yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 11, 2008

Semanis Famous Amous =)

Ahahahahaha actually ni gegambo dan entry agak lama, 2 weeks lepas.
Saja-saja jek nak share :)

So bagi menghilangkan stress keja hari ini [byk siottt keja,padahal cuti 2 ari jek]
Makanye nak layan bloggo jap.Jap jea oke.
Nak lelama main tenet sambil golek2 atas katil kat umah la.hihi.


So enjoice la gegambo kenangan terindah incik ekhram & wifeynye.
Mase ni we all p Alamanda jalan-jalan cari sapal.
As usual, baju musti same kaler la kan :)



Acara fav,self snap amik gambo gedix dalam keta.hihi.



Incik suami sy tgh skodeng Lord of the ring dia.
Dah beli dah kemain lagi hari2 layan DVD tuu.
Pastu dah lalu famous amos tak sahla kalo dia tak beli cookies fav dia tu kan.
Bau cookies tu sungguh menggoda oke.
Tapi sy suke brownies cake tu.
Tetibe la rase lapa ujan2 gini bile nampak menatang tu.
Cap hayam betul.lol

* Bee..balek ni kite g beli cookies famous amos boley???


Pehtu Bee ajak p Precint 15,Location kat area Diplomatic Enclave tu.
U all tau tak Diplomatic enclave kat mana??
Ala belakang Alamanda tu jea,kat gate 1 menuju ke Bangi tu..kan ade umah PTD yg bosa2 gabak tu kan.
We all survey2 gak nak beli umah area situ tp kompem mahal gilezzz.
Tak mampu.
ni kawasan baru nak develop kat putrajaya.

Sekali jalan2 nagn Bee ada launching kedai accessories keta Savecost daa aritu.
Bee apalagi.dah sememangnya dia car ,maniac..harusla kan menyinggah ke situ.
Ade2 je idea nak mekap bini no 2 tu.
Mak ikot jela :)

hehhee sekali kaler keta yg dah kena bikin same kaler baju we all daaa :)

Kat area diplomatic enclave tu upernya macam2 ada.
dah ade mydin,ada kedai mamak and adalah kedai2 baru nak bukak.
Toingggg! idea nak bukak kedai makan yatekhram.hihi.Berangan tak sudah2.
Tape berangan dulu,Bill gates pon tak sangka microsoft dia laku gile dulu.hihi.
Kumpul experince keja dulu,cukup modal boleyla bukak bisnes sendiri.
Rasullullah pon kata 9/10 punca income from bisnes rite..
Amin.amin..

Oke baikla harus menyambung keja.
Cam lapa roti canai & teh tarik mamak la pulak ujan2 gini.

*mamak teh tarik satuuuuuu plsssss..heaven gile opis seblah kedai mamak.hehehe*


Nota kaki to Bee & Sahabat:
Sy happie & bersemangat keja arini coz Bosh Saye dah approve saye punye
promotion.
Yiehaaaa.. :)
:) :)
Rezeki lepas kawen.

Alhamdulillah,berkat doa u all juge..tak dapat byk mana pon at least something kan.
Gain more experience & knowledge beside monetery benefits.
Rezeki jgn ditolak,keja niatkan sbg satu ibadah.
Tu pesanan my abah selalu :)

Nanti sy banje u all makan nasik lauk peranten yg sy masak erk :)
Korang-korang rindu dah kan sy masak?
Geng2 unit 10 tu nak join pon boley.
Before "Abg Long" u all naik kapal oke kite mamam2 kat umah we all.

2 comments:

shima said...

Yat, teringat je aritu akak gi Alamanda ngan Hubby, masa kat Famous amous tu, akak nak beli cookies, hubby xbagi plak...

Yat Ekhram said...

kak shima,

whoa bile akak p alamanda tu? lenkali roger2 la eyh :)

Hmm hasben yat mmg antu famous amous kak,musti nak beli cookies tu.yat tak suke sgtt..bau dia je menggoda lebih.hihi.

Aik hubby tak soka pulak?
budak2 musti suke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails