yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 8, 2011

roses are forever..




yeah floria putrajaya kembali lagiks!
bermula esok sampai 17 julai occay..kat waterfront precint 2 tu.tempat biasalah lah..
kali ini tema dia 'roses are forever'. phew adakah gara-gara demam nora elena?
=P


*hehe gaya macam spokeperson*





* ni bunga rose kesayangan nenek kluang*


masa year 2009, mama ingat lagi mama pegi floria putrajaya ni qies masih dalam womb mama 8 bulan.phew dengan bawak perot membolat tu gigih nak pegi jugak, kebetulan papa masa tu baru sign off.so papa & mama feeling nora elena laah masa tu, berdua lagi katakan :P

last year masa mama bawa qies pergi floria putrajaya qies masih belum pandai berjalan, masih dok dalam stroller. yelah umur baru 10 bulan.*masih bam bam* masa tu papa still kat kapal so mama pegi dengan mommy ori..
ouw sakan amik gambar bunge-bunge yang cantik tu seme..mama abadikannya dalam entry ini.


this year qies dah pandai berlari-lari riang kat taman :)

hehe. esok mama plan nak ajak papa pegi awal-awal sket laah so tak panas & bunga masih banyak yang fesh dan cantikk.bole menembak sepuas hati ni.so marilah seme penggila photography datang beramai-ramai, time events macam ni memang besh menembak!

ecececeh.

makngah jomlaa esok pepagi kita serbu jom!


aktiviti weekend ni memang banyak, hari ahad my belog readers mama husna pulak invite us to bufday bash.insya allah kalau takde aral sampaila qies bertemu husna buat pertama kalinya.terima kasih ye mama husna sudi invite kami..~


okay, buat seme yang nak merasai kemeriahan floria putrajaya, nak bawak family bersantai di hujung minggu, nak info tentang ini bolelah klik di sini.




qies si awek bunga :)

^_^

err maklang mailaa turun putrajaya! bole kita ronggeng-ronggeng before puasa.



malam-malam pulak ada fireworks, qies mesti sukaaalah ni :DD
bole papa bawak qies jalan-jalan tengok!
+_+



** nielah antara faktor mama suka dok putrajaya, selalu happening memacam aktiviti..tenang pun tenang.



3 comments:

ummi nia said...

rugi..time we olls p last week xde pn floria nie..huhuhuhu..next year sy akan turun time floria plak...huhuhuhu

Mama Qiestina said...

faizah,

tulaaa kan, wrong time.kalauaaa tak memang happening gilee putrajaya ni..tapi okay gak, tak jam.hehe.

nexy year save the date, july mest ada floria :)

ibu si comel Alya said...

hai qiestina..awk semakin mbam2 lah..geramnyer tgk tgn dia tu..sgt comel bila qies susun2 baju bajan mama dia tu..hiks..makin cerdik..ehm..dah lama tak g floria..dpt time bujang jer..huhu..next ada rezeki mau terjah itu floria!yeah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails