yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 21, 2011

be my 333,333 visitor!





yihaaa~!


tadi ai tengok kat sidebar kanan ni, dah nak dekat no cantik 333333.
so ni momma qiestina nak kasi mystery gift from qies-syomelicious boutique.


sapa dapat captured no 333333 & printscreen sekali *bukti* bolelah emel the details to me:
puteri_qiestina@yahoo.com






bukti camni tau :)



jom kita tengok sapa yang kenaaaa..!
+_+


thank u so much to all my fellow readers, pada seme followers yang tak jemu jemu baca kisah tak sempurna kami nie..


*lap airmata terharu*


followers belog picisan ini pun dah no cantikk 633 orang.
tanpa korang for sure momma tak serajin ini nak mengupdate selalu..
siyes..!






i lebiu beri-beri strong :)

6 comments:

AzieMan said...

alamak yat akk trlepas lahhhh rugi2

Mama Qiestina said...

akak belum lagi laaa, now baru 332***

try agian & again okay sampai dapat 333333 :DD

kayrul-shah said...

alamak yat lambat lagi la plak no tue...

AzieMan said...

yat asyik xdpt jerk huhu eh yat cmner nk buat header mcm yat cntiklah bole ajar ckit tq hehe

Mama Qiestina said...

hahahah usaha tangga kejayaaan..!

jangan give up coba & cobaaaa lagi sampai dapat :)

Ms SZ said...

aiseh. sudah 333388

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails