yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, July 10, 2011

mini gathering seafarers club yang syiok!

yea sememangnya ad hoc plan!

sorry bukan tanak ajak reramai geng kapal lain join us, tapi kami pun unplanned nak gathering kat putrajaya ni* ala raaaaaaaaamaila pulak bertanya kat fb ni napa tak ajak?*

niat asalnya anty dieha just nak COD baju syomel saida dari butik momma, then dia ajak sekali anty emy.kebetulan hubby memasing seme tengah off so cantiklaaa this gathering..

*suppose arini mmg ada gath anjuran geng kapal kat tasik PICC tapi kensel due to bersih tu*


bila hubby & wifey orang kapal jupe siaplaa, hubby lebih rancak berborak sebab dah jupe geng sekepala, biarpun tak sama kampeni dan pangkat.apa ada hal kan? :)
sahabat tak kenal itu semua, kita semua sama saja..

memasing berborak bergelak tak hengat donia sambil pekena ABC & kopi ais *papa qies* kat tempat pertemuan kami di kedai makan tersohor di precint 9 putrajaya.TEJA laah mana lagi :P

emy masih macam selalu ramah tamah.dah masuk 4 tahun kenal emy, kami penah berjiran sama, masa tu memasing bujang trang tang tang lagi.emy masih kapel2 lagi ngn cik abg akmal dia..dieha pulak even baru 2 kali jupe tapi woo memang very mesra alam.selalu keep in touch kat FB so we all terasa macam dah kenal lama..anty dieha memang ngam laah ngan momma :)


so cakap banyak tak guna, mesti ada bahan bukti :P
hehe.poyoss!!




anty emy & anty dieha wif kawan baik qies, saida.
sian saida takde geng nak main sbb qies tido laa pulakk time jupe tadi.sampai antie emy kata qies ni tiap kali jupe dia mesti tido.hehe.
kuciwaa anty emi nak gomol & main ngan qies..




my sleeping beauty, tak kisah bising macam mana tetap nyenyak tido..
sebab dah penat amat ukur floria putrajaya before tuu!





momma in da making :P
anty emy sedang mengambil berkat jadikkk momma..
marilaa kita ramai2 doakan anty emmi mengandung :)


eh eh chop..!





wajah kesayangan sapa ni..?






oh incik nizam kekasih hati cik puan dieha & saida ghupenyaaa :)
mana saida? tengah nyorok nenen laa :P



wah waaah rancak borak ape tu bang?


gelak sakan hubster memasing ye, padahal ada yang 1st time jupe :)
cayaalah korang memangg mesra alam.com
tu tak lain borak citer kapal lepastu keta..biasalah men talk :P




lepas sejam lbh borak sakan..masa untuk pulang sebab memasing nak g BERSIH, opsss bukan bersih politik yang macam wat daaa..? tapi nak g bersihkan diri & anak yang dah syomot :DD






geng pecinta & penunggu setia!
alahaaai anak org kapal baju pink tu pehal tuu? eee.nak tido lagik..
emy dah kena apit 2 hot momma kompem lepasni lekat aura mak-mak, hehe!




hot momma pulak nak bergambar sama, tapi mood qies still ke laut sana.adeh!
till we meet again korang berdua, korang memang best! tadi kita cer cer cita karang kita sambung lain hari eh :)



okay sebelum gath tu kami sempat ke floria putrajaya kat precint 2, sempatlaa menembak sket-sket sebab rushing..so ni antara sneak preview:




'roses are forever'
cunsss takk..?





budak baju lolipop kesayangan hamba :)
nak stylokan anak korang camni silalah lawati blogshop yee!



nanti laah momma sambung letak gambar pegi floria kat entry lain yee!
uncle marwan sila bersabar..

tadi pon momma tak puas g floria sebab tak masuk pavilion bunga rose yang banyaaak gile tu, orang ramai bangat.maybe kalau takde hal esok bole sambung tawaf dan bawak qies tengok fireworks.ape ada hal kan, bukan jauh sangat pun precint 2 dengan precint 9 tu..syiok lagi mendamaikan tgk bunga-bungaan ni seme.ai liokee! *free pulak tu*
^_^


okay dah fenat, nak tuka pampes si anak dara and off to lalaland dulu..
nuniteeeeeee!!



3 comments:

dieha said...

memang best date tadi....tak puas rasanya..kita jumpa lagi ye..:)

Mama Qiestina said...

dieha,

kaaaaaaaaaaaaaaaan!
kalau plan awal2 bole kita bawak budak tecik kita ni swimming kat seblah teja tuu.takpe lenkali :)

pasni kita main masak2 kat umah yat ke apa, hehe.

Mama Farra dan Faris said...

ninah pesal ngamokk tuuuu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails