yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 15, 2011

just momma's rambling.





momma, momma..momma..

apa saja laah dibuatnya pepagi buta ni?
pukul 3 pagi still gigih lagi nak mengadap lappy..

both my sayang dah selamat beradu.
maklang the bibiks vogi da vass pun selamat dah ke alam mimpi indah.we all baru sampai dari senawang tadi, kami visit our bff, mommy ena baru discaj ward.dia tak berapa sihat.then kenduri doyan sekali kat umah dia, phew ai liokee.tapi...ha amik kau terlebih makan doyan, mama tak bole titon ni.panasss!


penangan doyan kucen tido laa ni.rasanya enak lemak berkrim sekali..memang marbles!
dengan cik qies pun suka.
haa apa taknya, qies dari dalam womb mama dah hantu doyan :P
hari hari momma ngidam nak makan doyan, huks.


tapi elok jugak berjaga ni sebab rasanya mesti kejap lagi si tuan puteri syomel mama seorang ni nak susu peberet dia enfagrow A+ honey flavour..haih, jadik mama macam nilaa kan.mana bole skip keja buat susu di tengah malam..besh kan mummy yg dapat exclusive bf baby tu, tapayah ngantok ngantok g buat susu.ni kalau mata dah garfield, insiden tersiram air panas kat tangan sendiri tu standard lah, hehe.demi anak, tahankan je..nanti bila qies dah besar dan baca entri mama ni qies mesti sayang mama lebih.
*tetibe*


papa jangan jeles occay..!


dan sebelum mengakhiri entry pukul 3 pagi tidurlah sayangku, terimalaah..



qies wif momma the pinky team at floria putrajaya..





qies si awek bunga, tangan geram je nak petik bunga.

eiy! *cubit kang*




cantik kan deco fresh rose ni..?
maklang tu feeling nora elena la tu.. ;p



esoklaaa mama buat entry bunga bunga cinta kat floria putrajaya yeh!
tersangat indah macam kat taman sorga..besh sangat.
dah pegi 2 kali pun rasa nak pegi lagi sebab rimbunan bunga especially rose tu sangat mendamaikan jiwa..harumannya melekat.memang besh laa tema roses are forever tu..sapa tak pegi rugi rugi!


argh verangan macam papa qies tu seth tan gitu :P

kuikuikui.


oke dokie.nunitee!


3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

beshnye klu dapat pegi...

Ummi Rania Raffel said...

muka maklang pun mcm nora elena lah...

ajumohit said...

Salam perkenalan , x smpt lg nk gi tgk bunga2 ni huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails