yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 19, 2011

sesuatu untuk dikongsi.

dari pagi try nak update something kat umah kedua kesayangangku selalu ini tapi masa tak mengizinkan.a bit busy update sales baju bajan syomel for raya.yeaahaa qies syomelicious buat sales lagi, silalalah terjah & grab momma seme.


belum gaji?


takpe, saya sangat memahami itu.momma seme bole book dulu..yang penting baju somel idaman qalbu korang dah book dulu.kang payday hujung bulan ni korang bank in laah ye :)
ai trust korang seme, dun wori.
semenya syomel syomel rasa nak kunyah-kunyah.kalau anak u all pakai hari raya nanti pergh memang style abes bak kata maklang qies.


hehhee.


sebut pasal raya, baru je opis papa qies call tadi.panggilan ke laut lah apalagi.
hmm nak kata sedih ke tak? tataulaah.tapi ada rasa happy jugak sebab papa qies kata seminggu after puasa ni baru dia sign on.okaylaah tu, merasa dapat puasa ngan papa even seminggu..

tak dapat beraya sama, puasa sesama pun jadikla!
dapat seminggu bersahur, berbuka, berbuka sesama.
:)


life as wifey orang kapal macam ni lah, banyak pengorbanan harus dilakukan.
jiwa raga kena kental hadapi segala kemungkinan.
tapi takpe sebab mama tau papa keja keras untuk masa depan kita sefamily.


mama harap qies faham ye sayang..?
maybe next year papa dapat beraya sama dengan kita, Insha-Allah.




si budak baik :)
*sold out dah baju ni, laris dipasaran*




muaaaaaah untuk seme! :)



okay got to go.
mama nak turun ke kedai nak cari lauk untuk berbuka puasa..
dah masuk hari ke tiga mengganti, cargas mengganti straight minggu ni.hehe.
seksa mengganti puasa kat umah ni sebab banyak dugaanya, lebih lagi kena masak untuk qies dengan papa.tapi wajib kuatkan iman!


till then peeps :)




7 comments:

kayrul-shah said...

kena top-up kasih sayang banyak2 nie...papa qies dah naik sign on....

eLLe said...

saya yang baru berlaki dgn org minyak pon dah rase perlukan ketabahan hati yang kuat..ni kan mama qies, berlakikan org kapal..

sama2la kite tabahkan hati dan menerima dgn rela (ayat xleh blaa..hehe)....

Mama Qiestina said...

elle,

oh hubby aak org minyaak ye? kat mana tu?

hhehe memang dear bukan calang2 ketabahan hatiii, hehe.harus kuat demi cari rejeki.btw thanks fir drop by ye, later ai terjah ur blog too.

Mama Qiestina said...

kayrul,

yee semestinyaa hari-hari mau :P
haha.

.ArianiAizat. said...

samalah k.yat,'org rumah' saya pon dah dapat panggilan ke laot dah..huhu sedeh sedeh..sama sama kita kuat kan!

nway,k.yat kemana menghilangnya link blog nani kat tepi ni?dah delete eh?hihi

Mama Qiestina said...

nani,

ehhee sowi eh link awak tu akak delete sbb aritu nani kata nak tuka URL kan? now akak dah tempek balek & tetap folowers nani yg setia :)

tulaa sedih fikir kali ni tak dapat raya sama lagi like last year, tapi apakandaya beginilaa nasibbbku sbg bini org kapal.haha.sadis pulak..keja kan apa bole buat.redha..

jat naik bila?

PROYECTOS said...

Oh! Beautiful

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails