yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, August 15, 2011

updates dari PA momma yang syomel *ececeh*





salam shemua :)

mama tengah busy tahap dewa, so qies tolong updatekan belog peberet ramai arini, hehehe.
percaya jangan tak pecaya tau :P

qies bersiaran langsung dari umah atok nenek saya kluang! hehhee.saja bikin jeles seme orang qies dah balek kampung awal-awal before raya.syiok & sorga okay kat sini..

korang ade? ngeee.ahaks!
jangan sentap yee puasa-puasa ni, tak baikkk :P
tapi qies posyer yang yokkk jee pun, pagi2 bukak periok atokkk..nyum nyummm..




aktiviti faveret si budak kpop berdagu lekuk sorang ni, main kat laman umah atok yang luasss laah! petang2 je main larik-larikk ngan kak caca, kak farah & kak dylla kat sini,main mashak-mashaaakk.




wif momma saya yang tetap busy even papa takde disisi.eh momma lagi busy laa sebab mama kena jadik papa & mama at the same time.lepasstu kan, mama busy laah dedekat nak raya ni kat qies syomelicious, tempat cari rejeki mama sekarang ini..seb baikk ada bibiks maklang yang rajin tlg momma, tlg jaga sayaa lah!


semalam, ada customer momma yang syomel datang & beli baju bajan kat umah atok neh,bisnes jalan terus even bercuti kat kampung ni, hehhe.mama bawak stok baju bajan.sekarang ni blogshop mama tengah buat sales gila gaban nak raya, baru je mama update kat blogshop & fanpage kat fesbuk. tadi.silalah terjah & grab seme item yang syomel giles yg macam selalu qies pakai tuu.harga tgh murah giles taw.meh sesopeng kat sini eh :)

kalau bole sila sopeng before 26 August ni tau sebab lepastuu dah dekat nak raya,tak guarantee poslaju bole sampai before raya..



mari tengok kesyomelan geng bus skolah, eh geng main kejar-kejar kat umah atokkk niii..



qies wif ashraff & paem.encem kan derang pakai baju GAP pyjama sama?




oloh encemnyaaa macam twin okay, tapi bukan.sorang kazen sedara qies, sorg anak jiran umah atok nie, seme suka sesopeng kat qies syomelicious..weee masey korang!


mesti momma derang tak sabar nak tengok gambo anak derang yang qies pemes amoskan ni.momma kata nanti gambo lain momma taruk kat fesbuk okay!


okaylaaah, mase untuk lunch & syusu.jangan jeles tau saya budak tecikkk takpe tak pose.
anty & ankel jangan curik makan hokay :P


papa, qies miss u so bad laah!
salam polok syiom dari jauh okay.muah muah!



yang benar,
PA momma Ericha Ninina.



9 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

impress la untie kat qies..pandai menaip..msti bunyi ketuk-ketuk keyboard mcm popcorn.hiihihihihihihi

p/s:selamat pose buat mama qies + qies + family kt kluang... (^_^)

qies tak main bunga api ker?

~queraiza cullen~ said...

owh..qies sgt comel...gerammmmmmmmmmmmmmmm...
yg bwh rindu papa so badly tuh..qies ke mama qies ni..hahaha

Ainul Hayat said...

Semoga bisnez mama qies bertambah maju. :)

Ummi said...

yat nampak dah kurus sket?

Momma Qiestina said...

emy,

hahahahaha bby IT katakan..
jangan maraaah :P

qies dah main munge api semalam, suke gilee.nanti akak update entry pasal ni.hehe

Momma Qiestina said...

que,

ekekeke momma & qies la yg windu itu.

syomel macam mama kan? :P

Momma Qiestina said...

ainul,

terima kaseeeeeeeeeeeey! * macam aleycat*

Momma Qiestina said...

syikin,

puasa kot tu slim sket,saya ni senang naik senang turun :)

tapi kalau nak trn banyaaaaaak sgt kena mabok,tu diaa aritu trn 15 kg!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kak yat qies tambah cumilsss gewammm tgk mlot dye tuuuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails