yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 14, 2011

cintaku tertinggal di tangkuban perahu part 1



subhanallah!

indahnya alam ciptaan Allah s.w.t..
bila melihat gunung ganang & scenary yang sangat amazing ini, bukti kebesaran Ilahi..

hari ke 3 percutian kami di bandung, kami serombongan dibawa ke sini.tempatnya sungguh indah, nyaman & seronok sangat.macam terasa kat gunung everest :P hehe.
cuacanya walaupun nampak matahari memancar tapi sejuk macam berada di cameron highland.
bertuah rasanya dapat menjejak kaki ke sini :)


biarlah beberapa keping gambar ini menceritakan segalanya..




cantik kann :)
impress melihat alam bukti kebesaran yang maha esa.




gunung berapi masih aktif & berasap.sangat indah..



buat stoberi yang sungguh menggoda.rasanya manis sekali!
memang tak bole lupaaa..




family potraiture, qies ralit tgk tgk gunung berapi tuuu.lucky my yayang, tecik2 dah dapat ke sini..



pintu masuk gunung tangkuban perahu..
kami naik van bila nak naik ke atas gunung..





rombongan yang happening bangat!
we luv thisssss trip so much..



budak korean mana pulak ni? hehe.


okay more peektures kat next entry yee!
kat tangkuban perahu ni paling banyaaaaaaaaak kami captured momen taaw sbb sangat cantik tempatnyaaa :)


7 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

daaa baca samapai part nikh memng teruja sgt2...semuanya buat yanty familys tak tido lena....nak piiiii jugak!!!

Mama Qiestina said...

mama mya,

memaaaaang sgt besh, must goo..akak pon jeles dgn kamu dah g USS tu, nak bawak qies gak kesanaaa..dekat je kluang ngan singapore.hehe

siti norlaili yusof said...

bestnyer..mmg cantiklah. stoberi tu,wat meleleh air liur..

kak yat,xde apa ke untuk kami..?hehehe... ^^

Syuhadah Razali said...

akak....happy betul nie jalan..nampak perut papa qies pon semakin mengembang nie..hahha..

Mama Qiestina said...

syu,


kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! hahaha tak bole blah, perot ai tak ngembang perot dia yang ngandong.bahagia katakan.ececceehwah!

Mama Qiestina said...

laili,

mmg besh..nak baju syomel khadijah sila jenguk di blogshop ek! cantik2 & murah2 jez.

Kaseh NazLieza said...

wah..beshnyer vacation ke sana kak yat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails