yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, September 5, 2010

today is the day.happy birthday my qiestina! :)









syukur alhamdulillah...
bersyukur mama ke hadrat ilahi kerana..



Cik Eryssa Qiestina sudah berumur 1 tahun hari ini :))


bagaikan terbayang suasana di hospital pakar an-nur setahun yang lalu ketika melahirkan kamu sayang.begitu pantas mase berlalu, hari ini puteri kesayangan mama & papa sudah pandai bertatih..

mama terharu sangat sebab anak manje mama dah big gal * taklah big sgt*.
dah jadik toddler,bukan baby lagi.tapi qies always be my baby.forever & ever kamu selalu jadik 'baby' di hati mama & papa.kerana qies mama & papa berpeluang merasai nikmat bergelar ayah dan ibu buat pertama kalinya.nikmat dan kurniaan yang terindah ALLAH s.w.t kurniakan buat kami :)



* lap air mata kejap, mama terharu + sudah mule merindui kamu even baru 6 jam berpisah,tskk.hari ini genap kamu berusia setahun dan buat pertama kalinye qies & mama berpisah jauh.takpe, ramai sygkan qies kat kluang tu bole manjekan qies ye..yayang tamau syedih tau.. mama kena work.2 hari lagi mama alik polok polok shayang yeh..*




dan untuk anakanda mama yang tersayang..mama buat birthday pawtay + berbuka puasa istimewa ngan family mama kat kluang johor semalam :)
mama buat advance even bufday qies hari nie sbb mama kena alik putrajaya arini coz sok mama dah kena work.

mama rase special sgt bufday pawtay qies yang pertama ini sebab atok qies sendiri yang bacakan doa kesyukuran untuk cucu syurga kesayangan atok.cucu paling junior :)
semoga qies jadik anak yang solehah spt doa atok.insya allah..



*ameen*


semalam kami sefamily berkumpul utk berbuka puasa sesama. sangat besh bile seme kumpul reramai mcm ni.yang takde cume family pak uteh qies.kazen kazen qies like kak dylla, kak farra & kak kak chaca berkumpul lagilaa rase meriah.ayiel je tak balik semalam.takpelaa nanti raye kite jupe eyh ayiel. and ofkos papa qies not here with qies & mama semalam.tapi takpe tetap happening sebab ramai meriuhkan umah atok n nenek semalam.


dan tentunya mama tak terlepas merakam momen terindah hari istimewa puteri kesayangan mama ni :)




* eheheh qies tak reti lagi tiup lilin,so mama yang tiupkan =P*







qies 1st birthday cake by secret recipe. sgt yummylicious!

* mama lina jgn mengences tau, nanti bufday pawtay kat putrajaya qies ajak mama lina :)*





syomel kan candle tuu seme.pandai mak ucu qies pilih :)

nak pilih yang barney,tak dan nak tempah la.takpe nanti pawtay bile papa alik kite tempah barney cake okes cayang..






ehehehe bufday gal agak kebluran =P






tgn bufday gal kecayangan mama dah geraaaam nak capai kek tuu.haip!





eeeeeeeee candle dah ade api, baru tantekkk! :)
suke sukee je lilin ni seme, takde maksu pape..






the family gathering.besh! :)

bukan senang nak jupekan 6 beradik mama,time nak raye camni jelaah.
kalo ayiel ade lagi syok ni..





atok doakan yang terbaik utk cucu kesayangan atok :)

moga jadik anak yang solehah..

taat perintah ALLAH,rasul & mama papa.insya allah..





bufday gal with the powerpuff gal kazen,atok nenek & momma :)


qies bit cranky semalam, so tak banyak gambo syomels.tapi bangun je pagi pagi time org bersahur diye sangat sangat happy!

qies macam tau je hari ni bufday diye, seblom kul 6.13 pagi dah bgn ajak mama main main.
seme terhibur ngan keletah diye.camanalah atok nenek tak rindu!






momma.. qies dah 1 year old?

tak percayalaah =P





momma, papa kasi adiah utk qies?

tapi qies nak hadiah polok polok from poppa boley mama?????

*sobsss*






eeeeeeeee kaki yang tiny,yang suke kicking mama dalam womb dah becau.
dah bam bam.rase nak geget!

macam tak percaya mama dah besarkan qies setahun.ehhee.
mama will always try give u the best for rest of life.
insya allah..






notty & cheeky kesayangan mama & papa.
terus menjadi penyejuk hati kami ye sayang! :)

*muah muah*







sayang behaved eyh kat kluang ngan kak farra & kak dylla :)
yayang amma dah big gal,tamau gembeng-gembeng tau.







olololololo pretty pwincess pengikat cinta yatekhram :)

i love dad yeeh?

*masih muke potosetet poppa nenek kata,ehehe dah mesin potosetet baek punye nak buek camana, nanti adek qies copy muke momma tau =P!*

muke poppa pon poppa lah,janji syomel & gudgal kan..






happy 1st birthday our yayang!

mama & papa always doakan yang terbaek utk permata hati kami satu-satunya ni..
semoga ALLAH lindungi Qies selalu, jadi anak yang solehah, membesar dengan sihat sempurna
dan bile dah besar nanti jadi insan berguna.insya allah :)


mama & papa love u sooooooooooo much our pwetty pwincess.
infinity.
terus temani mama & papa hingga akhirat dgn senyuman ye yayang...



sekian entri hari lahir sederhana tapi sgt besar ertinya :)
hope bile qies dah besar & pandai baca belog mama nanti qies kan mengerti betapa mama & papa sgt sayangkan qies, sggup berkorban ape saja utk kebaikan qies..
segala-galanya utk qies tau.

hari ini mama sedih berpisah ngan qies *pestime jauh lelama* tapi mama juge sangat happy sebab papa qies nak alik berbuka & bersahur dgn mama :)

okay mama nak siap-siap menantikan kepulangan papa.papa dah call diye dah nak sampai our mini home.* saspenya lah-hai mama,kuikuikui*
next entry lah citer dating the two of us yeah.qies kasi can mama & papa dating berdua.

* mode bunga-bunga cinta tapi rindu kat qies*


sayang mama & papa take care tau.muahhh!



ehehhee ni trademark qies yang sgt mencuit hati momma & poppa forever :)


qies say tenkiu sooooooooo much for birthday wish dari antie & ankel seme.
*mwahh!*

21 comments:

LiTtLe^m3 said...

congratss yatt berjaya membesarkan anak even hubby not always by your side. be a good girl ye qistina. happy birthday..

Marsha~ said...

kejap je dah setahun kan?? tak lama ariq plak setahun... sedih pulaaakkk... happy 1st birthday eryssa qiestina... moga menjadi anak yg bijak dan solehah bila besar nanti....

.ArianiAizat. said...

HAPPY BIRTHDAY eryssa qiestina!!!
yeay da setahun da si tomey qies neh..tamo notty2&jd anak yg baek yer yayang! :DD


*muahsss buat qies*

-from untie nani&adik ayra-

dieha said...

happy bufday qies..ingat pesan mama n papa qies..jadi ank solehah...amin,,

cikmin said...

hepi besday qistina somels..mmuuaahh! semoga jadi gud gal buat semua yang menyayangi qis..dah setahun gigi belum ada lagi ye yayang.. :P


p/s awal chenta hati yat balik? :P hepi polok2 ye guys..

@e_da said...

rasa baru je kita berpantang tahun lepas kan.. apapun happybesday qies.. mogajd anak yg solehah dan bijak ya..

vanilla ice said...

hai sis...
alahai she's so adorable
pandai betul buat aksi comel
nati dh becau mau jadi model yek
hehehe

btw...happy birthday qies

.:: priceless roses ::. said...

happy birthday qies...
kak yat! birthday qies sama tarikh nan birthday my mum..hehe..
smoge sy bole ngt birthday budak cumill nih..
qies makin bsr makin cumill uh..like her momma lah..:))

koklie's said...

Happy 1st birthday erissa, lagi 14 hari turn rania plak ;)

ummi nia said...

hepi besday qies yayang..hope jd anak yg solehah & patuh pada mama & papa yer..

nanie said...

auntie nani in d houszze lg...hee.hepi besday qies..moga t'makbul sume doa yg d pnjtkn wat qies sempena 1st besday ni...

Shila said...

hepi besday qies..dah besar dah dia...semoga jd anak yang mendengar kata yea...

Suliana said...

mumulut itik tak tahan tu.. hepi bday qies :-) kasi can mama honeymoon ngan papa 2 org eh? hehe. yat, baik2 bulan pose ni.. sabar.. hehe

Elin said...

happy 1st b'day qies...macam kejap jer da setahun kan...elin pun rasa camtu...hehee, qies jadi anak yg solehah n gud girl yer... muahs2.

mamamarissa said...

happy 1st birthday qies and selamat hari raya...kisses from marissa :)

HaninFarshid said...

happy 1st birthday qies....hope qies membesar jadi anak yang bijak..taat pada agama dan mama papa qies :)

be gud girl,k...qies...bagi can mama dan papa berhoneymoon dua orang :)

hugs and kisses from kyra...

littlehumblelynn said...

yatt

happy besday to qies.....wah en hubby nak balik..senyum..........!!:)

asfiedaimpiana said...

quote~muka adik qiess nanti ikut muka momma?..blink2...wink2..hahaha
mama alik putrajay nak lovey dovey yer..ehem...ehemm....mg2 qies dapat adik for next yr besday...hihihiii

polok cium utk qies from untie kikin...

treasurekeeper said...

happy bday qiestina!!

Wah seronok celebrate bday dgn family sume..

semoga membesar menjadi anak yg solehah & berjasa dgn ibu bapa k..amin

take care yat!! :)

-hajar

Mama Qiestina said...

weeeeeeeyai manyaknye komen.qies shukee..


ma aceh antie-antie seme for da wishhh :D

insya allah qies kan jadik goodgal & buatkan mama & papa always happy dunia akhirat.insya allah..

shalam cayang,

ericha ninina

N'Kay said...

appy birthday qies

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails