yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 17, 2010

dah mula keja tapi hati maseh beraya *huks*







yes am back to work today after long leave!
gile super duper heaven dekat 9 hari bercuti.terlupa kestressan &&#!%! seme :)
tapi kaki yang terseliuh maseh sakit walo dah diurut.batuk-batuk juge kronik.tskk.apekah?
tapi demi carik rejeki ku gagahkan jua.
berapa banyak tapi haaaa?
*cecewah, panggg! lelaju kang =P*


hati masih kat kampung, maseh teringat ketupat kuah lodeh sambal kacang nenek qies buat boley? =P
kena pulak ramai je my kolig tak naik lagi, so ade kureng semangat ckit.


niat hati nak update gegambo menarek tertarek raya lagy yang super banyak tu tapi alahaii kan hardisk dah ilang tah kemana.seb baek ade ckit dlm thumdrive so bolelah share ckit kat sini.

* balek balek gambo raya, citer raya.*muak ke? * tapi ade mak kesah? nie belog saye =P*

semalam mama & qiestina balek putrajaya with mak lang qies.diye ade tugasan khas disini.whoaaa tugas khas sempena bufday partay cik eryssa qiestina tak lama lagi + bla bla bla biarlah rasia.kihkihkih.

so mak lang qies yang rajen bolela tlg pape patot kan, mak lang kan :)
nak buat bufday partay ninina pon cam nak kawenkan anak ni,beezee bangat.tapi selagi papa tak alik,blom dapat kompem datenya bile.tunggu yeee!
* mak lang cayang sgt ninina, muah muahh*

tak caya tengok neh gaya bakal mama mithali.kehkehkeh.




gaya bibiks di pagi raye.huahuahuaaa.kena pulak ngan kebaya.
*jgn marah ah mak lang, kang marah tak tantek + vogue =P*






mak cu & mak lang model pak uteh qies.
mementang org ade lens baruuu..tantek giloss gambo kan :)

* papa, lens baru plisssss =P*



mak cu yang taleh pisah ngan kamera.moke tu makan gambo jee.

* mak cu nanti jadik photog bufday qies tauuu,shoot tantek-tantek!*




gedixness pagi raye =P

* ai perasan bujang that day,kuikuikui*
maklumla muda remaja lagi.huhuhu



mak cu yg ala-ala ninina.eyh ninina yang ala-ala moke makcu mase kecik :)

*waaaaa makcu kasi 10 hengget eyh yayang?*





cik eryssa qiestina kefenatan beraya.asek diusung ke sana sini.
tapi sonok sebab berkepuk duhet raya qies.
* errr correction, berziarah utk eratkan silaturrahim ye yayang, dapat pahala*

:)





pak ngah pengganti papa qies di hari raya :)

* papa takde, ankel-ankel ramai yg sayang kan qies?*
tempat menumpang manje..ma aceh ankel semuaaa!




okay dokey. more besh momen after this...



memasing nak jadik model caldina pak uteh.kuikuikui.
tapi model tecik tu masham moke sbb dah fenat beraya =P





raya laling-lalingss semua pulak camanaa?
dok bloghopping tapi tak ramai pon yang update.* kuciwa ai tau :Pp*

sekian, selamat berhujung minggu!
yay..sambung beraya lagiks :))

* so sowi if mama qiestina tak dapat dtg open house u all, sgtlah banyak invitation.weken ni qies nak alik raya kat umah nenek PD plak.nenek dah winduu nak gomol-gomol ninina.





4 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

slmt hari raya kak yat cayang... (^_^)

nieda said...

cantiknya gambar...hari isnin ni sure ramai update cerita raya..mood masih takde lagi nk update..

wah, qies nak sambut birthday tak lama lagi..mesti meriah party birthday qies

HaninFarshid said...

heheh...sakannya qies beraya :) bestkan yat beraya dengan anak and keluarga tercinta? ;) huhu! wah! dah planning birthday qies...jgn lupa jemput,eh...kalau free hanin serbu...hihi! i know its gonna be a great party...especially kalau yat masak..mesti marvelous...

Mama Farra dan Faris said...

comey..comey

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails