yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 28, 2011

alahai memacam gelagat cucu-cucu sorga :)




bila balik umah atok & nenek kluang inilah kazen merangkap bff dan jugak kawan bergaduh manja qiestina..

sapa lagi kalau bukan kazen sebaya dia, kak caca.

rumah kak caca, anak paklong sebelah aje umah atok & nenek.jadiknyee bila alik kluang mestilaah dua budak syomel nie bermain bersama.lepas main gaduh lepastu baik semula.hehe.
jangan tatau, dua budak tecik ni biarpun umur baru nak 2 tahun, otaknye kemain bijak.dah pandai kedekot toys & berdendam satu sama lain.aduh!

petang tu, caca bawak bola-bola api dia ke umah atok.sebakul okay.
tapi rupanya saja nak eksen kat qies yang dia ada bola..saja tamau kasi qies main same..
alahaai ini budak tecikk, tak padan kecik.




amboi caca, kedekut yee tamau kasi ninina ball?
anak momma terus mengejar nak ball tu..




wooo masuk bola dalam bakul yeee?




yeah qies dapat amik 1!!



muke tak bersalah je dah amik bola kak caca, hehe.
anak momma oh anak momma..



momma, saya tak bersalah...

pandai tu wat muke kesian.HAHA




sharing is caring laaah..tak baik kedekut taw!




berborak apa laah 2 org anak dara kecik kesayangan atok tu?




wooo ini projek khas korang yee? main bukak tututp meter air lepastu nenek menjerit bilaa nak basuh kain.hehe.so notty..


dan bila dah puas gado-gado manja..


.













.



sayaang kakak caca!
alaaa so schuwit :DD




eh anak dara mama tunggu putera mana datang minang tuu?
elok je gaya dok kat tangga..




oloh oloh rajen-nya diaaa nak sapu umah atok yeee?
ini mmg hobi terbaru qies, pegang penyapu & kunun2 menyapu sampah..bagus nanti dah besar bole tlg mama kan :)



okay,


sayang maklang ketat-ketat!


hari ahad tu, ayiel & cucu sorga terbaru atok kluang aleeya balqis pon balek dari kelate.so super riuh umah atokk.pestime aleeya balek johor taw!

abang long ayiel
dah tak bole ngade2 sbb dah jadik abang..umur sebaya ninina dah jadik along :)


dan buat makngah..
inilah si power puff gal yang bakal menceriakan lagi raya kita kali ini, tersangat puteh melepak bam bam syomel.. *tingat ninina bby time*


baby aleeya balkis yang syomel :)


bila tengok gelagat derang time kecik-kecik macam ni rasa aih janganlaah masa cepat sangat berlalu.miss their childhood moments so much..

time tengah syomel & tecik macam ni mmg besh layan keletah macam-macam derang, tukang riuhkan umah atok.walaupun umah macam tongkang pecah dibuatnyaa, tapi tu seme terapi.haha.cube kalau time raya derang takde..memang tak syiok!

atok nenek derang mmg berbunga je hatii bila tengok cucu-cucu sorga ada depan mata..
yelaa apalah yang lebih menggembirakan selain lihat cucu-cucu depan mata kan.kalau derang call kita tak sah tak tanya si cucu buat apa, sihat ke tak? concern mesti tahap maksima..cucu sorga katakan :)

hehe.
tah-tah esok kita dah jadik atok & nenek lagi over dari tu :P


6 comments:

Car Loan Calculator said...

nice post
really happy to see this

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

betui laa kak yat cepat noh deronag membesoo...alamat cepat laa kiter tue hihihiiiii

siti asiah said...

comel jew qies...tak tgok qies sari tak lengkap rase idop...mst bka blog akk stiap hari...

Mama Qiestina said...

ASIAH,

auwwwww terharu qies :)
tq yeh..nanti mama update hari2 demi feminat setia macam antie asiah.

.: yazlynn ;. said...

hope satu msa i'll in dis moment too... blum ada rezeki bby utk 2 thn ptama ni. masih busaha... insya Allah.. nak bby cam ninina jgak

Mama Qiestina said...

lynn,

insya allah dear.i pray for u :)
yg penting usaha doa & jgn berhenti berharap okay..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails