yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 17, 2011

when superwomen and superkiddos get together.

awas : entri ini sangat syomel, anda mungkin berasa jeles jika tak dapat join g gathering.read at your own risk okay :P


iya mereka seme adalah supermomma dan superkiddos kerana manage menjaga anak memasing sendirian while their hubby/papa is sailing for a months.berbulan-bulan ye kengkawan seme, it's not easy to handle tapi berkat kesabaran dan ketabahan segalanya dipermudahkan dgn izin ALLAH.ai memang salute saspek tahap max kat they all seme,sbb bukan anak sorang yg harus dijaga sendirian, tapi ade yang dah ade 4-5 orang anak!
mereka semua lah inspirasi utk mama ninina kuat kuat harimau tauu..
*bukan hari-hari mau*


:P


^_^

okay okay marilah kita layan hasil tembakan tak seberapa from momma & papa ninina neh.yealah sambil sebok mengejar qies, sambil menembak jadik hasilnya nan ado jez.hihi.

dan inilah momen-momen terbaik dari lensa kami sepanjang kat permaisuri resort PD 14-15 mac 2011 for mega gath geng kapal yang julung kalinya.


jom kita lihat sapa yang kenaaaaa tembakk! HAHA





finally qies and saida jupe live and main pasir sesama! :)
ibu saida, dieha sgt besh okay.kenal 2 hari macam 2 tahun berborak.i liokee..
oh ini ceritera dieha & family, terjah ini belog.





hot momma with sept 2009 babies.
thanks dieha coz byk jagakan qies while ai bz menembak..





pestime jupekan qies & kizkiz :)
alahaaai mommy yana org PD jez, pasni bole selalu je meet up mandi laut agi :P





blogger momma, except momma adam from left.

mommy kizkiz, mama yaya & mama rizqullah.

cantik kan gamabar ni, mak anak dara diapit mak teruna2.haha.




meet mama raimi.oho raimi menang best dress tau!





biana & baby naufal yg syomel.




mas with baby naqi yang cutie :)




kak zizah, kak aziah & kak fidah.
jupe live derang sgt vogi momma okay!





finally antie scha dapat jupe ninina livee kan! :)
siaaap kena gomol gomol, qies layankan jez feminat.hehe.






aktiviti wajib, splash2 anak org kapal kat pool!




meet kak ena yang very selim melim & miss nina yang cuns!







ya ampun qies main pasi smpi masuk mataa.grrr
yaya baik jeee..

hot hot mommy! :)




finally dapat jupe geng sept 2009 baby, rizqullah





kak fida junior & anak sapa eh 2 orang ni?
alaaaaaaaaaaamak antie yat fail nak cam.ehehe.









ilham yang encem!




pweety & encem junior kapal :D





yayang mama main ape tu ngan iman?






ohoooo qies jupe feminaaat laaaaaa...






eleeee adam yang paling tecikk,kuar air liur tgk abg kakak dapat main pasir!







kalau dah supermomma, sambil telematch pon bole dukung anak :D
cayaaaaaaalah.







us with mama yaya & lil yaya.






hadoyaaaaai qies, time mama nak bertelematch laa dia nak syusu ngan mama..






anak-anak sakan main pasir, momma-momma busy berpotogedik.layankaan jez.



hahaha qies tgkkkkkk je mama main-main ngan antie azie.
we all menang okay game ni, dapat berkoyan koyan jajan!






till we meet again supermomma & superkiddos semua!
korang memang terbaaaaaaaaaaiklaa..



eh eh busy menembak sampai terlupa kesayangan saya berdua ni :P





qies happy main tepi pantai with papa..





one happy family.oho seafarers family, ngeee :)



okay dah,nanti sambung lagi tempek gambar cuns kat sini.
ya ampun almost full memory card kerana beribu-ribu momentos terbaik 40 family yang join.
40 okay! raaaaaaaaamai kan..tu yg we really had a blast gathering.maklum jupe geng senasib.


nak bersiap-siap ke KLIA laa pulak ni, amik nenek qies baru alik dari umrah.
enjoiceee the peektures eh!


:)


10 comments:

dieha said...

wah..suka..yat..nak copy boley tak..papa saidatul nk tgk..tq dear..nice to knowing u..bagaikan udah bertahun kenal..suka...

Mama Kembar 3 said...

ramainya yg join.. memang nampak meriah!

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Qina said...

kak yattttt~ best nyeeeee..... schaaaaa!!!!!! hahaha... alowh.. happening2..

. i n n z c h u b b y . said...

wahhh...

havoc skali tu....

walaupun inn x dpt nak join skali, lepas baca entry ni terasa diri ni pun join jugak gath tu... hehe! :)

pasni boley la gath masa kenduri kawen inn pulak kan... ngee~

Maslina Roslan said...

Uiksss...bila plak Rizqullah kena tembak ni???mamarazzi tul dah yat ni..hahaha...

Itulah...x sempat nak amik2 gambor dengan qies dan yat berdua..hehehe..

Apapun,ada rezeki jumpa lagi yaa...happy dapat jumpa semua superwoman dan superkiddos nih walaupun sementara cuma..semuanya tabah dan semangat manjalani hidup tanpa kehadiran lelaki kesayangan mereka...

bella mike said...

syiok nyeee geng kapal bergathering...hehe..sonok tgk...:)

Ena Mazly said...

anak i enterpremeee lah kat sini... ehhehehe...

dey said...

kelakar tgk qies main pasir,da macam menari ulik mayang ;)

@ MaMa ALyA @ said...

wahh...manyaknyer mama yaya interperem..hehe..tumpang curik gambar sikit..hehe.. kak yat..burnkan cd untuk orang...saya mahu...ni cd dari unofficial photographer..hehehe..

apepun sangat seronok jumpa sema orang..cuma nurul rasa tak dapat nak bersuai kenal ngan ramai orang.. hhuhu..hope akan ade gathering yang seterusnya kan kak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails