yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, July 17, 2011

Gorgeous Event Floria Putrajaya




sememangnya indah bagaikan taman syurga..!
dengan bungaan yang cantik, wangi mengharum..memang terbaiklaah.

syabas to PPJ sebab every year buat floria putrajaya.
kami selaku warga putrajaya memang suke sangat. hehe.
semestinya suka cuci mata dan melihat keindahan alam..rasa stress free gitu.

mama dah pegi 2 kali pun still rasa tak puas..
kat taman luar cantik, kat floral pavilion yang ada akon laaaaaagi cantik.
ada 300 jenis roses dari seluruh dunia di pamerkan.


*speechless..*


let the picture tell the story..



roses are forever..








indah bagaikan di alam syurga..
bukti keagungan yang maha ESA.




stoberi pun ada!










keindahan taman luar floria, memang jadik kegilaan pecinta alam dan jugak photographer!
sini sana mengusung DSLR demi nak shoot yg terbaik..



momen di floral pavilion, this year tema roses are forever.so seme deco berunsurkan rose yang sangatlah gorjes..jatuh cinta!




subhanallah!



ada pelaminan nan indah yang berkonsep roses.pergh ni memang sedap betul mata memandang..maklang & makcu bole amik idea utk wedding korang nanti ;p




so nice pelamin!
seme roses yang segar, wangi & exclusive.




simple but nice!




:)




pon cantikk..mau se-ladang bunga habis ni ;P




roses digubah, pergh terbaik!


bila malam, aktiviti lagi happening sebab ada bot berhias setiap negeri & fireworks..




boat johor! yihaaa long live johorian..siap background musik kompang lagiii..


dan mengakhiri floria setiap malam mesti ada..


fireworks yang indah!



dan qies siap belikan momma ini,



.




.



.






roses for you momma..
:)

qies suke sangat bunga, macam nora elena pulak :DD
kehulur kehilir dia bawak roses tuu..siap kiss kiss, hehe.








roses memang bunga paling cun kan?

+_+


sapa yang still tak dapat pegi lagi, silaaah pegi bawak family ke sini.siyes besh!
event ni sampai malam ni je, dah last after 9 hari berlangsung..

kat floria ni budak budak mesti suka sbb ada banyak playground bole main-main, ada banyak jual toys jugak.momma & papa pulak bole happy happy amik gambar yang cantik, bole sopeng bunga-bungaan, pasu ke nak tanam kat umah ke seme ada..

kawasan floria memang besar!
kalau bawak bby pastikan bawak stroller sebab tempatnya luas..memang tak larat nak dukung.
kalau nak solat ke toilet takde prob, banyak tempat.nak solat kat masjid besi pon bole, sebelah aje tapak event.


okay more floria peektures after this..



5 comments:

Mama Farra dan Faris said...

mana ahhh gambo lomentik helmi n ida...

dieha said...

subhanallah...tenang bila tengok bunga2 tu...cantiknya...

liza said...

cantiknya n teringin sangat nak pg tapi takder kesempatan nak pg..takder geng nak kesana..huhu

Ainul Hayat said...

Bestnye kak yat..
semalam ehem-ehem jenjalan kat sini dulu sebelum gi KLIA...dia nak sign on dah...huhuhu~

Ainul Hayat said...

Bestnye kak yat..
semalam ehem-ehem jenjalan kat sini dulu sebelum gi KLIA...dia nak sign on dah...huhuhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails