yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, September 28, 2010

Qies dapat duhet raye from Nuffnang *wootwoot*






weeeeeeee sonoknya, qies dapat duhet raye from nuffnang pulak! :)
cheque ke 3 dah shampai :)
^_________^

ma aceh NUFFNANG!
*mwah mwah*


bolelah qies simpan dalam bank nanti utk topup duhet raya qies yg qies dah manyak collect tu.
berapa amaun? hmm mana bole bitau. P& C tau mama kata :P
bab duhet tak baek riak riak tau, tuhan marah..tapi qies nak share kegembiraan ngan seme je ni..

:)


syukur alhamdulillah rezeki qies, berkat kerajinan momma mengupdate citer besh utk dikongsi ngan poppa yayang dan seme feminat setia tetiap hari.hihihi.
pastu naik mencanak-canak buffered earning momma tetiap hari.
nie pon ade lagi yang momma tgh tunggu nak cash out.huks.
syukran! syukran!
semenya rezeki cik eryssa qiestina :))





atok kluang siap laminate tau artikel qies ngan momma masuk paper tu hari.hiks.
tak menahan betui lah.






auww chaks.qies sheganlaa moke qies enterprame becau-becau camni momma :P
tapi nie momen terindah mase qies berumo 6 months old..bam bam kan!

* alomokkkkk mama tak sempat agi nak frame gambo becau ni.beezee banget dowh*

** musti mak enon kata, ala moke masuk paper pon kecoh. ele ade aku keshah? ko ade kee? huahuahua *evil grinnn*




hmm tapi even qies dah selim, dah notty dapat kaki qies tetap kecayangan momma + poppa kan?

dan kecayangan ramai juge.hiks hiks :))
sebab tu mama tengok banyaknye 'keyword' eryssa qiestina, qies, ninina, ericha and memacam agi name manje qies kat report nuffnang tu.semenya nak baca pasai qies.ingatkan papa je dok skodeng qies.haks haks.





apepun terjadi, berjalanlah tanpa henti...

bak lagu tok ti melawan kesepian.huhuhu.



eyh eyh qies dah lariks tajuklaaaa...
kan nak citer pasal dapat duhet raya from nuffnang.

nak citer ape eyh?
tips nak dapatkan duhet berbaloi baloi from nuffnang kee?
ayoyoyoooo...amma..appa..


ala laterlaah eyh.qies ngah beezee banget ni.
busy apeeeeeeee?




busy terlampau batas ......

.



.



.



mamam kat open house :))




eee sejak baek demam anak momma sgt kuat mamam.
tapi tamau mamam nasik.grrr...



btw, momma and qies nak ucapkan tima kaseh to all loyal reader belog ALA-APELAH-SANGAT- NIE :))

diam tak diam, dah masuk 3 tahun momma mengomel itu ini kat sini dan tak sangka ia lemak berkrim disukai ramai.dah masuk 333 folower hari ini.cantik kan number :)
walopon penah ade niat nak berhenti mengomel di sini sbb anasir yg dengki dengkos itu *citer lama* tapi rasanya rugi tak berbelog kerana masih panjang kisah kasih kami.
qies baru pandai berjalan, so perjalanan masih sgt panjang.


we lebiu beri strong + thanks for endless support.
takkan ade sebertuahnya momma + poppa + qiestina tanpa kalian semua.
* cewah ucapan macam dapat award anugerah skrin je.kuikuikui*

oke daaa my lovelies.
till then nanti momma hapdate gambo panas lagi menarik tertarek :)



** hello silent reader, mehla tempek komen kat sini, nanti qies 'blogwalking' belog u all jugak :))


20 comments:

Suliana said...

nak ciket qies wit aye qies tu :-)suh mama beli beskal utk qies, aqil pun baru nak cari2 beskal ni.. hehe

Mama Qiestina said...

ngeee tula tggu poppa alik,bukan takat beskal, ketapi qies nak pow ni.hahahaha.papa kena bato denda sbb alik lambat :P

purple_lav said...

selesa baca blog ni dalam diam2 jer hehehe...tapi tiap2 hari mesti buka, nk tgk muka qish

cik zita said...

qies bak acik cekit duit qies.. :)
silent reader akak hehe

Mama Qiestina said...

purple.

haiii antieeee :D
nanti qiesterjah belog antie yeeah :)

Mama Qiestina said...

antie zita,

mana boyehh ni wit yaye ninina :P
hihihi.

ma aceh coz sudi jadik SR yaa :)

dieha said...

qies...untie diha nk ckit duit nuffnang..hehe...alhamdulillah murahya rezeki qies....sejuk perut mama qies ngandungkan qies..

Izyan Momma Izdamia said...

assalamualaikum...
qies comei..
tiap2 ari nk bace pasal qies..

Izyan Momma Izdamia said...

qiess..yg comei...
tiap2 ari nk bace pasal qies.. bizi bodi kan qies.. hehe..

antie pn ade ank sbaye qies.. nanti leh jumnpa n main2 same erk..

tp antie jauhh dari qies....
kalu datang tganu nanti antie blanja qies n mama mamam nasi dagang,k...

Mama Qiestina said...

antie izyan..

eeeeee maluw tak qies kena puji camniii...

*blushing*

hoho anak antie cebaya eeeh? oke bole boleee kang kite main shame2 ehh..

smpi je ganu qies roger nak makang kopok leko.nanti kot g amik poppa :)

ieyka02 said...

update la tnpe henti yew mommy qies..
utk qies plak menten comeyl n notty k..gewamm betol tgk..spae soh comel sgt nie..tuh yg suke bile mommy qies update kencang2..hihi

littlehumblelynn said...

ituler berkatnya bila blogging secara ikhlas..qies..auntie nak share sikit leh..:)

xfatynx said...

chak qies ! hehehe. Comel gila masa 6 bulan tu. bam bam sgt ! :D

zieta hafiz said...

ala laling ku si comel qies.....byk dpt duit raya ye....nk shikit bley???muahhhh...qies

Mama Qiestina said...

kak lin,

itula kena ikhlas blogging tau :)
kalo kerana duhet tak kemananya..

yat pon suka suki je tempek nuff ni.
tq kak lin,for support.ur such nice fwens.muah!

Mama Qiestina said...

fatyn,

auwwwww mase 6 bln je ke comels?
now tak syomel dah?

*haha tetibe qies majuk :P*

Mama Qiestina said...

antie ita,

boyehhh boyehh :D
antie ta nanti poppa alik, qies jenjalan kuantan kita polok2 tau.

Mama Qiestina said...

ieka,

ahahahha mama always hapdet kencang baeeeeek punye for poppa qies + loyal readers :)

tq kamu :))

Kaseh NazLieza said...

jgn bhenti dr trus berblog kak...

vanilla ice said...

salam akak
baby qies makin lama makin shantekkk n cute...love to see her face...

last but not least, plz maintain the bambamness okeh...

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails