yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, June 30, 2011

meet qiestina's fan session..

cik bihah salah seorang feminat ninina, dia suka baca belog momma dan selalu merisik kabar qies thru her bff, maklang qies lah.

refer her entry bout this gathering.

memang lama dah dia teringin nak jupe qiestina budak manja, nadee-nade sangat ni =P
cik bihah kata qies artis cilik.HAHA

kebetulan kami balek kluang last week, makanya kesempatan itu digunakan utk menemukan qies with anty bihah yang jugak seorg bisneswomen online yang sukses.blogshop dia yang jual baju bajan & aksesori pompuan memang pemes amos, baru-baru nie cik bihah masuk magazine dara okay :)

sila dapatkan majalah dara di pasaran.eh tetibe iklan =P


so inilah antara momen pertemuan kami kat kluang mall aritu..

suppose qies jupe feminat lagi sorg, anty dura yang dah lama tingin nak jupe qies tapi due to emergency case anty dura tak dapat datang.eh anty kembo pun rupenya ada kat kluang mall that time ye? ralat betul tak dapat jupe polok syiom qies.em maybe next time yeh :)




anty bihah melayan qies main-main toys..
amik berkat dulu yee?





momma pun happy jupe cik bihah :)
tengkiu dear sebab banyak share resepi berjaya jadik CEO blogshop..
dah established betul biz kamu, mmg inspiration kak yat taw!

psst, hope apa yang kita plan nak g bussiness trip sesama tu menjadi yeh.ameen..




ladies day out!



tapi ada sorg mamat mana tah nak join jugak :P
haha dia mana bole dgr ninina balek kluang..

kan paklang to be kan? hiks.
elok gak tu, jadik bibik ai bila ai busy berborak ngan cik bihah..rajin layankan qies main..



sesi melantakliciousss kat pizza hut kluang mall..



pheww this is so tempting!
reason why i liokeee g pizza hut.setappp taleh lawan..seb baik tak posa arini kalau tak mmg dah kurang pahala puasa ni :P


lepastu acara qies main-main playground kluang mall,




oh mmg suke sangat!
2 jam kena bayar rm 4 utk qies sahaja..

bessst bestt.pesal laah kat kedai runcit qies takde tempat camni..



ini budak sangat cekap main slide sekarang ni, laju kemain turun naikk...





ala sowilaaa anty biha, qies tengah takde mood nak jadik model ni =P



btw, dear anty bihah..

thanks you yee atas pertemuan kita hari itu.bukan qies je yang happy dapat jupe feminat tapi momma pun happy dapat jupe CEO berjaya.ececeeh! semoga terus sukses dalam bisnes dan terima kasih atas tips bisnes yang bihah share tu seme.baguslaa tak kedekut ilmu yang bermanfaat, nanti makin murah rezeki kamu, insya allah :)

kepada seme yang berminat nak sopeng baju stylo mylo, nak baju plus size pun ada..
silalah terjah blogshop cik bihah yang pemes amos itu di sini :




sampai jupe lagi ye kalian :)



12 comments:

cik bihah said...

ninina mmg comelll tp hr tue bad mood..xpe2 len kali kite dating2 lg ;)

intanurulfateha said...

wuaaaaaaaaaa datingg dgn bihah... heee.. akak, nt dtg muar, bgtau kite. leh date ngan kite plak :D

Mama Qiestina said...

bihah,

hahaha sowilaa qies badmood..takpe lenkali kita kasi ceriaaa ini budakk yee..

nanti manatau kita ada rezeki g travel sama :P

Mama Qiestina said...

intan,

kenal bihah yee? phew pemes amos laa minah sorg ni.hehe.

oraits harus roger nak mintak anty intan banje mee bandung muar

dura m. said...

alamakkkkkk bestnya korang okeiiiii! Jeles i tak dapat menghirup sup dengan qies. Mommy qies and aunty biha gi jalan jalan la k..tinggalkan qies dgn kak dura cute ni. Ekekekeke.

Nnt kita arrange meet some other time ya.

Hugs,
dura

Anonymous said...

fesyen cik bihah tue sangat serabut...pening kepala....nampak kelam kabut

Mama Qiestina said...

anty dura,

tulaaaa kan dah melepas nak jupe artis tecikkk! :P

okay next time anty dura banje qies kat Kluangmall yeeeh!

Mama Qiestina said...

anon,

awak kenal in person ke bihah?

tak baik cakap camtu, ai rasa she's nice & pandai berfesyen.sesuai laa ngan keja dia as owner butik!

dura m. said...

Anon: lain kali tak payah bukak blog ni kalau x suka tgk org itu ini :).

dura m. said...

Mama qies : lenkali i calling calling bila i naik kl ya. Kita jumpa di sana!

Mama Qiestina said...

ntahlaa anon ni..takde life ke kejanya asik jadik stalker!

dura sure will meet u dear :)

Anonymous said...

salam
fesyen tue tak sesuai ngan dia lah...
fesyen dia kelam kabut.....menampakkan usia dia lagi tua adalah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails