yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, November 19, 2008

Tic Tag From Cikgu Nur la plak!

01.Real name : Norhayati Binti Mohtar
02. Nickname :Yat ( kengkawan & lawan) :P & ofkos Huney to the Bee :)
03. Status : I'm proud wifey To Mohd Ekhram Sharif donia akhirat insya allah..
04. Zodiac Sign : Taurus (alamak same la Nur..kuang kuang.Manje gedix kan?
05. Gender : Female
06. Age : Mude belia agi..4 th muda dari Bee.Dia 30 yrs old so sy??
07. High School : SMKSAJ,skola main pondok2.haha.
08. College : Uniputra Malaysia
09. Height : 157cm
10. Weight : Dah naik 3 kg since Bee balek :P
11. Do you like yourself : Kalo aku tak syg diriku sape lagi??
12. Piercings : Thinking..eheh..ade ke:-p
13. Right or left : Hmm..maybe right first then followed by left..hehhe
14. Are you a freak : ntahapepaentah.
15. Hair : rambut pendek since dah kawen sbb.......hahaha.
16. Skin : ntah kuning langsat kot..
17. Allergic : Udang & seafood tp tula my FAV no 1 ( sowiii Bee :P)
18. What are you doing now : Buat bodo :P
19. What will you doing 1 hour later : Mamam & sambil dating with Bee.Yay!
20. What will you doing 10 years later : Being a good wifey, bestest mummy to be:-p
21. Live with mother/father/parents/family : Ape brg! dok ngan My bee la..Besh woo :P
22. Siblings(included you) : 6
23. Eldest : Brother,abg Edi.
24. Youngest : Lil’ sis Aisya..jgn notty2..kang akak tamoo topup phone ko!
25. Love/hate your family : Family is my strength & my eberythg.
26. You found your another half : Yups definitely & i wish to be with him forever :) eyh another half ke?? duh! bukanla.. He's my only one.
27. If yes, who is he/she : Tamoo org lain selain Ekhram,dia plg besh!
28. Who you want he/she to be : Himself..no one else.
29. Time(s) you in relationship :2 kali kot,tp moga ini yg terakhir kalinye amin..
30. Ever woo boy/girl : hmmmm…still thinking :-D
31. Anyone woo you before : Ader..Secret cikit..hakhakzz
32. Did anything wrong to your other half : Ade tapi tiap2 hari kiss & hugs mintak maaf kat incik Suami.Sumpah Huney tak buat agi Bee :)
33. What was/were the wrong you had done : Majuk2 manje je.
34. Ever argue with your other half : Majuk2 manje je nak balek Johor :)
35. You with your other half since : 25/01/2007..Kejap je cinta express yg bawa ke jinjang pelamin :)
36. Are you straight : Sometimes but mote to panas baran lebey2:-D

37. Reasons you love your other half : No words can say.dia sgt SPECIAL that's y sy mau mengahwini & bersama dia hingga ke akhir hayat.I luv u beri strong bee!
38. You and your other half in which stage : Happily Married & Mama & papa to be soon insya allah..
39. You woo he/she or he/she woo you : Of cos he..
40. Ever think of marry he/she : Mola2 tak sokaa sgt si muke ketat tu last2 dah kenal baru tau dia besh gile smpi angau tahap dewa cam skrg :D
41. Your first best friend: My Sahabat la! Only "sahabat" is my besties :D
42. Your first enemy : Sy tak soke cari musuh or bermusuh tp org suke nak musuh2 ngan gwe apa kesssss?
43. The friends you love the most : 3 E tula,Emi,Eyta,Emmi & Ekhram :D
44. The enemy you hate the most(1only) : Saitanerojem & manusia pangai cam setan.
45. Your most beautiful girl friend : Sumenye santek2.
46. Your most handsome boy friend : Sume encem2 tp Bee plg encem.ahaha.
47. The kind of girl you hate the most : Berpura2 baik di depan ,tp tula molot poka di belakang..lu tak puas hati takyah cakap direct je beb!
48. The kind of boy you hate the most : Dah org kata taknak ko toksah la terhegeh2.
49. You fall in love with your close friend before : Yups..My Bee :D

ehhhh..mane soklan 50 nye Nur??ihiii.untung satu soklan daaa...:-p

51. If your friend backstabbing you : Sumpah aku malas nak amik tau pasal ko dah.Ignore je..one day ko akan cari aku jugak..hukum karma tu!
52. If your friend betray you : Allah bayo cash je apa2 skrg.Let it be..
53. If your friend woo your lover : Sedey tp kalo ade berani amikla my Bee..Nak kena dush dush dush pang cam resakse gorgom :P

54. If your friends fall in love with you : Jgnla weh,i'm married :D
55. If you fall in love with your best friend : Mintak simpangla,i'm someone wifey now.

56. Are you a good student : Tak bijak akademik..so so aje.Tapi pandai buat keja kot :P
57. You always done your homeworks/assignments : Yups,dulu haku la tukang buat esaiment,yg lain pekongsi tido je.Geram haku!
58. The teacher/tutor you love the most : Cikgu Rokiah ajo form 6.sume syg dia!
59. Always late to school/college : Takpon..gwe pengawas maa dulu!
60. Your class : Sometimes..hhee..
61. You love your seniors : Minat2 gitu jek.
62. Senior who you love the most : Ntah lupa da,asik angau kat Bee je :D
63. Your classmates good/bad : Guddest!
64. Excellent result classmate : Dr Farhana Ali now...respect patotla ko jadik Doc beb!
65. Laziest classmate : I’m one of them..hhaaa
66. Smart people : Manyak..kene count balikk..huhu

67. Stupid people : Manyak juge..but tengok dlm klonteks pe..hahhaa
68. Good looking people : Bee :D
69. Ugly people : Ape ade pd rupa,biar muke pecah pintu tp baik hati :)

70. Funny people : Sgt senang & happie bile jupe dorg!
71. Cute people : Liza,rase nak geget lesung pipit dia!
72. Bad people : Pro n Kon..ader baik ader jahat..ader la kot..but I’m not tau! hikhik
73. Honest people : Trying to be..
74. Acting people : Ini leh dikatakan agak hampes klu tergolong..haha
75. You are what kind of people : mesra alam,ske berkawan & pantang kalo org ckp mende bkn2 juge pecinta setia :D
77. Hugs or kisses : Meh polok-polok Bee :)
78. Shorter or taller : Taller kot
79. Hesitant or spontaneous : Spontaneous lebih natural
80. Nice stomach or nice arms : Stomach kadang nmpk kiut hahhaaa
81. Listener or talker : I'm talker & very gud listener oke.Ramai kwn2 kata gitu :)
82. Romantic or rich : Nak both!
83. Good husband or Good Father : Nak hasben yg manje2 kan wifey & papa yg caring!
84. Age to get marry : Dah kawen pon di usia 25 thn 10 bulan! Tak lps target alhamdulillah :)
85. Numbers of kid(s) : Ikot sy 2 je boy gurl..ikot Bee penuh se MPV! Bajet aku kilang baby dia la kot!! bole je asal Bee bayo Bil private Spital :P
86. Career : Tukang buat gaji @ Jaga tepi kain staff PBLT yg berdedikasi.haha.Keja ape tu?
87. Salary : P& C la@ ayayayyayayai ini mcm pon mau tau.
88. Retirement age : Kalo bole nak bukak bisnes sndri & tamoo keja makan gaji smpi mati.
89. Properties value : Tgh kumpul la neh..kayuh pelan2.
90. Wishes : My marriage with Bee kekal ke syurga,have kids yg somel & soleh juge one day akan merealisasikan impian mau setup own bisnes with Bee.So that bee can stop sailin :D
Juge Allah menguatkan iman kami berdua agar selalu mengingatinya..amin..


Oke Nur nak pengsan dah jawap tag.
Nak muntah dah oke =P

So sy mau org lain muntah juge & tag goes to;

1) Puterifaidz
2) Ungu violet
3) Kak Shima
4) Nanie
5) Nurul
6) Puteri Kure-kure
7) Fazira the new blogger
8) Lyna new Blogger
9) Ain
10) Sape2 la rase nak muntah gak :P

20 comments:

~Siti Nur Hawa M_S~ said...

Hahahaa..da muntah ye laling?
wekekkeke..jangan muntah ag tau..tgu for da cilik becoming Qistina dlu..
hikhik..Neway Thanks for da tag payment..ahakz...:-)

Yat Ekhram said...

siti,

muahahhahahaha bluwekkk:P
becoming Qistina.hihi.
Sume pon dah tau nama my future doter,kalo tuka nama lain nanti qiestina juge u all pggl.haha.

Oke doke ade 1 utang tag agi kena bayo.lotihhhhh nak cari idea p dating lunch ngan hubby dulu :)

ungu violet said...

alamak, yg dulu blm bayar!!!

nanti farah bayar ye..hehe


*sukalah lagu baru ni!

LyNa said...

Yat,

No. 8 tu name aku ke?huhuhuhu..nama aku pn leh naik gk ke?uwaa..tulun2..xtau nk jwb pe..byk tul Q's..final exam paper audit pn lg senang nk jawab..ahaks..:D nant free2 aku layanz yek...

Yat Ekhram said...

farah,

haha sile2 bayoooo..
kalo tak nanak tawan awak :P
hehe.

owh lagu cintamu by Tokti nie mmg my fav song to my hasben :)
layaaaaaaaaaan.

Yat Ekhram said...

lyna,

iye nama ko la tu sbb ko kan new blogger makanye aku ragging cket ahh :P baru tau besh tak besh ade blog sndri :)

haha agi payah dr audit ke? HRA lagi payahhhhhhhhh woi.

Tulip said...

panjang betol tag nii...tp best jgk baca ttg diri bloggers kan...

Yat Ekhram said...

puan tulip,

ngahahahahahahah merapu raban je tu :D

time mgantok2 kat opis boleyla buat.keja keja gak,kena rest2 terapi camtula.haha.

awak buatla gak eyh :)

a.i.n.h.u.s.n.a said...

hehe, kak yat..cam bese la ur blog make me laugh..heh.

suke kak yat ny ayt 'polok-polok' tu...kalo buat skali gn nada n mulut muncung2 mesti chumey kan.kan.kan.?? hehehhe

a.i.n.h.u.s.n.a said...

hehe..kak yat, cm bese ur blog make me laugh..bez sgt..hehe.

suke sgt y words 'polok-polok' tu...kalo buat dgn nada skali gn mulut muncung2 musti chu-mei kan.kan.kan.??

heh.

Yat Ekhram said...

ain,

ahhaahahahahahahaha kak yat pon nak guling2 gelak nagn ain sama boley??

haha,words polok-polok tu mmg trademark manje kak yat & abg ekhram taw.Tiap2 hari musti we all sebut..bee/huney nak polok2-polok boley? manje gedix :P

Tula sgt chumeii..duh! ni rase patla ckit 5.30,nak polok-polok!

:P
*angau tahap dewa dewi*

LyNa said...

yat..

finally i've already answers all ur Q's..nk pengsan aku dibuatnye nk jwb soklan2 ko tu..hm..audit sgt mcabar minda & jiwa kekdg..hehehe tp best..sgt adventerous..i like it...hehehe

puterikurekure said...

banyaknye yatt..
mati la camni.
weng2 pale baca tag ni. lom lagi buat ni.
huhuhu~

Yat Ekhram said...

lyna,

haha itu macam la baru true blogger babes :D

baru tau kan penangan jawap soklan.Papepon HR agi pening ahh kena layan kerenah staff memacam nak itu ini na gaji tggi langit bla2..
Tp aku ske la bidang neh,bule jadi "kabel" tulun org pat keja :)

Yat Ekhram said...

putrikure2,

ahahahahha..rasela penangan nya bini cik alang woiiiiii :D

layann.

LyNa said...

klu ade keje2 yg match dgn aku leh r ko bgtau kt aku ek ;)

elly_yang_comel said...

nsb baik nama aku takde dlm list

Yat Ekhram said...

za..

aku nak bagi ko muntah pas kena 'SAKIT BUATAN" org bulan 12 neh.hahahah.

masetu muntah tak hengat punye :P

elly_yang_comel said...

hahahahah muntah?? buatan orang???

wa wa wa wa...
aku relakan je yat...ahaks...

nak wat 'muhamad azam zuhaily' ngan 'elly zuhaiza'...hahahha

Yat Ekhram said...

za,

ahahahhaahaha..

aku tau ko mmg dah tak sabo2 dah kan?

kannnnnnnnnn?

*gedixtakhengatsiotttttttt*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails