yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, December 21, 2008

Live from Hotel Marjan Kemaman

:)

Owh malam ini sy & Bee still berhanimun di hotel @ kemaman.
Sy temankan Bee dari pagi td p Kemaman Supply Base ( KSB) to setel semua preparation before Bee naik kapal,g Jabatan Imigresen,G medical Checkup,G opis alam maritim & sempat jugeks bersopeng kat Pekan kemaman.
Naik kapal bile?
Ntah Bee still waitin for call from opis kemaman coz maybe cuaca tak berapa elok now.
Ombak kuat bla..bla..bla.
For safety reason kot.

We just arrived from Kuantan ni,g sewa keta then decide p jenjalan and jupe my UPM fwenz Mizza & amik angin malam @ TC.
Pastu g makan-makan la kan.
Sonok sgttt.
At least i can still spend my bestest time with Bee.

Tak berhasrat nak citer panjang2 malam nie coz i need to spend my precious time with my beloved hasben.
Nanti2 yea sy citer bout our journey here.
Byk sgt nak citer actually.
Nak share gegambo pon tak bawak MMC reader.

Sok sy kena balek putrajaya & tentunya perpisahan sementara with Bee bakal menjelma.
*sob..sob*sob*
Bertabahla hati.


Owh hari ni kan Mawi & Ikin selamat menyatukan cinta dengan ikatan yg sah.
Tak smpt tgk akad nikah dorg td coz bz teman Bee kat kSB.
Ni curik pic from cari.com.


Congrats the johorian man & his beloved wifey.



Semoga Both of them happily eva after & diserikan zuriat soleh solehah insya allah.


happy gile dah selamat jadi hubby & wifey.

Tibe-tibe jea tingat saat me & Bee diakadnikahkan aritu.
Sekali lafaz gak cam mawi & ikin.
Sgt suwit :)



Oleh kerana Mawi & Ikin bermalam pertama mlm ni,makanye kami pon nak feeling2 peranten baru jugak.hihi. :)
Tah hape-hape.Pale u all tu jgn nak kuning yea.


saja nak feeling2 peranten baru malam nie.hiks.


Jangan jeless :P
[bagila can, we all nak berpisah bulan2 pasni :( :( ]

Mwaaaaahs.

2 comments:

Ninie said...

wahhh..u all mcm mawi n ekin la...all white hihhi....

Yat Ekhram said...

kak ninie.

ahh mmg suke kaler putih.nampak suci lambang pernikahan kan :)

hmm yat tgh memujuk hati pagi ni :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails