yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, November 3, 2008

Vacancy @ PBLT [ URGENT NEED]

Oke doke tgk title pon u all dah tau kan apekah entry kali ni..
Tade mengena ngan kesah chenta sy ngan beloved Bee [ kang u all muak la pulak,hari2 cite same]

Ok,as a part of HR team at PBLT..i would like to share with u all current vacancy at PBLT.
PBLT stand for 'Pembinaan BLT Sdn Bhd,Government Link Co [ Ministry of finance]
& we located at Precint 9 Putrajaya.

Due to our Project expansion,current vacancy as follow need very2 urgently;

1) Civil Engineer: Requirement must have DEGREE in Civil Engineering or related dicipline like Building,Construction Management.Experience at least 3 Years & above.
Lagi bagus kalo ada pengalaman in Consultant Co before.

2) Asst.Manager ( Finance & ICT): Requirement must have DEGREE in Accounting/finance & experience more than 7 Years in Finance/ICT.

3) Accounts Clerk: Must have STPM/Diploma in Accounts/business or have experience in account line.


4) Clerk: At Least SPM/Stpm/Diploma ( degree pon boley apply] & prefer MALE.
Yang penting tau keja dengan komputer [ microsoft Office]


Gaji & benefit???

Menarek & Tertarek sbb PBLT is GLC co [ baru revised gaji mcm gomen]
benefit pon macam2 ado like medical claim for family,cuti thn 25/21 hari setahun & macam2 lagila.[ tak bole betau sbb p&C]

So silela war-warkan to all fwenz & relative yea vacancy ni.
Only shorlisted will be notified then.


Tips for job hunter:
Make sure resume kemas,menarik,tersusun & butir2 yg pntg macam No Hp juge emel disertakan dlm resume.Gambo sekali :D
Pastu sile tulis pengalaman keja tu clear & ikot kronologi.
Ini buat resume cincai,Org HR pon pandang cincai2 je resume tu..Kena ingat beribu2 org apply the same position,kalo resume tak impressive macamana org nak call interview??
Tu baru nak step call for interview tu..Bukan senang nak Senang kan!
Usaha tangga kejayaan.
Ingatlah Allah takkan mengubah nasib kita kalo kita sendiri tanak mengubahnya :)


Emel ur application via my official email: yat@pblt.com.my
More info bout PBLT u just can log in to:http://www.pblt.com.my

Selamat mencuba & Gud luck :D

4 comments:

ungu violet said...

rasanye farah penah apply keje kat blt dulu, tapi rezeki kat gomen..

:)

Yat Ekhram said...

ohh farah apply post apa??

okla tu dapat gomen.yat pon tgh riki2 gomen..asik g exam je blom rezeki kot :)

alina said...

post asst mgr(ICT) tu... mesti nak 7 years experience ke yat? kalu kurang tahun.. but experiance OK, boleh apply jugak kan? hehhehe

Yat Ekhram said...

post asst manager & above mmg nak experince more than that,tp tapela boley try :D

mana tau ade rezeki kan.
Btw?? sape mau apply tu??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails