yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, July 18, 2011

sumber inspirasiku yang paling comel

ahem, tersedak mak enon baca title entry :P

weh bertenang, sapa lagi nak puji anak sekali sekala kalau bukan momma kesayangan dia?
kuikuikui.


hehe, lil korean gal kesayangan ramai buat apa tuu?
*korean laah sangat, mix jawa + nogori laah*




shelamat pagi shemuaaaa..
:)

mulakan hari dengan cenyuman tau, namo bermoke ketat di hari isnin.
momma kata tak syiok la monday blues!
keja rerajin tau anty anty seme..
momma pun bz layan customer baju bajan ni, almaklum laah nak dekat raya..terhangat di pasaran lah..




kalau stress mamam laah chipsmore, kejap ada kejap takde!
^_^




dan kalau rase nak sopeng baju love love & baju syomel macam shaye pakai mama kata klik je sini.hehe.
*qies kan spokeperson a.k.a PA momma*

style abes taak??




say cheesee!!!

relaxlaah jangan tensi tensi, tengok muka shaye mesti ilang tensi, hehe.

dah pegi sambung keja memasing, take 5 je taw.
jangan curik tulang time keja tak baik :P


pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh penaja utama baju syomel qies,
http://qies-syomelicious.blogspot.com



:)






7 comments:

iduraz said...

haha, tui la, tgok qies ilang stress keje aunty..lalala

Mamaleesya said...

nomey laaa baju lep lep qies :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ehehehhee comel laa qies

NaDia CoMaNeCi said...

last picture was soooooo cute..
anak sendirik mama sendirik nak puji tiap minit pun xde hal la..
sape nak bangga kalo bukan mama sendirik kan..huhu

Mama Qiestina said...

anty iduraz,

waah cayalah qies bole ilangkan stress, haa pandang & tengokk muke qies selalu kat blog yeee :DD

____________________________

mama alica,
hehe koleksi qies syomelicious laa tu..


__________________________________

mya,

ma acih antyyyyyyyy! * gaya aleycat*



___________________________________


antie nazat,

kaaaaaaaaaan, anak aku sokati aku laaa kan :P
tapi takot ada org kata ele poyo riaaak takbur pulak.org ni macam2..
padahal anak kita :)

Vna Sandhu said...

very² cute walaupun rambut depan senget hihihiiii

salam kenal mama qies :-)

Mama Qiestina said...

hai vnu,

salam kenal jugaak dari saya :)
ada jugak blogwalking ke blog awak, tapi belum sempat say hai.hehe.

saya link kan blog awak ye!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails