yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, August 31, 2011

bekalan kasih sayang di aidilfitri.




selamat hari raya semua!
Selamat Hari merdeka jugaaak..


selamat hari raya, maaf zahir batin buat papa tersayang yang tengah berada di tengah lautan tuu..yang kami rindui separuh nyawa.

today momma & qies happy sangat tadi bila nampak kuar no pelik kuar dari handset momma.finally, after 2 weeks dapat kita berbual semula, even tak 10 minit.papa call thru satelit phone hanya nak wish selamat hari raya dan melepaskan kerinduan.suara papa tak berapa jelas sangat, tapi sokay lah.

hmm, masa papa call tu momma & qies tengah beraya kat umah jiran depan umah.sebaik momma bawak jee handset tu, kalau tak sure nyesal tak sudah!

papa miss qies sangat, tapi qies jual mahal tamau cakap dengan papa tadi.
qies majukk ye papa takde disisi di syawal mulia ini?

papa jangan tatau sejak 2 minggu qies kat kampung ni qies dah mula pandai bercakap.banyaaak dah dia tau.syomel sangat dengar dia bercakap tau.nanti mama update vocab dia kat entry khas.


papa bagitau raya kat kapal tak best, tak de makanan sesedap.takde kuih raya.
shian papa..takpelaah.bertabah ye sayang! mudah-mudahan next year kita sefamily dapat beraya sama. let's pray hard.Ameen.


momma rindu papa sesangat taw,qies pun sama.malam tadi dengar je takbir sayu rasa hati terkenangkan papa..hmm.mama rasa tak best betul perasaan ini.tapi momma kena kuat. dah 2 tahn dah raya tanpa papa disisi.mama akui cemburu tengok family lain complete ada hubby, cantik sedondon sefamily.

then, bila dah ramai-ramai berkumpul dengan family momma yang happening, mama rasa okay semula.momma rasa qies ada raaaamai yang menyayangi dia.cume bila pegi beraya..ada yang bertanya papa takde sama ke..tu rasa macam tersentuh sket hati ini.hmm.biasalah hati tisu.


momma tak berniat nak update panjang lebar, sebab dah jam 1 pagi.esok pepagi nak beraya ke umah embah & sedara mara belah abah kat batu pahat pulak.kena rest.momma pulak tak berapa sihat, rasa nak selsema.kepala weng-weng je ni.


ini antara momen terindah pagi syawal, tersangat banyaaak d90 kita menembak.tapi momma letak best peektures dulu kay! untuk pengubat rindu papa & seme feminat *aishewah*
ada sket ai dah letak kat fesbuk.

:)



momma wif qiestina miss u so much papa!
eh syomel tak kami berbaju biru sedondon..? hehhe.



our wedding ring, kat bunga kesayangan nenek qies.haha.takde keja sesaja photoshoot pagi raya.
cun taaak? ngee



dan si syomel ini pasti buat hati papa bertambah cair, bertambah angau!



senyuman manisss untuk papa tersayang..!
:)

^_^



dan ini, cinta hati papa yang terchenta,



kuikuikuikui.cara abissss! :P
kasi canlaa momma verangan.





kegembiraan anakanda kita nak pegi beraya :)
bessst qies dapat manyak wit yaye taw..




si cheeky centre of attention!




atoklaaa tempat qies bermanja, rajin atok layankan qies bawak naik motor.
oho si tecikkk ni manja sangat ngan atok dah!



okay dokay.
sleep tight okay papa.see u in our dream..
esok kalau sempat momma sambung tempek lotsa raya peektures eh!


take care papa sayang :)
we luv u beary strong.
^_^



2 comments:

Mama Kembar 3 said...

chomelnya qies tersenyum manis tu. konpem papa dia tangkap nanges rindu jugak hehehe

HaninFarshid said...

happy birthday to the princess of the day....semoga qies membesar menjadi anak yang bijak...berjaya di dunia dan akhirat...taat kepada mama dan papa qies...dan menjadi kebanggaan keluarga qies....hugs and kisses to you....

from your cute smile...auntie tau qies happy sangat-sangat on your birthday party....

semoga cepat sembuh qies....take care...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails