yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, June 10, 2011

saja nak show off kan hasil sopengan di jakarta bandung bole?





wakakaka tajuk memang bikin panas :P
jap lagi datanglaa menderu komen mak enon tu, feminat setia katakan.ekeke.

ade mak kesah?


memang nak sambung entry vacation part 3 tapi nanti petang sket eh!
tengah select the best of the best peektures..kan dah kata teramat banyak..


masa agak limited sebab sejak malam semalam ramai kengkawan si mak-mak angkat qies & makngah dtg bergusip cerita cuti sambil kasi derang ole-ole. ada jugak 2-3 orang kengkawan datang umah ber COD beli baju syomel dari butik online qies.dah seminggu 'tutup kedai' kan.

apapun, alhamdulillah sentiasa ada rezeki qies biarpun di tengah bulan :)


korang-korang yang nak sopeng baju syomel, nak buat simpan stok raya ke apa bole klik sini macam biasalah yeek! kali ini ada banyak pilihan dress yang syomel gilee.rasa nak kasi qies pakai seme.kekee.


^_^


budak happy dapat banyak baju syomel yang baru hasil sopengan mama di jakarta & bandung.ramai berkenan baju qies yg nie tapi mama hanya beli utk qies je, lenkali eh u all :)
baju nie beli kat mangga dua jakarta, pesen baru ada bunga tengah dada tu.


memang tak hengat donia sopeng utk qies, baju gegal teramat-amatlah banyak pilihan especially kat FO, rumah mode, heritage , cascade bandung tu, harga pun tak semahal kat sini.quality pon terbaik..patotlaa mama needa suke beli baju anak-anak kat bandung!

meh nak show off kan hasil rembatan utk si buah hati sorang nie.haha.saja boldkan words show off kasi mak enon panas.ala apaaalah nak jeles, ai beli baju kat bandung je pun :P mak enon harus beli baju anak kat london kan.ape kelas bandung? hehehe.



taraaaaaah!

maklang sila jeles :P hihihi.





koleksi baju raya qies, ele macam sempat je nak pakai raya..time papa ade ni asik nak berjalan sini sana dah rasmikan dulu,hehe.

mama suke belikan qies baju warna warni, ceria gitu.takmolaa asik pink karer je.brand memacam ada tu gap, old navy,oshkosh seme ada.tapi harga tak mahal mana pun yee :) baju budak2 tgh membesar ni rugi beli mahal-mahal sgt, pakainya sekejap aje.




semenya untuk kamu yayang :)


baju papa & mama beli 2 helai je. sepasang beli hard rock tshirt & lagi sepasang ntah brand apa lupa.tak kisah laah.janji utk qies cukup.dah jadik mama & papa nie selalu ketepikan kepentingan sendiri demi anak kan.mesti mak-mak kat luar sana pon cam ni kan..tak nampak dah baju sendiri sbb baju baju anak seme menggoda jiwa raga :P




dan tak lupa oleh-ole utk yang tersayang, atok nenek kluang, maklang, makcu,pak uteh,makngah,paklong seme dapat,utk kazen syomel pon dapat! :)

atok dapat baju kemeja, nenek dapat telekung, handbag, baju, pen, & bag mekap.utk maklang & makcu ada tee bandung & bag mekap.fridge magnet pun ada..utk si kazen qies kak farra, ayiel, dilla & caca seme dapat tee bandung, syomel.



macam jualan lambak sepah kat lantai :P
eleee sepah kat lantai pon jadik isssue kee? serabut laa ko mak enon, pliss get a life bleh?



dan ini utk momma-momma angkat qies yang dikasihi..
pen penuh makna nama dia :D


dengan ucapan selamat menulis surat chenta, semoga dapat jodoh macam abg seth tan :D
hehehe.qies tak sabar nak jadik flower gal utk 5 org mak angkat kesayangan qies seme ni..semenya banyak jasa kat mama & qies, taking care us bila papa sailing.


*malam semalam mommy ori & ibu rinie dah datang amik..siap plan nak terjah bandung lagi, yihaa*




cukuplaah show off dulu hasil rembatan di jakarta & bandung.lenkali pegi lagi mesti bawak berjuta-jutaaa baru cukup nak sopeng sampai fengsan.


okay next entry plisss!





9 comments:

MamaAiman said...

alala...comel sgt2 kakak qies pakai baju bunga2 tu!!!

mamaelly said...

oit...ape letak baju2 atas lantai..kang qies gatal nak pakai..:P

wei..handbeg besar tu tak tahan kayyy..jeles wei..aku nak tjuk pic ni kat laki aku..suruh dia cari kat jakarta ujung bln kang

hidayah nor ayang said...

hai kak..saye yg mesej kat fb tadi...wahhh bestnye kak... makin x sabr saye nak g bandung nie...bestla bc blog akak....

Mama Qiestina said...

za, hahahaha suka ati ai laah nak letak kat mana pun.sentaap mak! hahaah.

wuiiiiiiiii mahal tu handbag, beratus ribu okes :P kat mesia tak mampu nak beli.ngeeee.ye sila laki hang belikan..

Mama Qiestina said...

mama aiman,

ma acih antie..mmg gile kn sopeng kat bandungg!rasa tamau balek tapi duit dah abis.keke

Mama Qiestina said...

dayah,

ma kasih dear :)
nanti akak reply komen awak tu kat entry khas tips ek.

ala belog picisan jee ni.tah hapa-hapa :P

cik fa said...

akak..
smlm nmpk akak and family dekat almnda...

Mama Qiestina said...

alaaa ye ke? nampak kat mana? napa tak tego? bole kita bergedix polok syiom qies!

cik fa said...

mesti akak tgh main hp dkt bwh escalator...
sgn la nak tegur

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails