yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, June 23, 2011

aishiteru for eternity





aishiteru = maksudnya ai love yu laah :)
seme ni gara-gara cerita indon yang ngetop cinta melodi lah ni, tetiba terminat lagu tema dia.

finally, today dah final episode pon siri tu.kalau tak sesak jee dada nak tau apa ending cinta melody, raffi & elang tu.hehe.even tak happy ending sangat, tapi okaylaah.

tapi momma's peberet marimar masih tak habis-habis lagi. makin lama makin laah menyesakkan dada betul..banyak betul konflik.bilaalah nak happy ending marimar & sergio yang very schuweet kapel tu nak kawen..*tapi dah tgk kat u tube, gila grand wedding derang, mmg macam real*
selalu je nak emo tengok cerita pukul 3 ptg mon-thu kat tv3 tu, kan dieha kan?


emo-emo pun layan jugak, ape kes mama qiestina?
maybe pelakon seme cuns & encem kot.haha.jalan cerita pun not bad.
inilaah aktiviti terbaru since jadik CEO ni, dulu time keja jangan mimpi laah nak layan citer bersiri macam ni, except time confinement dulu.


:)

okay forget it.


as usual ai would like dedicated this very nice song for my sayang & yayang yang tengah eksaited tgk bola, mesia vs lawan lubnan tonite. mesia dah 2 gol tuu! cayalah..

shiaan qies, jiran kiri kanan terjerit-jerit, papa dia pon bole tahan naik hantu sampai di julang-julangnya cik ninina.terus si tecik ni ala-ala blur.layankaan je minat papa tu ye nak, pasni papa takde 3 bulan sunyi umah mini kita :P



mama suke lirik lagu nie, memang kenalaah ngan situation papa & mama yang selalu PJJ,

walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru





so sementara tengah dekat dpn mata, kita manja pepuas dengan papa, okay yayang! :)



aishiteru papa & qiestina
^_^



love this family moments..



my yayang at jakarta

* all peektures masa last day kat jakarta, 7 june 2011*



nanti mama sambung lagi memori percutian hari terakhir kat jakarta & bandung.even dah basi tapi bagi mama seme momen terindah tu mama nak abadikan kat belog kesayangan mama ni :)

okay got to go.nak tido awal sket dan esok pepagi nak packing bag.qiestina nak balek umah atok kluang sampai hari isnin. nak visit atok nenek paklong maklang makcu boci yang dirindui dan ada wedding to attend..

makanya to all customer mama kalau nak sopeng baju bajan, especially yg nak dtg umah belek sendiri.. tunggu hari selasa yeh!

nunitee!



2 comments:

Anonymous said...

Aishiteru buat yat ..akk pon suke lgu tue sedap kn beshnyerrr pi bandung!

Mama Qiestina said...

anon,

sapa ni yee?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails