yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, November 14, 2008

Watchin Madagascar & Baby Boy :)

Dan baikla Puan Adeyla sy da update my baby blog :)
Suke bebeno eko mengikuti cite merapu den kan?
Mase Ila call yat tadi,yat tgh otw nak P spital Putrajaya nak tgk baby boy,my colluages si Azizul (HRA Staff) baru dapat baby daa.

Owh sgt ketar-ketar kakiku masuk spital,dengan bau spital lagi haku phobia.
Ntah hape-hape ntah,camana nak deliver Qiestina ni nanti?
Bee u harus menemani wifey u neh tiap saat yea nanti :D
Sgt takotttttttttt :D

With My HRA Team yg besh,kami berlima buat edisi terjah ke Spital Putrajaya yg jaraknye cume 5 menit dari opis we all.
Tu dia dah masuk spital,p card ward bersalin.


Edisi terjah HRA PBLT ke ward bersalin Putrajaya,sile abaikan gambo sy.
baju merah ni buatku nampak gomukk!! [ mmg gemuk pon,bee balek bahagia gitu kan!]



Alamak cari nama wifey Azizul,sekali ade nama Norhayati daa kat situ :D
jeng jeng jeng..tape kite amik kap-ba-ro-kap-alif-ta-nun dulu.haha



dan ini pressie from HRA to baby boy.Collect2 duit pastu beli la kat Parkson Alamanda.

Time baby gwe nanti nak stroller COMBI ke Mc laren boley tak :P [ demand tak hengat!!]
Yola aritu time wedding,HRA dah bagi peti chejuk.haha.



Introducing Azizul's Junior...
Sgt chumellllll...Ni rase tak sabo neh.haha.

Tgk baby zaman skrg baru lahir je dah fotogedix kan? Siap pandang camera tuuu..
Kalo anak yatekhram sok harusla agi fotogedix kot pasai Mama & Papa dia antu bergambo.ahaks!
Time tu agaknye Papa bawak DSLR masuk labour Room.miahahaha.
Pastu gambo baby semua ala-ala cam Saiful Nang amek tu,boh dalam laci la,bakul la..haha.
Kreatif gile.

Tgk suasana spital tu happening sana sini tgk org dukung baby baru lahir.
Sempat la verangan jap :P
Takpe cecita musti setinggi langit,insya allah ade rezeki nanti..
korang ramai-ramai doakan insya allah makbul cepat.
My colluages pon dok mengusik sy jea tadi..
"apelagi yat,kiss pipi baby tu..amik berkat"

Pastu kengkawan sy usik-usik my hubby time lunch sama-sama td,
"Ekhram..tinggalkan la "kawan" kat Yat before naik kapal tuu'

Adoyaaaaaii.Malu-malu merah padam muke Bee kena usik gitu.
Nasib tak tersedak lauk asam podeh dia makan tu.

Argh tape bee, kite...aminkan jea.
Amin~!

Ok close bab baby somel itu,semalam spt yg diplanned both of us g Dating berdua lebey baik agi.
Watchin movie bebeh.
Bukan tgk James Bonds tapi layan madagascar 2.
We all tgk kul 9.50mlm kat Alamanda.
Pas keja tu teros rush beli tiket,tapi penuh nak amik show yg awal ckit.
So kami balek umah mandi solat sesiap & layan cite kelako hamat tu.

Madagascar 2 mmg besh gile babe!
Kelako,taching & byk moral la cite tu.
Penuh wayang nagn Mak Budak,Bapak Budak & Budak2 semalam.
Siap budak2 kemain agi berjoget2 kat depan tu tgk kartun tu.
Memula igt nak ajak my niece si Farra same,tp upernya Mama & Baba dia awal2 agi dah P.

Silela u all semua melayan cite ini..
kalo rase jiwa kacau & nak release tensi tu i rekmen u all p tgk citer ni.
Kompem terbahak-bahak har har har berguling2 tak hengat punye i tell u :D
Bawak anak-anak agi happening la.
Ni musim cuti skola dah mule ni harusla agi full kot.


Watchin movie sambil mengeratkan Chenta.[ jangan jelessssss :P]


Ok doke,kena menyiapkan keja secepat mungkin sbb pukol 5.30 tajam nanti Incik suami pasti sudah menanti di luar opis.

Ape plan dating kite arini Bee??

Karaoke jom!!!


Nak ikot??
Maghileeeeeeeer :P



12 comments:

Tulip said...

romatiknyerr...tgk madagascar dua-duaan...! :D

nota: baru perasan blog kita 'link' dicini. TQ ya. Kita link urs plk ok ;)

Yat Ekhram said...

tulip,

yeahh berdua lebey baik :D ni kejap agi nak teman incik sumi p sepang F! circuit la pulak tgk drag ala2 impak maksima tu :D

kite terbaca blog awak,awak pon pengamal PJJ ye ngan suami?

Oke doke,sile link kan sy yea :)
kite share2 cite.

Noor Afiqah said...

Wahh..comeinye baby.moga2 dpt berkat.hehe.nak tgk madagascar jgk la.huhu.best tak?

.t e n t a n g.n a n i e . said...

aik..suda kuar panggung ea madagasca..uhuu plin mau tgk..aritu tgk madagasca 1.klaka gle.deorg kate madagasca 2 lg besh tul ke?xsempat ag nx tgk nih..hehe..
.
.
k.yat nani doakan cpt2 k.yat dpt yatekhram jr. k!amiiinn...

Yat Ekhram said...

fiqa,

bessssssh sgt madagascar..gulin2 har har har la gelak,tp akak tgk dah late ckit smpt gakla nak tertido kat bahu hubby.haha.Bukan ape chejuk bangat dlm wayang tu..

Yeahh doakan kap-ba-ro-kap-alip-ta-nun yea :D

Yat Ekhram said...

nanie,

dah kuar la laling..siap anak buah kak yat yg baru 4 thn tu awal2 da tgk midnite show.Mmg peveret dia..

p la tgk..i like to move it..move it.
haha.
Duh nak guling2 tingat alakays yg somel tu.

Tq aminkan yea..baby somel coming soon :D

elly_yang_comel said...

woit yats..ni yg haku hangin nie..aku nak tgk madagascar..abg aku suh beli cd je..hampeh..heheheheh ngah tunggu cite slamat pagi cinta je...

wei aku nebes nie wei..

Yat Ekhram said...

za,

wakakakkakakaka..yela beli DVD pastu pas kawen nanti boley tgk sesama sambil guling2 & polok2 kat ghumah,tu maksud bakal laki ko tu :P
Lagi beshh tangkap sejibik LCD Tv,harus cam ala2 wayang kan..

Ala.ko takyah dah nak tgk wayang..p blaja jadi wifey solehah agi bagus.

Nerbes? ala takyah nerbes,besshh jea kawen,siyes tak tipoo ok :D

ungu violet said...

klakar kan madagascar?!!

Yat Ekhram said...

farah,

sgt kelako ni kat umah ni tak bes2 yat ckp we like to move it move it..hubby gelak tak hengat..

dah tgk da?

ungu violet said...

dah tgk...

suka dgn geng2 penguin yg genius tuh!hahaaa..

Yat Ekhram said...

wahaaaaaaa..

i like to move it move it..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails