yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 12, 2011

announcement : esok qies syomelicious bukak booth kat KDN putrajaya!

pengumuman buat customer ku yang tersayang,

ecececeh :P


bahawasanya esok butik maya qies akan menyertai jualan booth under PUSPANITA under kementerian dalam negeri putrajaya.tempatnya adalah di dewan gemilang, kompleks D, blok D1 Putrajaya.

masa dari pukul 8pagi -1 tengah hari sahaja.
dah take note & save dalam diary hp memaasing?


save the date okay!


maka marilaaah beramai raaamai datang bawak duhet *paling penting* untuk menyopeng baju syomel dari blogshop kami.inilah masanya geng momma-momma or momma to be pun bole datang nak cuci mata lepastu sopeng baju untuk anak/anak sedara/buat pressie pon bolee!



banyak baju syomel berbagai jenama like baby GAP, Oshkosh, Carters, Ralph Lauren, Guess, Nike, Jumping Beans, ZARA kids dan memacam ada laaagilaah! semenya harga besh price, takpe esok jupe kita bole kasi diskaun special punye :)


so dun miss this opportunity, bole sopeng real punyaaa.
bole belek puas-puas lepastu beli utk si syomel korang!!

dan buat seme, doakan 'kejayaan' kami yeh, this is our 1st attempt join this kind of booth, hehe.pelan-pelan kayuh bak kata antie faizah ummi nia.

dan terima kasih atas segala support & kata-kata semangat yang banyak diterima since momma post kat fesbuk dan fesbuk rasmi qies-syomelicious tadi.silalah LIKE di sini :DD




nak gaun lollipop macam qies pakai..?



or legging cekcis macam qies pakai?



or GAP pyjama yang syomel, yang selalu hot selling..


mari mari dapatkannya di booth qies syomelicious esok! :)


cik qiestina model tecik ada tak esok? momma not sure nak bawak ke tidak sebab takut dia melasak momma tak bole bisnes dgn aman, tapi sebab bibiks vogi da vass maklang ada ni maybe nak bawak qies jugak.tengoklaa nanti cemana.hehe.


till then, see u tomolo :)


** sapa nak beli cake sedap, momma fwens/ ex colluage si antie izma pon join this booth.bole beli cake yang sedap & cantik kat blogshop dia esok! haa yang ngidam red velvet tuu, mari-mari.


5 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

klu iqa dh ade baby...sah2 iqa borong semua kak

Me_Lina said...

bukak booth kt JPN aaa.... selalu ada jualan puspanita bila ujung bulan... boleh kak ena dtg... hehehehhee

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yeahhhh semoge mahysyuk esok kak!!

Elin said...

ala yat..esok jer ke? masa bila nak pegi...huwaaa.

mama ikhwan & Ikha said...

tahniah qis.. ")

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails