yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, June 2, 2011

meraikan cinta sahabat seperjuangan di UPM




musim cuti sekolah macam biasalah musim mengawan sini sana kan :)
rasanya every week ada invitation.
tahniah untuk semua peranten baru, selamat membina keluarga yang sakinah, mawaddah warrahmah..

i love to see beautiful wedding..
beautiful reception.


hari sabtu lepas, kami sefamily dapat invitation ke hari besar kawan seperjuangan momma kat UPM dulu.momma's coursemate masa study BBA.cik awin yang cun tula.finally sudah selamat disatukan dengan jejaka pilihan hatinya.kami pegi saing dengan our bff mami ena & daddy ayo..rasmikan keta baru livina derang.hehe.we al gerak dari seremban ke umah awin kat kuala klawang.bole tahan jauh jugak rupanyaa..tapi sangat berbaloi sebab dapat meraikan kawan lama dan makan nasi minyak yang sedaap!

dari kejauhan terdengar bunyi paluan kompang.kami sampai tepat2 peranten lelaki tgh berarak ke rumah peranten pompuan.mmg kami pon jadik la part of family.kekeek.terus daddy ayo amik D90 menembak momen-momen indah hari bahagia awin.momma dah tak terpegang DSLR sbb dukung qies titon.


tak sangka, kami pakai baju tersama tema ngan peranten taw! agaknya ungu memang tgh musim sekarang ni :)





so beautiful awin :)
gorjes betul dia jadi queen hari tu, badan maintain slim macam kat UPM dulu..



oh inilah rupenya incik 'seth tan' pujaan hati awin :)
sepadan sungguh!

* skrg kan demam nora elena, seth tan pujaan hati seme wanita.ekeke*





BFF, upm now & forever.
mommy ena..





melantaklicious time.makanan seme sesedap.makan tak menoleh kiri kanan nampak?





papa jaga qies while mama nak mamam.ini budak agak badmood sbb tak cukup titon.
manjang cranky.grr




like momma like doter kan?

:)


beautiful bride & groom at high table..


kikiki saja amik gambo blur fokus kat bunga, tapi santek.



haaa baru nampak the gorjes peranten baru :)
suke kaler baju awin, nampak mewah & ekslusif!





mommy ena dukung qies nak tgk anty awin bersanding...



merah betul inai awin, hubby sayang nie :)




bergambar bersama peranten.
geng UPM tak nampak yang lain, umi nawal dtg lambat sket haritu.





rojak & bubur tu setaap hokay.
besh kan wedding skrg menu dah pelbagai..ada tapai, ada cendol.




peranten lama maintain lomentik.i liokee!
mari ramai-ramai doakan semoga mommy ena & daddy ayo dapat baby secepat mungkin..kalau bole kembar 3 teros.amin!

* baru ngam dah bawak livina, ehehe*





3 of us :)


semalam dapat sms from my lovely rummate kat kolej 14 UPM dulu, aida.am sooooooo happy sebab finally dia dah nak kawen with her abg dokter.so puan linda jebat, pliss save the date 17 sept ini kita terjah reramai ke big day adik kesayangan kita dulu :)


beshnhyaaa pasni kita reunion seme dah bawak hubby & kids!
:)





2 comments:

kayrul-shah said...

cantik baju pengantin. nampak mewah sangat. family yat sedondon ngan pengantin ye

NURUL JAMIAN said...

mak ai cantiknya pengantin ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails