yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 3, 2010

lagi dekat nak raye, lagi rindu kat papa! tskk.








syukur dah hari ke 24 kite semua berpuasa :)
and after 6 days mama 'beraya' today mama dah mule berpuasa semula.
*ewah ewah*



pagi tadi terlepas sahur lagi, dah tdo pukul 2 pagi camana nak bangun kul 5?
kuikuikui.
tau tau je dengar azan subuh & qies panjat-panjat badan momma.duh!

ntah tatau malam tadi, maybe after pekena mocha stabak tu yang teros mata terbuntang tak bole nak titon.maybe sebab windu kat papa kot tu rase tak besh jek.golek sini sana tak kena.huhuhu.

ye semakin dekat nak raye semakin kuat ingatan kat papa qies.huks.
haruslaaa rase syedih sebab teringat papa yang jauh tuuu..lost contact lama lak tu.sobss.
then qies still selsema tu kejap kejap dia terjaga.poor our baby :(


haih masuk arini dah hari ke 18 papa still out of coverage.
tunggu punye tunggu takde pon papa call, teros tertido.sigh.
hmm ape bole buat, maybe papa kat sana pon demam-demam windu kan mama & qies kan?
tapi demi carik rezeki,kite seme harus kuat.
macam kuat harimau =P


malam semalam, oleh sebab elaun kasih sayang from papa dah masuk, so mama & qies with mommy ori sopeng part 8 semalam.

*ma kaceh papa..*

huih tak abes abes sopeng kan? biasalah, rase nak cuci mata then kalo tgk ade menarek beli je.ala-ala terapi gitu kan!



yes papa, we did mish u soooooooooo much!
ni bukan tahap gaban dah ni, tahan otromen taro goku dah ni :((

so untuk menggembirakan hati + terapi mama bawak qies jenjalan malam tadi :)
dah lama tak kuar memalam since papa takde kan.lagipon mama nak carik barang yg antie nazat pesan utk baby airis kat lovely lace baby kat alamanda then beli pressie for bosh mama.





hye poppa, we mish u like crazee...





mama try to make her always smile even without her dearest papa..
mama nak diye tau, papa diye tetap syg dia even tak polok diye hari-hari..





mule mule sukeee je ajak jenjalan sopeng pastu dah masuk kul 9.30 mule cranky nak titon..

eheheh cutie je kan mama pakaikan qies hat macam ni.macam notty notty je.





weee syomelnyeeeeee bear ni semee mama...

papa nanti belikan utk qies eh?

Qies temankan mama kat parkson,dia mau dok diam dlm stroller.sekali lepaskan camni suke bangat!






Qies mmg suke sgt bear becau-becau camniii.

ade sape nak bagi bufday pressie kat qies? agagagagagaga..


** antie aida kata ternampak mama & qies tapi mama tak perasan time antie aida tego tuu..sbb dari jauh..alahai ruginyeee kalo tak bole jupe my lalings silent reader**









qies dah mule cranky at lovely lace baby :)

ehehehe tomei gile item kat kedai tuuu.rase nak kunyah je seme!





lovely lace baby set yang super syomel :)
nie airis pakai lagi tambah tomei dengan legging, headband + kasut.weee..

baik-baik mama takmo belikan pape lagi utk qies, dah tergoda beli legging + stokin renda syomel!

*dush dush*




after dah dapat hasil tangkapan, mama ajak mommy ori pekena mocha kat stabak.ntah rase macam tingin pulak.dah lama gile tak dapat since preggykan qies aritu.huhuhu





eeeeeeeeee macam cedapp je mocha ni mama...

qies nak ckit boley?


mommy ori kasi qies try rase cream tu, sukeee pulak diye!









papa, qies windu shangat kat papa tau...
kalo bole skrg nak polok polok poppa..

hope 5 september ni papa ade phone line laa eh..qies nak poppa wish bufday qies jugak.tskk.
mama dah plan nak buat pawtay kat umah atok nenek kluang esok after berbuka, kalu papa ade sure lagi besh.
takpelaa.papa work kan papa..

qies tau poppa takkan lupe ahad ni bufday qies kan :)



okes tamau syedih-syedih dengar lagu raye sbb yang penting esok qies ngan mama & makngah's family nak alik kluang.yay yay!
tak sabar rasenya nak jupe seme wajah yang dirindui tuu..

atok, nenek paklong, mak cu mak lang,kakak dylla, kak chaca, antie aily,nenek timah tunggu qies tau..
mak cu dah tempahkan kek cedap for bufday qies kat secret recipe..weee...
bole kite pawtay pastu main bunge api sesama.ehehhe.


hohohohoho balek kampung! :))
*besh besh*




5 comments:

Suliana said...

sabar la yat.. inylh ada la tu papa qies call.. be happy ok :-)

UmmiUmmar said...

yg membaca ni plak jadi tersedih sekejap..ntah2 tuan punya bdn rilek aje..hehe..

dieha said...

sabar yer yat..diha jugak rindu nizam...insyallah sok ekhram call...sok qies da sthn..beshnya..saida akn menyusul kemudian...happy bufday cayang...nak add bley?nk pos hadiah..

Me_Lina said...

Qies... happy birthday.... arini kan... 5th september....?

semoga dipanjangkan umur... dimurahkan rezeki... jgn notty2... jaga mama tu... ehhehehe

dakcik said...

arinie besday baby qies ye..

ok, auntie nak wish "hepi besday qies syomel"..semoge kehadiran kamu sgt2 membahagiakan mama n papa...b a good girl sayang!...

from mama dania...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails