yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, June 1, 2011

bila dua sahabat maya akhirnya bertemu..





dia antara feminat no 1 belog ini.feminat no 1 cik eryssa qiestina.
rasanya sebelum qies masuk paper lagi dia antara sahabat maya yang selalu berkeep in touch.masatu anak kita masih baby, syomel syomel bam bam lagi kan..
kita banyak share kisah momma-momma..

besh kan zaman sekarang, bersahabat tanpa batasan, dengan hanya blog & fb bole merapatkan jarak yang jauh.mengeratkan ukhwah.

akhirnya hari sabtu yang lalu, dua sahabat maya dapat bertemu live.
faizah, blogger momma to si syomel dania.orangnya sangat friendly, besh bangat berkenalan dengan kamu :)
selama ini kita saling mengikuti kisah masing-masing kat blog je, tapi rupenya bila dah jupe live lagi besh sangat!

pertemuan singkat di kedai runcit qies *alamanda putrajaya* sebab faizah sefamily nak rush balek ke kuala terengganu, tapi ia cukup bermakna.takpe, next time kita jumpe lagi yee.maybe lepas ni qies sefamily pulak bole JJCM ke kuala terengganu, wah dah lama tak kesana.

dan inilah antara momen pertemuan ekslusif dua sahabat maya..*ecececeh*
biar gambar bercerita!




anty happy sangat dapat jupe qies!
tapi qies asik masham sepanjang pertemuan itu, aduh.





alaahai si syomel dania, kecil molek macam ummi dia.
nia siap pakai baju ralph lauren beli kat blogshop qies taw!
cantiknnyee.nanti anty belikan lagi baju syantek utk nia kat bandung nanti yeee..



2 budak kicik nie pon tak melepaskan peluang nak main car sesama..
qies dari jauh dah riuh nak car carrr!

ini memanglaah peberet dia bila ke kedai runcit, mesti naik ini..



nia : biar nia drive okay..qies awak tgk tayar tu okay tak?





qies : nia, kena pusing stereng macam nilaah, papa shaye ajar :D




hihihi eryssa qiestina & arrisa dania
nama lebey kurg sama kan :P

umur pon beza 3 bulan je, qies adik.




amboi papa memasing siyes je muka nampak?
tapi sakan borak jugaaak tuu :)


dah jomlaaah, anty faizah nak ukur mall nie..



elee eleeeeee so schweet kak nia pegang tangan adik qies :)
qies blur2 je sebab biasa papa & mama yang pegang dia..




alalalalala, tak aci mama takde dalam ini gambar.huhu



dan destinasi seterrusnya mengepow mashmallow kat famous amos.




wah wah dua budak kecik dah nampak jajan siaplah :P



pertemuan diakhiri dengan gambar wajib, bukan senang nak jupe nie.jauh ummi nia datang dari terengganu nak jupe qies taw!




blogger momma & kiddos :)

hope one day, kita bole jupe lepak-lepak makan pulak yee anty faizah.haritu rushing kan, tak sempat kami nak belanja u all g makan-makan..pekena basken roben pun tak sempat.hihi


till we meet again.
muah to lil dania from qiestina..


^_^




8 comments:

bonda dadif aka akish said...

hepikan jumpe kawan maya neh..

=)

dieha said...

bestnya bila kali pertama jumpa..insyaAllah nnt nk jumpa yat n fzh ....;)

far_east said...

beshhnyerrr momma dania dpt jumpa qies...;)

bilalah berpeluang nak tengok si tecik kak yat nie...

aishah said...

hai yat..salam kenal..sy aishah..ti kalau rajin2 lawatlah blog sy yg tak kemas tu..heheh..br2 nak mulakan catatan hati org kate..dah lama skodeng awak since friendster dulu..salam

aishah said...

hai yat..salam kenal..sy aishah..ti kalau rajin2 lawatlah blog sy yg tak kemas tu..heheh..br2 nak mulakan catatan hati org kate..dah lama skodeng awak since friendster dulu..salam

aishah said...

hai yat..salam kenal..sy aishah..ti kalau rajin2 lawatlah blog sy yg tak kemas tu..heheh..br2 nak mulakan catatan hati org kate..dah lama skodeng awak since friendster dulu..salam

Mama Qiestina said...

mama dadif,

one day kita pulak ketemu yaa! :)

________________________

dieha,

jom jommmmmm kita gath sesama nanti.harus rouh budak 3 org ni jupe.

________________________

aishah,
tq so much darling.okes nanti ai terjah ek. kwn since friendster eh? lamaaaaa dah ni kita kenal.haha


_____________________________

farest,

tulaa mailaa dtg putrajaya!

ummi nia said...

alhamdulillah...akhirnya dpt juga ketemu qies yg syomel itu...next tinme kita date lg yer..ari tue mmg xpuas pn lg nk sembang ngn akak sefmly..dhlah menunggu lama yg amat kn??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails