kurniaan terindah dari ilahi buat kami.
Mama & Papa akan cube berikan yang terbaek utk kamu sayang!


Dan Qies juga dah pandai layan citer kartun skrg ni :)
Buntang je mata shepet die kalo dah melayan cartoon taw..bijak betul!

Pasni Kompem berebot channel & LCD tv pasni..
Papa kena mengalah la ye! no no bola anymore.hoho.
Or else papa kena beli 1 lg LCD Tv & asterok.lol



alalalalalalalalalalalalala..
mane mickey mouse sayang???


Oke doke,si bam bam dah bangun nanes pulak ni.
nak mandikan si tecik and nak g melaka,ade wedding pulak arini.
Makan nasik minyak pulak.
Qies suke je kalo diajak berjalan ni..cam papa mama die kaki travel.haha.

Jom..Jalan jalan cari mamam lagi :)

Will hapdet later if time permit yaaa!

tata~!

7 comments:

Zati Zaty said...

wahh..tetibe perot auntie zati rase lapar je bile tengok drumstick bam bam Eryssa Qiestina tu..
Hehehehe

GeraMmMm!!!

CUTE! CUTE! CUTE!

Mama Qiestina said...

hahahhaha kan mama dah kata antie zati!

lapa ye tgk peha drumstick si tecik?
meh dtg jupe Qies mehh..
nanti kalu busan2 dtg jengok Qies kat putrajaya jom :)

ma kasheh.
nanti anak antie zati & ankel amir pon musti syomel..

ZuRaNaI said...

alaa gramnye
ngn baby qies ni..
tmbam tmbun..hii~

btulla zaty..
tringat kt drumstick kfc
da la pminat drumstick ni

nant klu ilang paha qies
xtauu~hii..

nieda said...

seronok kan tgk perkembangan anak setiap hari, enjoy every second of the experience..itulah salah satu sebab saya buat blog, untuk kenangan dan tatapan di kemudian hari..

Mama Qiestina said...

nieda,

tula besh sgt!

i sallooooo cakap ngan papa Qies,windu sgt tgk die mase newborn tu..tau2 dah bam bam je skrg..pasni dah merangkak,jalan,beso nak skola..kawen..huwaaaaaaa :(

Qies plsss dont grow too fast shayang~

Mama Qiestina said...

zuranal,

apalagi g mamam kayefceeeee laaaa :D

Anonymous said...

bam bam tu ape??
polok polok??
byk word baru kan..

~Yani~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails