yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 21, 2011

kita lihat siapa yang kena..*jeng jeng jeng*




yeay finally visitors ke 333, 333 sudah ditemui..!

^_^


cepat betul dah sampai ke angka keramat tu..
rasanya dalam masa sejam dua jam je dah reach number tu.dasat ar korang, bebetul gigih taw. i liokee!
*bajet ramai feminat la tu, haaaak tuiy*


=P

ni sayang korang lebey nie taw..
papepun tengkiu so much u all seme yang menjayakan contest suka suki by qies syomelicious ni.
kepada yang tak berjaya lagi, jangan give-up, ada laaagi contest lagi pasni :)


just wait & see eh!




dan pemenang bertuah itu tak lain tak bukan goes tooo...

*drum roll plisss*





.





.
.








.





.



my silent reader..



.





.







ana mummy dani

siap ada entry dia dapat captured no bertuah tu di entry ini.cayaaalah! syabas bete..
salam perkenalan dari kami sefamily ye!



clap clap clapp!


dani, nantikan adiah baju syomel dari butik maya qies tau! :)
momma tengah pilih baju syomel nak kasi kat dani ni.
hope dani like it eh!



okay jupe lagi next entry, mama nak temankan papa tengok bola chelsea lawan mesia ni..!
woottt woot!!
*tengok depan LCD tv je, takdenya g stadium*




3 comments:

AnaLyana said...

mekasih kak yat. dah lama jugak follow blog kak yat ni..cuma tak tinggal jejak je..:) petang semalam bukak blog kak yat kul 6 lebih, tgk2 333333..hah! terus print screen.

ana email detail kat kak yat ek sebab kat opis fb dah kena block..:)

Mama Qiestina said...

orait ana :)

kamu mmg lucky! cayalah.rezeki dani ngan adik dia tu.hehe

oraits sms kat akak 012-3926477 nama & alamat asap eh!

mama ikhwan & Ikha said...

eh camne leh terlepas ni.. adeh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails