yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, June 26, 2011

from kluang with love





salam semua :)

momma qiestina bersiaran dari kluang johor!
*_*


sapa rindu qies sila angkat tangaannn..hehe.macam raaaaaaamai je tu angkat tgn :P
so sowi 2-3 hari nie busy tahap dewa sangat spend time with my family kat kluang ni..qies tersangatlaah beezee dengan memacam aktiviti jupe feminat sini sana, wedding jiran depan umah & family gathering. tadi cucu sorga ke 7, bby aleeya balqis anak my young brother balek jugak, so pestime qies dapat jupe bby akish live.. tu yang masa nak ngadap lappy pon nan ado..

^_^

we had so much fun kat sini :)
qies pun happy sangatlaah ramaai org syg & asik manja-manjakan diaa kat sini..
atok nenek seme happy sangat qies balek kampung..
paklong, maklang & makcu dia lagilaaa suke sangat layan si lil amoi sorang ni..


qies suka sangatlaah explore laman umah nenek yang penuh bunga cantik tuu..
mana tau diam, kejanya asiklaa nak mengukur laman yang luas!
kena pulak ada kazen sebaya si caca & ayiel..phew nak fengsan kejar diaaorang seme takot termasuk parit dpn umah atok je.huhu


tak sah balek kampung tak amik gambo kenangan..
nanti qies dah besar bole tengok semula momen masa dia tecik-tecikk..momma abadikan semenya kat belog ini.


just a snapshot, enjoice the peektures..




mungeee! ni pokok janda kaya kesayangan nenek!!




mak ngaahh! boci dah becau tauuu..
qies asik kena geget ngan boci jek..grr





yayang momma main ape tuu?




berdua lebih baik :)
like mama like doter..
hehe.


ada banyak cerita & peek nak share tapi masa agak jeles denganku.cecewah!
ye tak tipu ni ada pulak guest datang umah.later ai update lagiks yee gusip gusip terbaru.*HAHAHA*.btw, esok we all balek putrajaya meneruskan perjuangan yang masih belum selesai.


terus setia bersama kami di tv18.pesanan macam tb laa plak =P




8 comments:

Mama Farra dan Faris said...

warghhhh........


nak alik gakk..

nak kiss boci notty..........

cik bihah said...

yeh akak jgn lupe update ..hehehe

mamatofatin's said...

gebunya pipi qies..ni mesti momma masak sedap2 ni...

Ummi Salsabila said...

SANTEKNYA BAJU QIES.SAMA DGN MUNGE2 PINK TUH...

Iryani Noor said...

adoyai..
yat balik kluang ari jumaat ekk?? naik bus kt TBS ke???
sbb aritu mcm ternampak husband yat.. try gak panjang2 leher cari yat & qies tp xjmpe.. teringin nk jmper yat real life...

Mama Qiestina said...

yani,

haaah saja nak try test g TBS tu then alik kluang naik bus ngan kazen..

laaa rugi tak jupe kan!

Mama Qiestina said...

ummi,

ehhehe baju spesel utk qies sorg jeee tuuu :P

tq anty :)

Mama Qiestina said...

makngah,

boci kan kejanyaaa asik ngekor nenek je kemana pegi..lawakkkk dah macam orggg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails