yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, December 23, 2008

Sape reader ke 8888,email me!



Sesaja nak tgk sape visitor ke
8888 kat blog merapu mengada-ngada sy ni :)

U all tgk kat tepi kanan blog sy tu,kalo u all reader ke 8888 emel me at puteri_qiestina@yahoo.com eyh!

Nanti sy bagi adiah,pos Soto Ayam penuh kaseh sayang yatekhram.ehehehe.
saye mmg suke no 8888.Ntah tatau napa suke beno no 8 sejak dulu.

Sekian.

Nota kaki: Nak share gegambo jenjalan Kuantan & kemaman mase anta hasben naik kapal tu,tp nantila busy gile kat opis ni.Nanti ahh update sambil feelin gegolek kat umah yea. :)

4 comments:

dukerobin said...

ooo datang kuantan tak kasi tau pun. kalau x boleh belanja makan kat tanjung lumpor....hehe

Yat Ekhram said...

Abg is,

adoyaaaai..tatau no abg is la nak roger2.kita 2 hari g sana ngan hubby,jalan-jalan sakan kat megamall,eastcost,TC tu semua sbb kan kapal hubby lmbt.

Oke doke lenkali kite g kuantan kite roger tau.Nak org kapal tu banje makan kat Tg lumpur.wehoo.

ei_da.. said...

huhuuuuu tak sabar nak lucky draw no 8888 yat ni... hihi

Yat Ekhram said...

miahahaha.

nak makan soto ayam spesel recipe yat la tu :P

ntahnye suke bangat no 8.tingat hantaran aritu pon.ahaha.kawen pon thn 2008.sgt simbolik gitu kan.
cume nak kawen 08.08.08 je tak kesampaian coz dah tak sabo.hihihihi.
gedix nak mati :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails