yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, September 26, 2010

beraya bersama family sendiri memang TERBAEK.

amaran : entry ini mengandungi tersangat banyak gambar raye.mungkin akan mendatangkan marah pada sesiapa yang yang tak ingin melihatnya.look at your own risk ya.mama qiestina tak bayokan insurans.HAHA.so kalo rase takmo tgk nampak kan button X tepi kanan lappy anda tu.sila klick disitu.tima kaseh.



kan dah kata raya sebulan, so makanya citer pasal raya harusla sebulan :)
tapi nie nak tempek momen momen terbaek mase kami beraya 1st syawal kat kluang aritu.

aik dah brp syawal br nak tempek gambo 1 syawal? lol.
nak buek camana, kan ade 2 photog berentap ngan dslr pastu tak masuk agi 10 kamera henpon.so harusla banyak gambo raye =P
momen momen ini utk tatapan papa qies dan juge utk mengabadikan dalam belog kecayangan ai ni.kotla lappy rosak ke ape, so ade bekap.tul tak?


so marilah kita lihat momen riang ria raya aidilfitri family incik mohtar di kluang :)
sonok gile okes atok n nenek qies sbb seme anak diye yang 6 org tu berkumpul dan juga juga cucu seramai 5 and half tu kumpul.pesal ade half? sbb ayiel dah nak pat adek! yay :)).






raya kali ini sgt seronok sbb qies dah dapat kaki tau papa..
sonok jalan sini sana,kemas kuih raya.kemas umah.hihi.
and paling besh dapat manyak kutip wit yaye :P






atok nenek ngan cucu kembar tak seiras =P
ayiel yg cranky + qies yg behaved.

tapi ayiel menang dulu dah nak pat adek.hohoho.





ninina yang gade gade manje ngan atok.berkepit je ngan atok.mementang mama 'swastakan' qies 3 hari kat umah atok ,teros polok atok jee hari2.




cucu manje nenek jugaaa :)



cayang mak cu yang seiras kan?
moke amoii tak-bole-blah.





qies with her pak long addie :)




yay! pak uteh papa ayiel kasi wit yaye manyakkk :P
* bonus petronas masyuk kaa tawon ni?*







sesi bermaafan ni plg taching.tgk qies asek menempek je kat mama tu..tarek baju amma.



abes sesi bermaafan polok siom seme harusla sesi melantaklicious.
kena pulak atok nenek qies masak sodapp woo..macam2 adee!

time ni sonok gile, our big family riun rendah makan sambil gusip.bukan senang woo nak kumpulkan 6 beradik seme ade camni.next year harusla seme alik umah in laws.tskk.



pas makan-makan barula we olss beraya umah mama lina, paklong addie + jiran kiri kanan :)





suwittttt kan sefamily berbaju ungu jenjalan g beraya :)

cam ala-ala baraan kat kampung2 tu oke.
sonokk!





hot mommy with handbag notty n syomel.

tawon depan seme dah takmo dukung dah ni, nak lari je qies ngan ayiel.hihi.





my sis in law, baini busy melayan si paparazzi yg asek nak amik gambo diye ngan ayiel.
paparazzi tu tak lain ialah hubby diye, ajib.HAHA.
mementang ade lens baru :P







see paparazzi tak abes2 menembak.ni kat umah mama lina tau :)
tapi mama lina takde, omak die aje ade coz mama lina kena raya umah mak mentua perak.kuikuikui.





ya rabbi macam yek yek aje anak momma mamam tart nenas peberet momma tuu..
with antie aily :)






the powerpuff gal with sorg hero :)






eyh baik pulak mood ayiel main ngan pak long yeee?
kalo tak jgn harap bole sentuh diye! grrr..





with sis in law baini & cutie ayiel :)
baru lepas dimakeoverkan oleh mak lang qies yg mak andam terlampau tu.haha.





with 2 org kesayangan mama..
abah & ninina :)






ala-ala ayiel cayang mak uda...
bukan senang tau nak pegang ayiel, diye takmo ngan org.nak ngan mama diye aje.pasni tamau gade2 eh,ayiel dah nak pat adek :)




ninina with her bibikss.wakakaka.suke nampak ye yayang?





mak lang si mak andam terlampau.bajet ratu kebaya arr.
:P





mak cu si photogedix.kuikuikui.






eheheheh qies suke sangat kena tatang ngan pak ngah camni tauuu :)






us with mak ngah :)




wajah kesayangan kami yang sgt banyak berjasa...
we love u so much abah/ atok :)







kami sefamily tak penah lupe pada bby faris aiman anak mak ngah qies yang telah damai di syurga...
moga berbahagia di sana ye aiman sayang..





mase untuk beraya ke kampung atok n nenek kat batu pahat pulak :)



hoho ayiel n qies main mata cak cakkk yee dlm car?




manjenyaaa our sayang dalam dakapan atok diye :)




i liokee this moments so much..

pasangan romantis yang telah 35 tahun hidup bahagia bersama, sampai dah bercucu.i adore them so much. kami sgt kagum ketabahan kesabaran derang membesarkan kami 6 beradik dlm keadaan serba kekurangan sampai kami seme jadik 'orang' cam skrg ni..hanya ALLAH mampu membalasnya.



butang baju aku mana pahh? haha



cinta sampai syurga :)
tetap lomentik even dah bercucu tau...


and dalam banyak banyak gambar raye ofkos i lioke family pix..




paklong qies family :)

2 org power puff gal in the family.




mak ngah qies family.
only 1 powerpuff gal + arwah bby faris aiman.





pak uteh qies family.

1 lil hero + half in mama's womb.hope bby gal la kan baini?


and ofkos...


qies & mama di pagi raye :)
our family incomplete coz papa work kat tetengah laut.tskk.

takpelah..papa maybe we shoud have our family pix in baju raye costume bile papa alik nanti eyh?
kita photoshoot agi vass punye okes.raya kan sebulan.hohohoho.kalo tak sempat raya ni kita photoshoot raya aji lah =P


okay dokay.harus berpinar dah u all tengok gambo banyak sangat kan.sebelum lebih mendatangkan marah baik mama qiestina berhenti berharap eh berhenti menulis n menempek gambo dulu.lagipon nie nak bersiap g open house umah mak ngah ninina & antie ainun kat sepang :)

hoyeah makan lagiii!


** abaikan papa qies punye homecoming ticker tu. today is not the day.ke laut la nampaknye :(
papa qies still lupe daratan.huks.

4 comments:

farah said...

amboi...
sexy mexy nye baju raye qies...
hehehe...
=)))

cik puan akish said...

hohoho....mmg terbek beraye ngn family sndiri kannn.....qies omel berbaju purple...sexy gtu!!!!

littlehumblelynn said...

chantik2 gambar dia...
papa qies x dpt ctc lagik??

Mama Farra dan Faris said...

adoiii..

meraih amatt gambo..

gambo wak tas takder ker..???hahhahhahha...

syantek2..gambo tu ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails