yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, July 31, 2011

sambut ramadan di kluang :)

salam semua :)


kami bersiaran dari kampung halaman atok & nenek qies di kluang :)
insya allah qies akan berada kat sini sampai hari selasa, lepastu busy dah papa nak naik kapal..

hmm definitely sorga berada di sini, kena pulak tengah musim buah-buahan..
keja we all kat sini asiklaa mamam, semalam ada kenduri nasi ambeng.phew sorga.dah lama tak dapat makan nasi ni..

bukan selalu pun dapat balek..
bila dapat alik, pulun laaa kan!


bila kat umah atok ni, qies laa yang paling happy sebab dapat lari-lari ukur halaman umah atok,explore sini sana then berkejar-kejaran ngan kazen-kazen dia semua..
kebetulan makngah qies balek sekali, so meriah.

memang riuh gila umah atok, macam tongkang pecah.tapi ini seme laah yang menghappeningkan suasana.sunyum je atok & nenek tengok gelagat cucu-cucu sorga :)




eh yayang mama main ape tuuu?
saja mengasah bakat menembak lagi tadi, captured pokok bunga kesayangan nenek qies :)




subhanallah!



sekarang ni tgh musim buah,


langsat, tapi belum masak lagi.maybe raya agaknya..




rambutan gula madu yang sedaaap! qies suke sangat ni..




waaau wee durian tembaga tuu, isi oren! tapi yang nie beli, murah je okay.
makan sampai puas..





si budak happy selalu :)
sowi saya cekcis sket sebab cuaca panas betul lately ni. hehe



di kesempatan ini, saya mohon ampun dan maaf atas segala kekhilafan andainya sepanjang saya mengenali kalian/ berblogging ada yang tersentap di mana-mana.sesungguhnya yang baik segalanya datang dari ALLAH dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.


selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia dan marilah kita memanfaatkan bulan keberkatan ini.semoga ianya lebih baik dari ramadan yang terdahulu..


selamat berpuasa kalian :)


* syioknya malam nie nak g terawih kat surau ngan nenek qies, hope qies behaved tau syg.

7 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

selamat berpuasa untuk kak yat dan qies jugak papa qies

nieda said...

salam ramadhan yat..

ZuRaNaI said...

howaahhh!!!sronok qies...

intan said...

selamat berpuase..tahun ni x berpuase kt kluang dh.. transfer to Melaka plk.. i'm gonna missed bazar kt tgh2 bndr kluang tu.. =)

Mama Farra dan Faris said...

waw..santek2 nya gambo..

salam ramadhan dr kak y, abg emi farra n faris

Dayu said...

wwaaahhh
besntnya puasa kat kg
dah lah musim buah lak.. suka!! suka!!

Cho Zila said...

durian tembaga sedapnyer lama tak makan...
selamat berpuasa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails