yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, June 3, 2011

kasih yang suci.







salam hari jumaat :)
ececeh mementang lepas malam jumaat, tajuk entri pon ala-ala romantik siot :P

WAKAKA
nak buek camana, still hanimun mode.hiks.

nie seme nora elena punya pasal laah nie, dah jadik demam angau tahap kronik kat semalaya sekarang ini.bukan ai je kena demam tu, rasanya rata-rata kengkawan kat fb tulis kat wall tentang how sweet seth & nora especially episod semalam.siyes tak tifu!
ada yang gara-gara ai buat entry review drama elena, terus jatuh cinta nak tengok hari-hari.haha sowi ai tak bersalah ;p


dah memang cerita ini besh memanglaah ramai suka.kalau tak besh rasanya lelaki pon tak minat nak layan, ini kalau dah papa qies pun minat means mmg besh la kan. orang lelaki mana nak layan sangat citer melayu bersiri macam ini.*betul kan ai if ai salah*

ai rasa citer nie buat ramai orang angau tahap dewa sebab bebetul tentang kasih yang suci husband & wife. berbunga-bunga hati tengok :)
eloklaah seme pasangan yang dah kawen tengok nie, ambillah pengajaran mesej yang cuba disampaikan.especially buat kita yang dah kawen, maybe this lomentik story buat kita jadik lebih menghargai suami/ isteri kita.kalau pun tak bole jadi seromantik seth tan tapi ramai boleh buat yang terbaik demi marriage.

ramai yang tertanya, terlintas di fikiran..
kat dalam fanpage NE kat fesbuk tu menderu-deru post.
dalam realitinya ada ke lelaki sebaik seth tu? yang sabar gile, cool gila, romantik gile demi wife yang dicintai. heheh.memang bole kerat jari kot kalau ada. kalau ada pun tak ramai spesies ni. pakej serba serbi..imaginasi penulis novel nie memang terbaik.syabas!

hm apapun diri ini bersyukur sebab dah ada abg seth tan sendiri, siap dah kasi si syomel eryssa qiestina lagi *tengkiu bee* haha.tetibe jez.yela kita kena banyak bersyukur dengan apa yang ada..terimalah pasangan kita seadanya, janganlah hope dia jadik macam orang lain.memasing ada kelebihan & kekurangan.asalkan si dia bertanggungjawap pada family & sayangkan kita itu dah sangat bermakna dan sangat sangat patut disyukuri, aite?

bila sama-sama sepakat membawa berkat , baru bahagia sampai syurga :)
ececeh.ayat aku nak novel jugak :P

gara-gara nora elena jugak, saya kembali membaca novel.
haha.gileelah, dah lama betul tak buat 'keja' macam nie. yela sejak dah kawen dan berbaby manalah ada masa nak baca-baca novel nie. qies pun siap nak 'baca' sekali.aduh! malam tadi sanggup tu ai titon pukul 3 pagi sebab nak khatamkan novel ini.sambil sambil donlod episod NE semalam punya, sebab episod semalam yang tersweetest banyak bunga banyak scene lomentik.

tengkiu so much ye mama isya sebab kasi ai pinjam novel yu.puas cari merata tapi sold out.bebetul penangan NE nie, novel pon bole laris di pasaran.




terbaik! ayat novel lagi angau gile.ehehe



esok kami berangkat ke jakarta & bandung til hari selasa.so i'm gonna miss this series so much.ehehe.tapi takpe later bole donload, apa susah kan sekarang segalanya di hujung jari. kat fanpage NE melambak links feminat fanatik uploadkan.hehe.
korang teruskan angau hari isnin ini..

oh btw, maybe belog ini akan berabok untuk 4 hari laa yee kengkawan.jangan miss me sangat kay.ececeh.perasaan gilaa okeh :P malaslah nak g holiday nak flite bawak berat-berat sangat.memang bawak brg yang really penting aje, yang penting barang-barang si tecik nie wajib taleh tinggal.baju qies pun bawak sket je sebab plan nak sesopeng kat sana aje nanti..


doakan perjalanan kami selamat pergi & balek yeh semua :)
nanti ai update cer cer citer vacation kami sebaik aje menjejak malaysia.nanti harus ai show off hasil-hasil sopengan seme..kikikiki saja ayat kasi mak enon jeles.lama seh mak enon tak mengganas, hai dear pekabar? ;p
buat seme yang dah pesan nak itu ini nanti ai try carikan yee..dan buat semua yang dah kasi tips macam-macam tu, i really appreciate it.terima kasih seme..


eh tetibe rasa tak sabar pulak nak tunggu esok, bercuti with both my sayangs!
:DD





kasihku yang suci :)






5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hati2 okeh kak yat ngan family...kiter enjoyed...rivew..jgn tak rivew..we all tunggu nak sopengg!!!!

Mama Qiestina said...

mama mya,

tq darling, doakan selamat yee! insya alllah dah balek nanti akak terus hapdate citer vacation :)

Huszaini said...

selamat bercuti dan bershopping!!!

Ms Dots said...

Yat,
Masa k olin baca novel ni..time gi berholiday ke Vietnam... terpaksa minta izin azuan nak baca sbb kusyuk sangat...best sangat sangat citer ni.. k olin pun bukannya kaki novel.. tapi boleh laks terkena novel yang best.. layanzzzz

anakecil said...

Yat....aku geram la tgk gambo qies yg kt atas tu...geram kt molot die....ble la leh jumpe qies ni ek....gerammm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails