yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, August 1, 2011

si manja kesayangan ramai katakan!




salam ramadhan semua :)

dah masuk OGOS..
alhamdulillah dah masuk bulan ramadan yang mulia, bulan pesta amal ibadah..

semoga dengan kedatangan bulan penuh keberkatan ini menjadikan kita semua insan yang lebih baik, hamba ALLAH yang bertaqwa yang sentiasa mensyukuri segala nikmat & rahmat darinya.


ramadan tentu lebih indah bila disambut bersama yang tersayang..
seawal pagi tadi, makan bersahur bersama family.syiok sangat.walaupun mata macam kena gam gajah, tapi menikmati nasi panas lauk telor asin & ikan masin sepat terasa macam sorga! lebih-lebih lagi masakan ibu yang dirindui..


takpe, petang nie mama qiestina pulak akan 'mengganas' kat dapur, ehehe.
dah terfikir fikir nak menu berbuka sup ayam, ayam goweng, sambal udang, air cincau semelaah :P
haha makngah & pak uteh silalah jeles!


esok kami nak balek putrajaya dah, argh gile malas ni.kalau tak mengenangkan papa dah nak naik kapal, rasa nak stay sini terus sampai raya! huhu.tapi takpe, bila papa dah naik kapal..kita zass balek sini lelama okay qies.mama plan nak 2nd bufday bash qies pun kat umah atok kluang, insya Allah.now tak kisah, mama dah tak keja opis.tak terikat masa nak amik cuti bagai macam dulu. anytime bole lepak umah atok nenek kluang..


si budak manja sorang ni, memang spoil abis laa kat sini.asik nak mengekor atok naik motor pusing keliling kampung.mula-mula takot sebab tak biasa, lama-lama layaaan! hehhe.nampak gayanya kena lah mama mengasah skill bawak motor semula, dulu muda-muda selalu rempit bawak keliling kampung :P




vroooooom vrom ngan atok! syiok..
memula takot, pastu besh :D




see muka tanak turun tuuu, tak puas lagi atok dah bawak pusing kg tengok cow..




siap jeleskan kak caca tuuu, selalu kak caca je naik motor ngan atok. now kakak caca kasi can laaa kan :P



dan maklang dia yang paling rajen layankan si amoi tecik nie.
senang sket mama nak buat keja umah, berbiz online & blogging.ekeke.



macam koala bear ngan maklang..




maklang nak g dating pun nak ikot.ayayai!
hehe tengoklaa tu manja sangat taw :)




ececeh macam happy family :P



dan jangan tatau, demi si budak manja seorang ni..
baru 1st ramadan sepasang baju kurung nan biru dia yang sedondon ngan mama dah siap! cargas betul tailor kat kg ni buatkan,murah gile upah tapi puas hati sesangat..
suke sukeee :DD


later lah ai show off kan baju syomel qies tu.
kita buat pre raya photoshoot ngan papa nanti :)




8 comments:

siti asiah said...

makin chumil la si tecik k.yat tu...:)

Qaseh said...

sama la theme color dgn sy tahun ni color biru huu huu..

Suliana said...

slmt berpuasa yat!! aku ni tak tahu la dapat puasa kat kluang ke tak, kang raya nak balik lagi. double cost tu.. huhu

Mama Qiestina said...

asiah,

ma kaceihhhhhh dear :)

_______________________

qaseh,
hehehe kita serupa :) tulaa nenek qies yg suke pilih tema2 ni..kami anak beranak ikot je..

_____________________________


sue,
yelaa kan bukan sket cost nak balek kg kan..takpe balek teros time nak raya nanti pon okay :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kak yat cantik tol pic bertiga qies tu...teror arr kak yat menembak sekarang..

malaysia largest car classified said...

cute

malaysia largest car classified said...

cute

Mama Qiestina said...

mya,

ehehhee kelakar laa awak ni, alaaa akak main bedal je tembak2 tuu..try & error :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails