yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, November 28, 2008

Bufday Party santai at Office

Huwaaa..since my Olympus rosak lame rasenye tak gegambo gedix :( :(
ramai pulak tu tye napa sy tak bawak camera arini :( :(
Huwaa..huwaa.
jangan tanye boley?? aku sedey tau "baby" ku rosak.

So tadi ade bufday party kat opis [ mmg monthly buat utk staff to celebrate besday,bagi hadiah newborn baby & wedding too].
So Pejol take our pixas using his D80.
Argh sangat tensi bile nampak Nikon dia tu,teruja nak ade juge nak amik gambo cam slalu oke.
U all tau kan haku ni taleh idop tanpa camera.hihi.


Ok snap2 the moments,


[ Tukang jaga kebajikan staff,buat gaji,cek claim,cek cuti sumela :) ]


Pejol saje je nak snap muke chubby sy.tah hape hape.tembam =P
Tembam pon tembam la janji Bee SAYANG.hiks.



Wakil tulun amek adiah besday la.Tq Boshhh :D



Pastu tukang amik wit collection Shahrul sbb dia dapat baby gurl baru nie.
Pakcek tu outstation la pulak arini.
Shahrul, aku nak ckit $$$ dlm sampul ni boley?? =P

Haha,tawon depan gwe pulak nak amik betul2 punye tau..
Meh aminkan ramai-ramai utk Qiestina Ekhram :)



Bosh gwe cakap,ni baru betul PA amikkan bosh makanan.Haha.
Tau takpe boshh :) meh up gaji sy!


Menu arini mmg besh ayam rendang,sotong kicap,ikan sambal,sayur buncis & buah2.
Siap tapau utk Bee laling la,after solat Jumaat dia singgah opis mamam.
Suke buah hati sy tu :)


3 gadis jelita lagi photogedix.Aku pon gadis juge pasal blom beranak =P
boley ke?
tersedondon pulak tu kaler.



Dan tatau napa gwe cam emo + sedey ahh tgk gambo ngan my sahabat,Eyta ni.
*sob*sob*
PMS syndrome ke ape? hmm tah hapa hapa tah mood arini.

Sebab dia nak pindah umah daa :( :(
Selalu diala yg temankan time Bee kat offshore berbulan2 tu.
Dialah tempat kongsi rase suke duke segalanya selama ni.
My bestest sahabat ever.

Sy & abg long slalu doakan yg terbaik utk awak sahabat.
Terima kaseh daun keladi laling,jasamu dikenang.
For being my besh hosemate for a years.
Kite tetap SAHABAT sampai bile-bile tau :)
awak yg cipta term "sahabat" tu kan?
Sy terharu oke.
Bile somi sy takde nanti awak temankan sy lagi eyh?


Apepon terjadi berjalanlah tanpa henti.
Ingat selalu pesanan KAK LONG & ABG LONG ni yea.



kak long & adik eyta.Bonding sampai bile-bile oke sahabat?

Oke baikla near 5.30 dah,kena balek sharp on time coz Bee dah tggu kat luar opis.
Eyta pon bz nak pindah umah tuu..
Huwaa..sorang-sorang tarek bag akademi fantasia,Pastu x lama lagi Bee pulak tarek bag Af tinggalkan wifeynye ini :( :(

Kena beli grocery kat Mydin pulak balek opis ni,now Putrajaya baru je bukak branch kat Diplomatic Enclave tu.
Not badla,byk pilihan nak sopeng barang2 dapur.

Oke doke,have a nice weekend =)


3 comments:

hanitamaya said...

tq sahabat..awak mmg best..sy amat terharu ngan kata2 awak..kita dah mcm adik beradik..ntahla..walau sy pindah bak pepatah kata hanya sekagkang kera jek tapi..ntahla..org lain takkan fahamkan..
sahabat...walauapepon awak tetap sahabat yg terbaik..sy takkan boleh lupa jasa awak sepanjang kita menjdi hosmate..sy tetap igt pesanan kak long n abg long..tq..pasni ssh la sy..pakar motivasi saya jauh skit dgn saya..huwaaaa..

{kita masih bersama menuai erti sebuah persahabatan ..
tiada siapa yang dapat memisahkan kita...
melainkan ajal maut penentu segaja..
Walau aper pun terjadi..
aku tetap menghargai persahabatan ini
yang terjalin tanpa dicemari..
Dan.. aku kan terus..
mengabdikan sebuah memori persahabatan}

'sahabat'satu perkataan yang memberi seribu satu makna..

Yat Ekhram said...

huwawawwawawawawawa.

kamu membuatkan daku tangkap leleh di ptg isnin ku yg maha hectic ini.

Yea sahabat..dont mention thanks & whatever.Itula gunanye "sahabat" time suke & duka.Bukan takat time gumbira bersama2 tp bile sedey lari & tak menjaga hati 'sahabat".
Itu bukan sahabat namanya.

Seiyesly awak byk mengajar sy utk menilai siapa sahabat & sape bukan sahabat selama ni.Mmg betul sahabat sgt sukar dicari..kalo ade pon sumenye ada kepentingan peribadi & bkn ikhlas bersahabat.

Tq SAHABAT :)
kerana selalu ingat mengingatkan sabatmu yg selalu terleka ngan duniawi ni.

Jasa awak lagi sgt banyak kat sy.
Tak terbayangkan kalo awak tak temankan sy sepanjang ketiadaan "abg long" berbulan2 tu.Dengan sape lagi aku nak bermanja & mengadu & berkongsi makanan lazat2 yg slalu aku masak tuu.sob..sob.

Sy tau sabat,sooner or later sy mmg kena lepaskan awak,musti somi awak bakal 'rampas" awk dr sy,jadinye dari skrg sy redha "perpisahan" ini.Takpe kan,umah kite sepelaung jek.Senang.Nanti bile abg long dah naik kapal harusla ku bawak gulungan karpet bulu kucen itu menumpang tido dirumah barumu itu.boley kan???
kalo ori kedekut tv dia,aku bawak LCD tv abg long siap2.hahahaha.

Ohh sgt sedey.Kite jadi hosemate dr aku bujang trang tang2 till happily married..kite mcm happy family.Mcm adik beradik..

Hmm takpe andainye awak perlukan sy sbg Dr luv & apa2la yg sekapal dgnya awak mehla dtg golek2 kat umah kami.L shape cavenzi & LCD tv sentiasa menanti kunjungan mu.

Arghh sudahh..aku rase nak nanges.
Ni baru pisah ngan sabat,pisah ngan abg long nanti harus demam2 lagi agaknye.

Apepun sy doakan awak selalu..
Ingat..Teros berdoa & usaha semoga segalanye jadi realiti terindah nanti.

*MEH POLOK-POLOK*
semoga allah merahmati jalinan ukhwah kita insya allah..

sahabatmu,
Puan yat

hanitamaya said...

huuuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails