yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, July 19, 2010

dalam hati ada taman *wink wink* ;)

ewah ewah title :))
tak menahan kan,huhu.


yesssss mama ngan qies tengah berbunga bunga chenta nie sbb belahan jiwa kami baru je kol after 14 hari terputus hubungan.* ek elee patblas hari pon kecoh kan,org lain berbulan bulan*
eh ade mak kesah nyah?

orang yang sehari dua berpisah pon windu inikan yang dah sebulan tak jupe,tak dapat calling calling pulak tu.no sms,no email.sobss.sebab nature keja tetengah laut.kalu adepun satelit phone yang super duper expensive tu.

oh okay okay.
terlebey suda.

tamau spoilkan mood bunga bunga di hati ini, sbb i'm sooooooooooo happy bile ringtone 'nadiku' yg sungguh syahdu syahdan tu berbunyik kat opis tadi,dekat dekat lunch hour gitu kan.makanya harusla moke yg ketat lagi stress tahap dewa,kena pulak monday blues pulak kan.terosss tinggggg magiks ilang sekelip mata bile dengar suara yang dirindui.*ececeh*
kapal papa qies tgh anchor kat KSB laaah :))


ala korang ni kasilah can ai nak berbunga-bungaan ngan laki ai malam nie :Pp

papa qies apalagi eksaited la kan dapat dengar sora sora yg dirindui nie, tapi tak lepas dari asek bertanyakan si syomel kesayangan diye. qies sehat ke,qies dah pandai ape, qies rindu papa tak.amboi banyaknye soklan.

makanya sampai je umah tadi teros sakanlaa mama ngan qies bervideocall.qies sakan lah mengadu itu ini babling dgn papa diyee.buat muke cheeky diye,senyum senyum gelak gelak HAHAHA diye, ewahh pandainyee berborak ngan papa skrg nie.memula tu cam maluw kucen,skali tgk moke papa diye kat screen hah amik ko tak lepas teros E72 mama.bajet harta diye laah tu,gedik kan.ehehe.

papa qies pon amboi tergelak gelak diye, gumbira betul anak beranak tu even hanya 'bertemu' di screen phone.qies pon macam paham je.arghh tetibe je tersentuh dgn aksi anak beranak tu tadi.si 10 months old baby yang dah pandai tau erti rindu ;)

papa qies kata dapat je line phone + berokoben tadi teros bukak blog mama demi nak tgk si syomel yang teramat dirinduinya tu.papa qies layanlaaah seme best pix yang mama rajen update nie.papa kata aih cepatnya qies dah big gal, baru sebulan tak jupe qies.haih.
iyeee sangat notty juge,takmo diam dah pa! panjat sana sini macam boi.gerRRRam mama!
* see time mama menaip nie,jari diye pon ^^#!^&986gg same.memang tersangatlah obses dgn laptop.haih kenan perangai sape ni? haruslaaa papa kan.kuikuikui.*


dan sempena mood yang sedang ingin bercinta malam nie, marilaj kite layan keindahan bunga bungaan si floria putrajaya.HAHA.tetibe :))

yess tersangatlah syantek bunge-bunge itu,gerrram rase nak petik petik je.huhu.
DSLR cabuk kite pon mengganas sakan pa, bee, nak lenss baru plisss * dgn nada sora manje*
Qies pon sukeee mama bawak jenjalan dgn mommy ori diye tgk bunge bunge.

dan orang disebalik bunge pon syomel kan? *ewah pasantan kan,ekeke*
tapi mama tau, kami berdua memang paling syomel di hati papa kan?

okay okay,sebelom ramai bluweek, mari kite layan keindahan floria putrajaya...




hye papa yayang, qies ngan mama dah shampai.....



ari sabtu lepas :))

ramaiiiiiiiiiiiiiiiiii shangat owang tau pa..


cube papa tgk munge munge yang mama shoot ni...

tantek kannn!




ungu violet ke?






bunge apa??????

ORKED-Lah!




eeeeeeeeeee syanteknyaaa..kite kat obersea ke ni amma?





weeeeeee oranjess!







sangat tantek kat deco bunge niii?



oh kite kat malaysia lah..nampak tu 1 mesia!



ma kaceh mama belikan qies kipas!
*tecik tecik dah pandai pow mama,heeheeh*

dahla moke cam amoi,haa kenalah tu :Pp






manyakkkkkkkkknye mungeee!






go gooooooooo JOHORIAN!

sowilah papa,nogorian takde.kuikuikui.



okay manyak close up gambo munge, meh mama close up cket si buah hati cinta hati kite ni....




ewahh macam flower gal kan?

renungan menikam kalbu sejibik copy paste papa!







saye nak blaja walk la papa....

* tantek tak baju bawu qies poppa? mama beli kat antie azimah,dia jual baju baby pulak skrg ni.tomei kan?




okay okay, meh close up gambo si tulang rusuk kiri papa & belahan jiwa papa....



we mishhhhhhhh u so much papa syg.tskkk



dan for sure papa lebih lebih lagi super duper rindukan si manis 10 bulan ini kan?

so mama saja nak kasi angau kat papa malam nie...


terimalah....







senyum seindah suria :))



dan video si syomel kesayangan kita yang tgh gelak gelak main langsir ni diharap melegakan tahap kerinduan di hati papa...








okay, sampai bertemu :)
nak menopap bekalan kasih sayang sementara stok maseh ade.tadi turn qies bermanje dgn papa, now turn mama pulak nak mengadu domba lovey dovey to my beri beri gud listener.ehehe.
psssssttt, kasilah can :Pp

sayang, thanks for make us happy even dari kejauhan ini.
biar tak dapat nak polok polok, but it's soooo precious for the 3 of us.
we always pray for u & us.

we love u beri beri strong.
*hugs n kisses*





15 comments:

Ibu faheem said...

alaaa..tak boleh tengok pulak fideo ni.. :P takmo kacau yat lovey dovey :P

Mama Qiestina said...

cik min,video taleh bukak keee? yat copy paste code dari FB jekk.kat tempat yat bole je bukak..

hihi lovey dovey sgt,papa tgh duty lagi ni..tggu dia abes koje :)

Iryani Noor said...

alalala.. gambar senyuman sindah suria tu sgt2 chomell okeh..
btw cantik gambar2 bunga yat..
mmg sharp... pasni leh la mintak papa lenses baru *wink wink*

ika_nabila said...

yup video yang sgt best.. membuat ika angau kat qies.. hehehe..comel nyer qies...mesti papa dia proud kan anak kesayangan dia sebijik copy paste dia.. hehhe.. tp bgus gak tiap kali mama qies rindu papa qies just tatap muke qies je kan..suke gamba mama n qies kat munge2 tue..

MrS KeNey said...

yeay! yeay! yeay! mama qies nk dating2 mlm ni...mata tu jgn nk jeling2 jam je tawww...

Amirah Mokhtar said...

qies sgt sgt sgt comel la k.yat..sukaaaa sgt tgk muka dia..tambah2 senyum dia tu.. muahhhx! utk qies ;)

n.a.j said...

waahhh..gamba2 lawa sekali.. flora warna warni...

Amalina Hanisah said...

Wee u pg floria on Saturday ke?? Hehe me too.. Xnmpk pon baby qies yg tomel tu... Hiks! Nice pics u hv here dear :) -mommy zara-

Mama Qiestina said...

mummy zara,

ha;ah i g petang sabtuuu tuu..alahaiii tak terjupe pulak kan..kalo tak sure bole photoshoot samaa kan :))

tq amal, ala keja amatur main snap snap jegh seme ni.ehehe

Mama Qiestina said...

ika,

eheheheh tula papa die sgt beri proud jr dia sejibik potosetet diaa :)

betul tu,rindu papa tgk moke dia ilang ckit.
tuhan maha adil kan..

takpeeela pasni baby boi harus ikot mama pulakk.

Mama Qiestina said...

sazrin,

ala dating 2 hari je pastu lost contact lagi 2weekss.sobsss

Mama Qiestina said...

amirah,

ma kacehhh :D
inilah kesayangan kak yat + abg ekhram..tanpa dia sunyi hidup :))

Mama Qiestina said...

naj,

hehehehe thanks dear :)
jom photoshoot skali ngan qies..!

Suliana said...

cantek bunga.. yang 'bunga' 2 kuntum tu pun tanteekk juga :-)

Kaseh NazLieza said...

wah...beshnyer qies jln2 dgn momma tgk munge..ehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails