yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, August 3, 2011

WW - si budak puasa yang yang yok =P





pagi pagi dah bukak periok.
ngee~


tapi bila time waktu berbuka nak masuk dialaa yang mendahului seme orang nak berbuka.over tau nak dok sama ngan orang berbuka.
eeee notty dia taw.rasa nak kunyah-kunyah..


baek punya gaya duduk kat meja makan taw :D




amboi banyaknyeee lauk! biasalah makan kat umah atok kluang memang sorga..tu pasal mama adik beradik suke balek kluang, syiok bangat!! ai lebiu mak & abah.

+_+




ewah curik nasi mama nampak..?




qies peberet dulu kini selamanya..
homemade by paklong qies taw ni..tembikai laici yang sedaaap gile!

pergh mak ngah tengok tu ngences jez kan :P





puding koktail -menu wajib buka posa, slurrrrp!




amboi qies pun sukela peberet mama ni :)
nie seme momen kami sefamily sambut ramadan hari pertama.



dah jangan tenung lebih-lebih makanan lazat ni seme, kang kurus pahala posa!



futnote : jenjalan bazar ramadan kat kluang tetiba qies disapa 2-3 orang feminat belog, hehe.
susah jadik mak artis tecik ni *lol
*


11 comments:

mamaelly said...

oit...bazar ramadhan kluang kat tepi sungai tu ke...huwaaaaaaaaaa rinduuuuuuuuuuuuu

sukadukakami said...

salam kak yat....
kenal tak?? siti ni...
bestnya family kak yat kan...
sy da buka blog baru lagi tau..blog lama telah pun musnah huhuhu
ti jengah2 la blog kami...
ti bg2 la komen kat kami
apa2 pun seronok sgt family sorga kak yat tu...:)

littlehumblelynn said...

Tomei sgt anak yatt ni :-)

Mama Qiestina said...

za,

yelaa mana lagi, luass gile okay! kalau pegi takyah bawak isya la..berlengas org macam olat.

Mama Qiestina said...

siti,

siti mana eh? *refresh*

okay dear nanti akak terjah ye belog awak tuu, btw kalau siti nak sopeng baju bajan bby jemputla tgk blogshop akak di : http://qies-syomelicious.blogspot.com

Mama Qiestina said...

kak lynn,

tengkiu :)
mana tumpah susu kalau tak kebaju.hahaha.

anak2 kak lin pon syomel2 macam kak lin..samat posa kak lin!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh kak yat sedapnyer air tu...

Mama Farra dan Faris said...

warghhhhhhhhhhhh.........

nak boka posa ngan abah n mak.........

Mama Qiestina said...

mama mya,

eheheh tu mmg peberet kami tu, tak sah kalau berbuka tanpanya!

sukadukakami said...

ok kak yat..da terjah pun belog tu hehehe..

Momma Qiestina said...

eheh akak dah terjad dahh!

keep blogging ye :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails