yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 5, 2011

si budak barbie dolls ;)





tu atok & nenek dia selalu gelarkan si qiestina.HAHA ade-ade je taw :)
macam anak patung sebab sedap & besh nak polok syiom gomol-gomol..
lagi mulut qies dah mula pandai nyanyi-nyanyi..
tapi yang pelik qies tak suka main patung, dia suke mainan macam boboi like car, hehe.


sapa budak gula-gula hati musyuk manje?
sapa diaaa budak nade-nade banyak akal tuuu?
yang selalu kena gomol bila pegi mana-mana tuu? syape soh kamu adorable sangat =P


opss terpuji anak sendiri, ampun mak enon!
hehhhe.. orang yang cakap macam tu, mama pasrah saja..
qies jenis tak takot orang, dengan siapa-siapa aje dia nak, tak kira baru kenal ke apa.tu ramaai suke main dengan dia.tapi mama risau jugak, sbb tak takot orang nanti kena amik ngan sapa-sapa.oh no!



^_^




sayelah budak tu! :)

walaupun saya sangatlaa lasak macam belut, semput papa & mama nak kejarkan saya tapi saya laah yang paling mama papa saya sayang!



kan papa kan??


tengoklaa tak caya, atok sanggup dukung dia yang berat beras sekampit tu main-main tepi laut sbb dia tau cucu manja sorang ni suke sangat nak main air..




budak kecayangan atok PD :)
berat beras sekampit, lenguh atok!




qies dengan pakcu nak masuk mari menari kee tu?
pakcu diaaa lah selalu jadik mangsa buli..heehehe.



beduet nyanyi twinkle twinkle lil star ngan pakcu kee tu..?





dan semestinya gofren papa yang sejati :)
phew sekarang ni mana aje papa dia pegi mesti nak memvontots.* ikot*
pantaaaang dengar papa kuar!



sayang be good girl always okay sayang..





nie perangai suke posing tak lain menurun dari mak ucu dia ni :P
ngeee ngeee..



haha tetibe petik nama makcu.btw kami baru je menghantar makcu masuk sem baru kat poli PDtadi..pheww fenatnya tolong angkat barang.

okay nak rest dulu sambil layan my peberet series amanah dalam cinta & marimar..
qies pun dah cranky nak titon..


later sambung lagi yeh! :)


** emo sebab lagi 2 bulan barbie dolls mama dah masuk 2 tahun.uwaaaa miss her bby time :(


3 comments:

~mY LiFe~ said...

smoga qies mbesar mjd anak yg solehah... pedulikan mak enon tu kak... dia jealous dgn akak tu...

kayrul-shah said...

qies dah pandai posing sekarang..dah boleh jadi model majalah plak lepas nie

Mama Qiestina said...

nadia,

hahahaha lantaklaa mak enon, ada mak kesah? hehe.


____________________

kayrul,

ehehehe model yee? model muslimah bolelah lah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails