yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 7, 2011

syukuri apa yang ada, hidup adalah anugerah.

well, memang momma nak update something dari pagi tadi.
taaaaaaaaapi busy lah pulak hari ini.
haih momma, busy saja :P


sejak dari pagi menderu sms dari momma-momma nak sopeng baju bajan..
kejap kata nak book GAP pyjama yang tu, kejap masuk lagi sms tanya dress & rompers tu fit utk berapa bulan..memang mama tak lekang dengan si E72 ni even tengah masak kat dapur.hehe.

maybe sebab momma baru update banyak baju baru kat blogshop, stok raya punyaa..
u all silalah terjah http://qies-syomelicious.blogspot.com ye utk sopeng raya baju-bajan syomel..



syukur alhamdulillah..~

rezeki qies.. momma happy bila bisnes kecik kecik mama ni mendapat sambutan.
terima kasih semua kerana terus menyokong.tanpa kalian sapalah bisnes ni..


Linkdan tak termenang tangan berbisnes dengan si tecik yang sangat 'membantu' mamanya ni, ada je kejanya nak punggah itu ini.hari ni anak kesayangan momma ni tunjuk bakat kreatif menyusun GAP pyjamas sebilik.hehe.



bak kata nenek dia, budak tengah kreatif jangan dihalang, kita tengok je apa dia nak buat!



mulekan operasi menyusun :P




yeah cantikk tak mama qies susun ni..?



ewah kaki kemain, tengah cari idea ke tu yayang..?




oh yeah dah dapat idea nak sambung susun!


and finally siap sudah projek khas qies pagi ini..


.








.








.



whoaaa dah macam rail ketapi! hehehe.
bijak bijak anak momma, jangan kamu kuarkan baju bajan itu dari plastiknya suda, mama babap nanti :P

*nanti ada plak mak enon kata ai sepah baju atas lantai, huh*




eiy memanglaah notty ini budak.ada saja akal baru dia tetiap hari taw.sepanjang 4 bulan sudah mama fulltime jaga kamu, macam-macam perkembangan positif mama nampak! memang mama akui agak penat melayan keletah kamu, yang lasak, yang tamau duduk statik, yang manja sangat, kadang-kadang melampau batas kesabaran mama.tapi hmmm..~


mama seharusnya bersyukur.

sebab ramai momma kat luar sana verangan nak jadik fulltime CEO macam momma, mendidik & mengasuh anak dgn tgn sendiri..jadik orang pertama yang tau tiap progress anak membesar.setiap hari-hari 24/7 bersama anak.bukankah ini seme dambaan tiap ibu?
well, inilah kehidupan.bila nakkan sesuatu, kena lepaskan sesuatu jugak..takkan bole dapat kesemuanya.


apapun syukuri apa yang ada, hidup ini adalah anugerah..

dalam apa pun yang kita lakukan, niatkan segalanya sebagai ibadah..
keja apa pun seme penat!
tapi kalau kita pandai motivasikan diri, semenya akan jadik mudah.
where there's a will, there's a way!

+_+

*pesanan utk diri momma sendiri juga*




dan mama dengan ini ingin mengucapkan sekalung tahniah buat pelanggan setia belogshop momma, anty eqa dari geng kapal atas kelahiran anugerah terindahnya si syomel aliff naqiuddin semalam..alhamdulillah! welcome to mamahood club dear!


eeee tengok orang lain berbaby, rasa nak berbaby jugaaak! teheee-hehe.
mudah-mudahan nanti :)




3 comments:

Suliana said...

insylh... ada rezeki baby 2012 :-)

Mama Qiestina said...

sue,

aku rasa 2012 baru nak start trying projek mega tuu, ehhee.tunggu qies baya aqil dah cerdikk dah pandai berdikari :)

Kaseh NazLieza said...

24/7 dgn ank mmg 1 anugerah..alhmdulillah liza turut menikmatinya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails