yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 29, 2011

kek lapis sarawak airis, sedap tak hengat!





*sticky mode, scroll down for latest entry*


eh korang seme mesti dah start wat persiapan raya kan..
dah busy gaban beli baju raya, dah start try test kuih raya kat sampel yang melambak-lambak tu *tingat time keja opis dulu* hehe.


korang nak try test rasa kek lapis sarawak airis taak?
memang sedap lagi dijamin terbaik.rasa sekali kompem nak lagi..siyes tak tipu.
qies punyalah suke, rasa sekali nak lagi okay..






haa cube korang tengok gambar kat bawah ni, haa awas yang tengah puasa tuuu!
takut kurus pahala posa tu nanti, ehehehe.




tempting kan?
kek lapis oreo pon ada okay!




fuiyooooo! memang meleleh air liur lah!

dan ada banyaaaaaaaak lagi jenis kek lapis yang setaap semenya..korang tengok kat blog/fesbuk rasmi derang ye.


so sempena promosi pembukaan rasmi bisnes kek lapis sarawak airis, ini ada promotion yang very special, korang mesti grab!



sangat berbaloi dengan kesedapan berkekalan tuu!
mana nak cari kek lapis sedap & murah camni???



kalau rasa nak try test merasai kesedapan berkekalan kek lapis sarawak airis ni korang bole terjah belog rasmi derang di :

http://keklapissarawakairis.blogspot.com/

dan marilah like beramai-ramai fanpage fesbuk derang kat sini.


dan lagi..kalau korang berminat nak menambah pendapatan, bolelah jadik ejen kek lapis sarawak ni..dedekat raya ni mesti banyak permintaan nak kek lapis ni tau.bisnes jual kuih la antara yang terlaku bila nak raya kan :)
jangan malu segan, 9/10 punca pendapatan datang dari berniaga, syiok berbisnes nie..
apa susah, dari blog & fb pon bole jual, no worries.

kalau korang ada pape pertanyaan bolelah terjah fanpage fb tu ek!


okay daaa, rasa nak bersantap kek lapiss pulak!
yummehh..

nak keeee? cepat order..
beli sekali kompem nak lagi.


2 comments:

Vna Sandhu said...

tak berapa gemar kek lapis la...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik, singgah la ke blog saya ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails